icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

samanta36
1. sep 2016

@stellina1982 ja som na tom podobne. Chystam sa zase nakopnut a dat to do ciela. Moj muž mi dal motivaciu ze ak to dam možem ist na zvacenie prs. Takže sa tesim 🙂

stellina1982
1. sep 2016

@samanta36 ahojky no ja som od dnes spat na 3cd sackoch.dnes som ok.ked vydrzim tyzden tak uz potom to pojde.planujem vsak tak iba mesiac drzat teda uvidim ako sa budu kila hybat smerom dole🙂pokaslala som si to cez dovolenky a celkovo pocas leta oslavy grilovacky opekacky zmrzky dovolenky no uluetavala som si.nevadi viem ako na to uz a teda snad to vydrzim a dosiahnem ciel.

tamichloe
2. sep 2016

čaute baby,viete o tom že cambridge konči a nebude sa dat nikde zohnat....a od pondelku nabieha nutrifood,tak nejak sa to bude volat,budu mat o 0,10€ lacnejsie vyrobky a tyčinky dokonca za 2,50€ 🙂

nienna
2. sep 2016

@tamichloe fakt? A budu to robit ti isti poradcovia co cambridge? Ak ano, urcite najskor vypredaju cambridge vyrobky a tie nove daju az ked nebudu mat stare...a myslite, ze to bude to iste, len iny nazov?

stellina1982
2. sep 2016

Ahojte no nepocula som veru o tom.od vcera som nabehla na cd konzul.nic nehovorila tak snad potiahnem mesiac na cd.chutia mi napoje aj cestoviny aj ryza.aj kase.ja som spokojna.tak dufam ze aj to nove bude chutovo fajn.

tamichloe
2. sep 2016

ano ti isti poradcovia.....že sa už dlhšie nedalo doobjednat vyrobky...v pondelok by už mali byt nove,a že su naozaj chutnee.........,mali ochutnavku

eri219
3. sep 2016

Ahojte, s Cambridge mám dobré skúsenosti, pri prvej náhrade stravy som stratil 16 kg za 3 mesiace, nakúpila som si ďalšie produkty, no ostala som tehu 🙂 , preto sa chcem opýtať, či by niekto nekúpil zvyšné produkty za zvýhodnenú sumu, mám polievky, šejky, pár sáčkov ovsenej kaše a nejaké tyčinky, zhruba na 3 týždne, samozrejme záleží v akom ste programe, ak máte záujem dajte mi vedieť, všetkým pekný deň 🙂

martulkamarhulka
3. sep 2016

@eri219 ahoj akú si predstavuješ sumu a aké máš produkty mám záujem.

eri219
3. sep 2016

@martulkamarhulka napisala som Ti spravu 🙂

eri219
4. sep 2016

Ahojte, produkty, ktore ponukam v komentari su uz rezervovane, este zopar dievcat reagovalo, ktore maju zaujem a cakaju, ak by sa uvolnili. Takze ak by ich nahodou nikto nezobral, dam vediet, no zatial ich povazujte za zadane 🙂 peknu nedelu

martulkamarhulka
4. sep 2016

@eri219 ahoj bola som cez víkend v práci a akosi som sa sem nedostala ak je to aktuálne mám záujem.

erika1235
5. sep 2016

baby tak uz sa nabehlo na nutrifood a uz som mala tu cest vyskusat nove produkty , je to to iste ,,ale dojde mi to este chutnejsie , kremovejsie , aj viac druhov polievok a hlavnych jedal , je sa na co tesit

tamichloe
5. sep 2016

@erika1235 ano od dnes to zacina,kurieri už rozvažaju 😵

vejuska1610
5. sep 2016

Ahojte baby. Po com je to nutrifood?

vejuska1610
5. sep 2016

Mala by som záujem o sacky ak niekto mate

stellina1982
5. sep 2016

@tamichloe mozem si to niekde pozriet tie nove produkty?a ako sa ti dari?Pokracujes dalej?kolko si schudla?ja som dnes 5ty den zas na 3sackoch.ale vsak sa neviem nastavit nejak.dnes som to porusila naniesto sacku som si dala melon.no sibnuta som.ach jaj.ale ja to raz urcite dam.

tamichloe
5. sep 2016

@stellina1982 http://www.nutrifood.sk...jaaaj an i sa nepytaj,aj ja ssom trubka....ešte chcem 10kg dole a neviem sa zatat,porusujem....uz vyše tyzdna....zajtra zacinam znova,musim to dat.....držim palciskaaa 😀

tamichloe
5. sep 2016

@vejuska1610 sacky o 0,10€ lacnejsie a tyčinky 2,50€

camaon
5. sep 2016

vie z Vas niektora preco tato znacka cambridge skoncila na Slovensku?? ako som pozerala na webe v zahranici funguje nadalej

samanta36
6. sep 2016

Uz niektora z vas ochutnala tie nove produkty . Myslim celkovo s nutrifood

pellet1
6. sep 2016

Takže cambridge už nefunguje? Myslíte že konzultanti prechádzaju na nutrifood?

erika1235
6. sep 2016

vsetci konzultanti prechadzaju na nutrifood , na slovensku uz sa cambridge predavat nebude , ide o rozsirenie povodnych produktov , je to uplne to iste len vazne chutnejsie ..

chocholusikk
6. sep 2016

Baby, s cambridge som schudla 30-31 kg. Este som chcela dat dole 10. Lenze problem je v tom ze uz 3 mesiace mi vaha stoji a nechce sa pohnut dolu. Uz ani poradkyna nevie preco. Podla nej by som mala dat dole este 20. Ale telo nechce. To jedno kilo mi furt beha hore dole. Velmi ma to mrzi ze sa to takto zastavilo. Vsetko robim podla pravidiel. Napadla ma taka vec. Myslite si ze mi uz nie je sudene od Boha aby som viac schudla?

tamichloe
6. sep 2016

@chocholusikk určite nie......skus si dat cheat day,alebo doslova sa "prežrat" malo by sa to pohnut....telo si drži zasoby,lebo zistilo že viac nedostane a uči sa fungovat len z toho minimalneho množstva......

mucilienka
6. sep 2016

@erika1235 a cena zostava rovnaka?

erika1235
6. sep 2016

aj tie fitpasta co sa budu dat teraz kupit su super , ja som si ich davnejsie z netu objednavala , nemaju skoro ziadne kalorie tak bez vycitiek ,,cista vlaknina

chocholusikk
6. sep 2016

@tamichloe to prvy krat pocujem. A to len jeden den? Ci mozem aj viac dni? Urobim vsetko preto aby sa to pohlo

priora
6. sep 2016

@chocholusikk jeden den aby telo dostalo "sok" 🙂