icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1089
2. jún 2016

@bozskypalo dakujem 🙂 aaa snazim sa 😀 🙂

veronicka51
2. jún 2016

Ahojte, ja som už raz CD držala. Minulý rok som schudla asi 10 kg. Teraz som to všetko nabrala späť :( :( Chcem začať znovu s CD pretože mi ostali ešte sáčky.. len minule som si spravila shake a bolo mi neskutočne zle :( poradte mi čo mám robiť :(

evittam
2. jún 2016

@veronicka51 Ja ti poradím - a prepáč za výraz - nežrať kraviny zo sáčku, upraviť stravu a začať sa hýbať. Pomer strava/pohyb 80%/20%. Som toho živým príkladom - dala som dole čo som potrebovala a vyše pol roka už len udržiavam a cítim sa skvelo a nepotrebujem a ani som nepotrebovala žiadne umelé sračky - radšej si kúp dobrú a kvalitnú slovenskú zeleninu...... 😉

veronicka51
2. jún 2016

@evittam .. no to je ten problém že hýbať sa nemôžem, mam totiž problém s chrbticou .. pre bolesti som musela dať aj výpoveď v práci ... a stravu mám ako tak upravenú, keďže som vegetariánka, tak nejem žiadne ,,somariny" ... .... zeleninu si cez leto pestujem sama, tak si myslím že je kvalitnejšia ako v obchodoch

evittam
2. jún 2016

@veronicka51 Tak v tomto prípade ti určite nejaké umeliny zo sáčku nepomôžu. Zbytočne vyhodené peniaze. Ak máš stravu upravenú ako hovoríš tak je to super a ak pri tvojich zdravotných problémoch môžeš chodiť aspoň na prechádzky - také intenzívnejšie tak tiež lepšie ako nič.....Ako som už napísala - strava je 80% úspechu, ale je to aj o psychike - ak chceš uveriť tomu, že ti pomôžu nejaké chemické sajrajty-tak nech sa páči....ale to ti neradím. A samozrejme netreba čakať zázraky hneď na začiatku - ide to pomaly ale zdravo a dlhodobo - to si treba uvedomiť. Držím prsty. 😉

mimi1089
2. jún 2016

@evittam pri vsetkej ucte, ty si opat tu? zase si prisla rypat a davat rady nad zlato v skupine do ktorej to absolutne nepatri? myslim, ze uz sme sa tu jasne vyjadrili viacere, ze sme chudnut skusali "bez tych chemickych sajrajtov" ako si ich nazvala a nedarilo sa nam, tak prosiiiim maj v sebe trosku sudnosti a respektuj nasu volbu ako my teba zase nenutime a nepresviedcame, aby si to skusila, ked nie si o tom presvedcena.
@veronicka51 to ma mrzi, ze sa ti nepodarilo vahu si udrzat, skusala si si stravu planovat cez kaloricke tabulky? aby si mala vsetko pekne vyvazene.. lebo zase niektore zeny nemaju okrem bezneho pohybu ziaden pohyb navyse a dokazu si udrzat vahu len stravou, niekde chyba byt musi, pokial nemas nieco s metabolizmom. ak chces zacat opat s CD je to samozrejme na tebe, skus sa poradit s konzultantkou tvojou, mozno ti len nezapasovala ta dana prichut. Chudnut nemusis ci pokial si davas velke porcie, alebo naopak male, resp, ze ti nieco vo vyraznejsiej miere v strave chyba, tak telo sa brani a zadrziava . Ja mam jednu kamosku, ktora zacala s vegetarianstvom, no nemala poriadne nastudovane veci co cim moze ponahradzat, tym padom jej z dlhodobejsieho hladiska zacali niektore veci chybat a zacala mat zdravotne problemy, tak ci to aj s tym nemoze suvisiet. uz sa poucila, dava si pozor na tu vyvazenost aj ked je nadalej vegetarianka a je uz dobre 🙂

evittam
2. jún 2016

@mimi1089 Ja nikoho do ničoho nenútim - to po prvé. A po druhé - tak je jej z toho zle - ale veď nech si dá - veď jej to "pomôže". Len sa jej snažím poradiť ako lepšie a dlhodobejšie dosiahne to čo chce. A vidím, že ona s tým nemá problém . A ver tomu, že viem o čom hovorím - tiež som sa kedysi dááávno nechala nahovoriť na podobné kraviny. A veľmi dobre viem o čom hovorím a mám možno viac za sebou v tejto problematike ako ty ...Takže neviem čo ty vôbec riešiš-ale "trafená húska zagágala" - že by som ti kazila obchody?! Sorry, ale celé zle - ale vaša vec dievčatá - veľa šťastia. Teším sa na tému a diskusiu - ako som pribrala po CD. 😝

evittam
2. jún 2016

@mimi1089 Už len to hovorí "samo za seba" - minulý rok držala CD a pribrala nazad a znova 10kg - krásny výsledok. Ja som žiadnu CD nemala, schudla som 13kg a na objeme omnoho viac (vyzerám lepšie ako pred prvým tehu) a čuduj sa svete stále to udržiavam aj bez nejakých chemických somarín. A to si dám s deťmi v kľude pizzu a podobne... Veď človeku so zdravým rozumom si stačí len prečítať to zloženie a v živote to do úst nedá - a to bez urážky.

