icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

evittam
3. jún 2016

@tamichloe Presne tak. Dík za uznanie. 😝
Idem dievčatá - a inak diskusia je o tom, že sa môže vyjadriť ktokoľvek - ak sa vám to nepáči tak si uzamknite tému a hotovo! Je jasné, že sa niekomu nepáči ak niekto iný napíše opak o nejakom skvelom výrobku, ale to plne chápem. Ako plne chápem aj to, že niekto potrebuje na chudnutie nejakú "barličku" - aj v podobe podobných výrobkov. 😉 A nikde nerýpem-píšem len pravdu a fakty! A nič som nehľadala - čítať viem a aj normálne vidím 🙂 . A nemám prečo záujem niekomu vypisovať IP ak sa spýtal verejne. To je všetko. Pekný deň.

bielalalien
4. jún 2016

@evittam Na margo toho priberania naspäť, už sa dávno vyvrátili reči o jojo efekte. Nemyslím si, že to s CD má niečo spoločné. Pribereš tak či tak, či si chudla pomaly, rýchlo, s CD alebo racionálne - ak začne prevyšovať tvoj príjem výdaj, je to nevyhnutný efekt.

Faktom je - áno, je to chémia, dlhodobo ani ja nepovažujem za zdravé (celkovo sa hovorí, že mať silnú ketózu by nemalo trvať viac ako tri mesiace), avšak nevidím dôvod pri riadnom zvážení, pokiaľ nie si závažný zdravotný prípad, tieto mesiace nevyužiť.

Obháňaš sa tu sračkami - dúfam teda, že používaš výrobky bez farbív, ochucovadiel, umelých sladidiel, éčok, v živote si nepoužila bujón, nevypila plechovku koly a ani nič. Lebo v inom prípade mi to príde vtipné sa tu obháňať, aké je CD zložením ZLO, keď v dnešnom svete je takmer nemožné sa stravovať bez nejakej tej tvojej spomínanej chémie.

huma
4. jún 2016

No baby, a som na ATB. 😐 Uvidíme, co to spraví s váhou.

lubinka65
6. jún 2016

Dievcata predam CD 6 ks kase,12 ks polievok,19 koktejlov,vsetko len spolu

zebrickaa
6. jún 2016

@huma :( skore uzdravenie

lumaria
7. jún 2016
lovelly26
8. jún 2016

AHojte, predám nejaké sáčky čo zostali, mám momentálne prestávku a nemám miesto na ne 🙂

2x Kuracie Kari
2x Špagety
4x Jahodový shake
11x Ovsená kaša natural

všetko po 3 Eurá tak ako som kúpila plus poštovné.
Pekný dník

pellet1
9. jún 2016

Caute, ja vcera kontrola po dvoch týždnoch...dva dni z toho porusovanie :(....-5,5 kg,cm len zopár,mam pred mrchou tak som ako balón :P dnes rano ale skocilo este o 1,2 kg dole...takže všeho všudy -6,7 kg dole....este otázocka...chudli ste aj pocas extra týždna?

camaon
9. jún 2016

@pellet1 ja osobne v extra tyzdni ano 😎 dokonca ako to ty nazyvas tak aj pocas mrchy uz to nejde tak raketovo tak 30-40 dkg denne ale v nedelu koncim extra tyzden a celkovo od zaciatku mam -10,5kg dole. Ale aj keby sa mi este zislo -5kg tak sa dam uz na prechod lebo porusujem kazdy den a uz to nie je o discipline 🤐 nebudem pisat moje prehresky a kazit Vam tu moralku 😀 ale v poho ked si dam do 17 nieco lahke tak vynecham CD jedlo alebo si dam len polku a v ketoze som stale ale co striktne dodrziavam a nepovolujem dokonca pridavam su litre vody pohybujem sa tak 3-4 denne co mi strasne pri tejto diete chyba je ovocie aj ked su tam rozne ovocne prichute nie je to ono jedine na co nemam chut je sladke vzivote som nevypila tolko sladenych napojov 😝

tamichloe
9. jún 2016

@stellina1982 ako sa drzis?idu kila dole?

silvia20102014
9. jún 2016

Ahojte chcem sa dat na Cd popisete mi co musim urobit kde kupovat ceny atd dakujem

keasy
9. jún 2016

Ahojte, potrebovala by som poradil ako casovo ste si zadelili jedlo v extra tyzdni? Myslim tym 3cd sacky ( ake kombinacie ste mali) + jedno jedlo. A kedy pribudnu cestoviny a spagety? Uz sa na ne tesim ;)

stellina1982
9. jún 2016

@tamichloe ahojky aaaale nervujem sa sama nad sebou.neviem sa nastartovat.cez tyzden som na 3cd ale olovrant si vzdy dam zeleninu s nejakym masom.no a vikendy cele zle to aa nevien vobec udrzat a prakticky jem vsetko a potom do stredy zas cakam kedy to kilo a pol zlezie dole co som nabrala cez vikend .takze nakoniec neschudnem nic ale ani nic nepriberiem.dnes rano aktualne 67,8kg.chcem mat 60kg ale takymto stylom netusim kedy to bude a depkujem...vrrr ...ty ako?drzis sa ide to?

bielalalien
11. jún 2016

Ahojte baby, ja som posledné dva týždne porušovala - a hodne 🙂 Neschudla som ani deka za toto obdobie, ale zase som nepribrala (až som bola prekvapená). Je toho v škole veľa, takže som veľa ládovala zemiaky na všetky možné spôsoby (hrozne mi zachutili), kebab a podobné záležitosti, samozrejme bolo i pečivko a sladké :D Ale od dneška dávam ešte jeden mesiac CD a potom prechod 🙂 Neberiem toto hrešenie dáko v zlom, proste reset a pokračuje sa ďalej 🙂 Ako sa darí vám?

