Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@andrejka159 môže a normálne som chudla 🙂
@andrejka159 ty možeš cely den jest bielu a zelenu zeleninu a medzi jedlami ked si ju das,tak mas aj viachodinovy rozostup.....ja som si posledny davala večer o 20h shake
@tamichloe áno áno, už som si pripravila zelenú zeleninku 🙂
Dokupim 10 kokteilov a 5 polievok. 🙂 ak by mal niekto napredaj.
Ak niekto predáva sacky kúpim. Ďakujem
Ahojte dievčence! Ja dietu držim cca od juna a mam dole 15 kg s roznymi prehreskami, keby som bola poctiva tak o 10 kg mam este menej 🙂 dnes som sa opat nastartovala a ideme sačiky :P držim všetkým palce aby sme opat boli tými kým naozaj sme 🙂
Ahojte, predam sacky - 3 e / ks najlepsie vsetko spolu
8 x vlassky orech
13 x kuracia polievka so sampionmi
4 x banan
3 x karamel
5 x capucino
3 x lesna zmes
Spolu 36 ks = 108 e
Vegata - viac ako polovica - 5 e
Sumienka ovocna - skoro plna 5 e
Shaker a postovne = gratis
@darinka2013 ak sa smiem spytat, preco si prestala s dietou?
@keasy
Uz som docielila vahu, toto mi zostalo
@darinka2013 gratulujem aj ja by som uz chcela ;)
@keasy
Ja len 7 kil som potrebovala, to islo rychlo, toto mi zostalo
Teraz si to udrziavam cvicenim a zdravou stravou, zrusila som cukor, sol som vymenila za himalajsku, muku za spaldovu, pijem vela smothy z cerstveho ovocia, atd 🙂)) citim sa super
@darinka2013 ak je to aktuálne napíšte mi do správy dohodneme sa 🙂
@sisinka76 ahoj ak je to aktuálne mám záujem .
ak má niekto na predaj CD mám záujem .
@martulkamarhulka
Uz je to predane
@martulkamarhulka ved za taku istu cenu kupis aj u poradkyne
Ahojte baby, nebolo teraz moc casu sem pozerat, no nejak sa to tu zmenilo. Mam pocit, ze tu je z toho bazar a nie podpora. Ak tu este niektore chodite co sme cd drzali spolu, drzte sa a dajte vediet ako sa vam dari 🙂
@mimi1089 ahoj casto na teba myslievam ako na moj vzor! No nejak som polavila a ani za svet sa dostat spet do stavu normalneho myslenia a uvedomovit si veci ohladom stravy.Som total ako vyorana mys a padam do zaaahuby...uz len cakam kedy pojde mala do skolky aby som nemusela varit a dojedat a nasledne po veceroch depkovat.boli sme na dvoch dovolenkach a neudrzala som sa a jedla a jedla a neviem sa nastavit.pribrala som 5kg a zhodila som 16kg do ciela som sa nedostala...takze chcem sa znovu nakopnut len mi to nejde.som v nejakom zacarovanom kruhu.uz mi z toho sibe!
@mimi1089 tebe sa ako dari?ako sa stravujes?vahu udrzujes?nemas nutkanie jest?
Baby ahojte,ja drzim 5ty tyzden zatial som neorusila ani raz.prezila som aj vikend v tatrach.je tu niekto kto chudne?
@tamichloe nechce sa mi tam ísť a potom na dalšie sedenie po dvoch tíždnoch .
@stellina1982 ahoj....ja som držala tiež túto dietu ale len jeden mesiac,dala som dolu 8kg...čo bol môj ciel....po nej som naspať pribrala 1,5kg....no a tak isto ako ty,po dvoch dovolenkách dalších 5kg...takže moja mesačná snaha a 250 eur vyšli v nič.veľmi mna to trápi,lebo som sa cítila super,pleť sa mi vylepšila a samozrejme som lepšie vyzerala.teraz mám úplnú depku,nervná som na detičky,za čo oni vôbec nemôžu,a to len preto,že som naštvaná sama na seba aká som trubka sprostá....takže sa drž a aj vy všetky ostatné babenky,čo držíte dietu....a neopustite sa,tak ako ja....a po diéte sa stravujte fakt zdravo,aby ste to nemali naspäť.momentálne na cambridgku nemám peniaze,ale ak niečo usporím...idem zase do nej,aj ked iba na ten mesiac....opatrujte sa,pa
@stellina1982 tak to ma mrzi, ale zase kazdy den je novy zaciatok, vzdy mozes zacat odznovu 🙂 je to tazke urcite sa nanovo vyhecovat, ked vsade naokolo same dobroty, ale skus sa niecim namotivovat, ved uz "len" to zdravie musi byt tahac 🙂 a isto najdes aj vela dalsich 🙂
a ja dobre, dakujem, samozrejme su aj dni, kedy uletim a porusim zdravu stravu ako sa da 😀 ale pravidelne sa vazim, aby som neuletela az moc, vzdy si dam potom zase take lahsie dni a je to spat. zdrave stravovanie ma bavi, rada skusam nove recepty a manzelik je taky isty, takze v tomto to mam fajn 🙂 aktualnu vahu mam 60,5, cize este 3,5kg do konecneho ciela. tiez sa ale tesim, ze dcerka pojde do skolky, budem mat doobeda cas si zacvicit pravidelne, ked dam maleho spat 🙂
Ahojte dievcata...aj ja by som kupila sacky CD...nemam cas chodit na konzultacie 😉 prosim napiste mi...dakujem...

@bubu37
@kiristinka1
Ďakujem baby.
Tiež som rozmýšľala o tom, že si ranný a večerný shake rozdelím na 2x je to husté a nevadilo by mi to trošku redšie. Len som nevedela, či sa to môže.