mimi1089
2. jún 2016

@evittam ja sa s tebou bavim slusne, je mi luto, ze jedna podla profilu 38rocna zena, ktora by uz mohla co to vediet o slusnej diskusii, nemoze normalne reagovat na argumenty, ale hned zacat urazat do husi. a ake obchody?? ja som CHUDNUCA, nie konzultantka. To uz hned musi clovek v tvojich ociach profitovat, ked sa niecoho zastava? Ci podla seba sudim teba? Nemas ty niekde potom daky bioobchod so zdravymi ptoravinami? Obhajujem, lebo mam vysledky, z jednej obeznej zeny so zlymi vysledkami sa stala zdrava zena, ktora sa citi uplne skvele.
A posledna vec, ak citas dobre, tak jej pisem, ze ak chce nech sa s konzultantkou poradi, ale ze moznoze sa chyba da odstranit uplne lahko niekde inde a bez diety. Len netreba mat klapky na ociach a citat do konca...
Tymto si u mna skoncila, viac uz na teba nebudem nikdy reagovat, zaradila si sa. Tu ide o to, ze tu uz opakovane prispievas prispevkami s tym istym obsahom pricom su uplne odveci tejto temy. Nikto nepovedal, ze neprejde na zdravu stravu, tu ide o ten proces ako schudnut a ten sposob schudnutia si uz vyberieme kazdy sam. ale ze ja sa vobec snazim ti daco vysvetlit, ked ty aj tak voobec nemas zaujem pocuvat a nesnazis sa druhu stranu vobec pochopit.

evittam
2. jún 2016

@mimi1089 Ja som normálna a inteligentná a áno 38-ročná žena, ktorá si prešla všeličím a to nielen čo sa chudnutia týka. Prepáč, ak som ťa nejak urazila, ale proste zastávaš sa chemických hovadín - a za tým si stojím a nie je na tom nič vulgárne. Dá sa krásne a dlhodobo a zdravo schudnúť aj bez toho a ešte lepšie - môj názor a rada. Ja si rada vypočujem názor druhého - ale všetky prípravky tohto typu sú len na jednu vec - zarobiť na hlúpych a zúfalých ľuďoch-bohužiaľ - a čím skôr si to každá z nás uvedomí tak tým lepšie....A nie nemám nikde nijaký bio obchod. A to je všetko . A aj ty si sa pekne zaradila - zbytočne reaguješ na niečo čo sa ťa netýka. Pozri ak by moje odpovede tú, ktorej boli adresované nejak urážali alebo sa jej nepáčili napíše to sama. Ja som nereagovala na teba.

tamichloe
2. jún 2016

@mimi1089 😀 zjavne sme jej chybali 😀 a zistila,že opat potrebujeme jej mudre rady..........alebo sa chce dat na cd.....ktoru neustale zatracuje....určite po tajne vyjeda cd tyčinky 😀

mimi1089
2. jún 2016

@tamichloe zjavne 🙂 🙂 🙂 a este sa aj ja opovazujem reagovat kocke na otazku v diskusii, do ktorej pravidelne prispievam, lebo s CD chudnem, no proste gol.. 🙂
inak mi napadlo, ty nehodis daku fotocku, som na teba riadne zvedavaaaa, ved 20kil dole, to uz je iny vysledok 🙂 tvar mozes zamachlit, ked chces byt anonymna 😀 🙂

zebrickaa
2. jún 2016

Ahojte baby tak ja som bola na kontrole dneska a zaroven na ukončení kedze mam vahu, ktoru mi poradkyňa "vypočítala" ale hlavne začínajú nam o 2tyzdne same akcie v intervale kazdy druhy vikend :/ tazko sa mi konci kedze som si latku posunula vyššie ale skusim to dobojovať sama bez CD 🙂 moj úbytok za presne 2mesiace je 14kg. Isla som z vahy 77,7kg a som dneska 63,5kg (poradkyna chcela aby som bola na hranici 65kg). Drzim CD 2x tak mam maly sok z prechodu. Posledny mesiac som bola na 2CD a 100g šunky so zeleninou kde tu plátok syru. A dneska mi poradkyna kazala ist prechodom 10dni (v knižke označené ako 5.program) vid foto. Nasla som aj papiere z CD, ktoru som drzala pred 4rokmi a tam bol prechod takyto vid 2foto. Ten predtym prechod mi prisiel viac postupný. Tak som zmatena a bojim sa aby mi vaha nesla hned nazad :( :( prosim vas ako idete vy prechod? Inak konecne som dostala aj ja spagety, smoothies 🙂 Dakujem a drzte saaaaa