stellina1982
14. jún 2016

Haloooo kde ste vsetky?neuverite lebo ani ja som neverila!!!dnes som si kupila nohavice na pevny pas nie leginy na gumicku 🙂a velkost ze 36!!!!!! Ako nezda sa mi to popravde ale 38boli velke.predtym som nosila 42-44 a väcsinou teda len leginy🙂🙂!!!ale vaha stoji nechudnem z 84kg na 67-68kg.tak mozno len zle cislovanie asi abo co.ale tesim sa.vam sa ako dari?ja som sa rozhodla prerusit proste melony ceresne no ze mnam skusim sa zdravo stravovat a ked nie tak zvysne 8kg si necham asi na september.baby tie co drzite drzte neporusujte lebo znovunastartovanie je tusim ovela tazsie ako zacatie...drzim palce a citam vas pravidelne.som vdacna za tuto skupinku!!!

zebrickaa
15. jún 2016

@stellina1982 tak to je paraaaaadaaaa super to velmi poteší 🙂

janka334
15. jún 2016

Ahojte baby, ja mam dnes svoj 66-ty den, v pondelok som zacala 9 tyzden. Z 80,9 islo dole na 67kg, takze skoro 14 kil. Nakolko mi vaha stagnovala, zaradili sme na 2 tyzdne len 3 sacky doplnene o zeleninku, aby sa mi to pekne rozbehlo, co sa aj rozbehlo. Moj sen je mat aspon 64 a idealne 62kg. Len som stratila ketozu, nechapem preco ale kazde rano si ju meriam a stale mam stvorcek svetlunko ruzovy a obzeram z kazdeho uhla ci sa nejako nezafarbi. Co si vsak pamatam, ze zo zaciatku som ho mala riadne fialovy. Som z toho nestastna a nechapem, preco tu ketozu nemam a ako ju ziskat. Ved sacharidov mam malo a nic ine nejedavam. Dufam, ze vaha este zide a ze postupne prejdem na pevnu stravu uz sa tesim sa vsetky zdrave jedla 🙂

bielalalien
17. jún 2016

@janka334 Janka, to, že je pásik bledší, môže znamenať, že máš v sebe veľa tekutín, nie že je "slabšia". Čiže je určitá hranica, kedy máš ketózu a hotovo, viac by som neriešila. Ja myslím, že telo by sa z toľkej koncentrácie ketónov i zbláznilo, čítala som, že je to nebezpečné čiže lepšie slabšia ako žiadna 🙂

Ináč i ja som mala na začiatku CD fialové a teraz skôr tmavo ružové 🙂 A je to v pohodičke. Ináč nádherný úbytok, kiežby som mala toľko čo ty 🙂

bielalalien
17. jún 2016

Ináč, ja som šťastná hrozne, pevné oblečenie, čo sa nenaťahuje zapnem na 42, legíny aj menšie a tričká nosím L-ko 🙂
Teším sa až vám sem dám premenu, asi budete oči pučiť 🙂 I ja pučím 🙂 I keď je stále čo zhadzovať :(

tamichloe
17. jún 2016

Babyyyyyyyyyyyyyy,včera som obliekla nohavice ,a nosila som 48 😵,babyyy ja som takaaa stastnaaaa 😎
Držte sa ,bojujte,ešte 10kg,zatial to je minus 20kg

zebrickaa
17. jún 2016

@bielalalien
@tamichloe baby to je super ste sikulky, len tak dalej nech je este vacsia radost 🙂

tamichloe
17. jún 2016

tam malo byt,že som obliekla nohavice č. 42 včera 😵

janka334
18. jún 2016

@bielalalien dakujem za povzbudive slova 🙂 veru, nejdem to radsej riesit hlavne, ze vaha ide dole 🙂

pellet1
20. jún 2016

Ahojte!ja dnes 26. den a dolu necelých 11 kg. Cítim sa skvelo a vidím na sebe zmeny 🙂 žial okolie akosi nic, cakala som nejake pochvaly a výkriky začudovania ale nic neprislo. nuž čo už idem dalej aj bez povzbudenia a snad to dotiahnem tam kam chcem príst. Chcem sa Vás opýtať, dávali ste si nejaké motivácie? viete, že ked sa dostanem na také číslo tak napríklad si kúpim nejaký drahší kusok oblečenia a podobne. Dakujem za odpovede!

glloria21
20. jún 2016

@pellet1 Ahoj a na ako dávkovaní si teraz? Máš 3 CD alebo 2 CD. a čo máš medzi tým?

zebrickaa
20. jún 2016

@pellet1 ja som schudla cez 14kg a nikto ani slovo az teraz krd mam skoro mesiac od ukončenia začínajú ludia chváliť a je to uzasny pocit 🙂 ale ja nehovorim ako som schudla 🙂 drz sa 🙂

glloria21
20. jún 2016

@zebrickaa Ani ja nehovorím 🙂

pellet1
20. jún 2016

@glloria21 ahoj 🙂 3CD a zeleninu len obcas si dam...kazdopadne sa mi nie vzdy podarí ten tretí sacok takze tak 🙂

glloria21
20. jún 2016

@pellet1 Fííí... tak to ti gratulujem, ja sem tam porušujem a potom to stráca ten pravý účinok. Takže 26. dní si na 3 sáčkoch? Dobre to chápem?

zebrickaa
20. jún 2016

@glloria21 vyhováram sa na stravu 🙂 a inak sa mi zda, ze teraz sa mi aj postahovala koza tak asi aj preto to konecne vidia 🙂 ja ti neviem ale dobre ma to sralo, ze nikto nic nevidi ;(