tamichloe
2. jún 2016

@mimi1089 viem,že som slubila,nezabudla som 😵

evittam
2. jún 2016

@tamichloe Určite - fakt nič iné mi nechýba ako vaše "super tyčinky" - to si radšej dám kus upečeného prasaťa.......A ak chceš o niekom písať a ohovárať ho tak je slušnosť ho aspoň označiť- ani toľko slušnosti a inteligencie v tebe nie je!
Veľa šťastia, dievčatá s CD a aj s jej následnými účinkami. Pekný večer želám.

stellina1982
2. jún 2016

Baby ahojte...poldna som bez netu a zraaazu jaka diskusia tu prebieha 🙂🙂🙂
Ja nerozumiem jednej veci ze ked sa prihlasim do skupiny napr pod nazvom samsung to znamena ze ma to zaujima a chcem vedie + a - vyhody nevyhody a vsetko o tej znacke a nebudem v skupine samsung presadzovat nazor ze nokia je aj tak lepsia lebo ....🙂 teraz neviem ci sme tu nechapave my vsetky alebo alebo @evittam tomu nerozumie ? a oznacila som ta! Nemam v umysle ta ohovarat len fakt si trosku mimo temy.

zebrickaa
2. jún 2016

@evittam pane boze to sa tu bude taketo nieco riesit??? Chod jej pisat do IP tu nikto na to nie ke zvedavý! Tu baby pisu o radu, podporu atd a ty to tu ln spamujes! Ste hadam neni normalne

zebrickaa
2. jún 2016

@stellina1982 normalne som nasrata, riesi sa tu total kravina a ja tu cakam kedy mi biekto poradí no nikto si to nikdy nevšimne ked tu bude same spamy od zeny, ktora sa asi nudi 😡😡

mimi1089
2. jún 2016

@zebrickaa moja chystam sa si to kuknut, len nemam cas to vsetko citat teraz hned, popozeram, ked deti poukladam spat. Ale rovno ti poviem, ze mne konzultantka tie mnozstva poupravovala aj v tom aktualnom prechode, aby to nebol prilis velky skok a mne to teda aj vyhovuje, lebo sa mi zdaju napr tie pocty chlebov vela, kludne staci 1max 2ks. a pod.

zebrickaa
2. jún 2016

@mimi1089 dakujem ti mooooc lebo som z toho fakt blazon. Kludne si pórob a ked si najdes cas budem ti vdacna 🙂 som cakala prechod ako minule a sup ine a mi zo pride mooooc naraz a vela.

tamichloe
2. jún 2016

@evittam prepač,že som ta neoznačila,zabudla som ....ale vidiš,aj tak si to našla a musela si opät zarypnut.....riešiš si tu nejake svoje komplexy?daj si off

tamichloe
2. jún 2016

@zebrickaa ona tu už bola,par tyždnov dozadu,so svojimi mudrymi radami ,však @evittam ? 😀

tamichloe
2. jún 2016

@mimi1089
@zebrickaa inac baby,ja som takyto nejaky jedalniček nedostala

zebrickaa
2. jún 2016

@tamichloe no tento krat ani ja, len info ze mam ist podla knižky vid ta prva foto. Ty si dostala ake info?

tamichloe
2. jún 2016

@zebrickaa ja som zatial na 2cd a pridavam bielk.jedla...ale chcem sa vratit na 3cd,ešte 8kg schudnut

zebrickaa
2. jún 2016

@tamichloe jasne ja som takto bola asi 2-3t davala som si 100g šunky a zeleninu ako obedové jedlo 🙂 drz sa nech to ide co nasjkôr doleeee

pellet1
2. jún 2016

ahojte, ja dnes osmy den...ale prúúúser.kvoli práci som nedala tretí sačok a teraz som taká hladná až mi je na odpadnutie... a tak zožrala som 4 piškoty malé...myslite že mi to môže stopnúť ketózu? :(

lenqa2541
2. jún 2016

@pellet1 asi áno zastaví, lebo sú to sacharidy...Ale už som tu čítala aj že jedna baba si dala 10cm klobásky a aj tak mala ketózu :D

mimi1089
2. jún 2016

@pellet1 ved si si mohla dat ten treti sacok aj neskor namiesto tych piskot 🙂 ale tak nevadi uz no, kvoli tym sacharidom zrejme ano, ale tak mozno budes z tych stastnych, ze ti zostane 🙂

tamichloe
2. jún 2016

@lenqa2541 klobasa je maso,bielkovina,nezastavi ti ketozu