icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

bielalalien
16. sep 2016

Takže baby, ja si dávam dole posledných desať kíl 🙂 Teraz som mala mesiac a pol fajront, papala som všetko, zmrzlinu, pečivo a strašne veľa ryže s vajíčkom, polku dní v mesiaci som bola na jednej horkej čokoláde denne - za ten čas som pribrala JEDNO jediné kilo 🙂

Takže idem si dať mesiac - mesiac a pol, podľa potreby na sáčkoch a potom zase späť k normálnej strave 🙂

stellina1982
17. sep 2016

@tamichloe ahoj ako sa ti dari v strave?ako sa stravujes?kolko sackov mas na drn?a uz si vyskusala tie nove sacky ?ake su?ach ja porusujem.som blba...viem to.nedokazem da nastavit.

laskavesrdce
17. sep 2016

@erika1235 ahoj,nemam moc casu tu citat vsetko,ale o akej diete sa bavite ?Aku drzis ?

tamichloe
17. sep 2016

@stellina1982 ahoj,nedari sa mi,som blba ako ty,každy den zacinam....sacky mam nove,su chutne,no mne pripadaju redšie aj kokteily aj polievky.....ako obycajne sackove polievky,ako ta hraskova,neviem vyrobcu......no poviem ti ,kazda jedna baba sa aj poradkyni stažovala,aj poradkyna to berie a všetky tvrdime že nam neskutocne chuti jest,uplne až pazravost.....tožie čo do toho napchsali,tych cd sackov

stellina1982
17. sep 2016

@tamichloe ja som drzala po diete dobre dva mesiace to bolo fajn kilo skakalo hore dole ale potom som sa neudrzala v case dovoleniek to som zrala ale doslovne zrala.a od vtedy sa neviem nastavit.mam sacky penaze vyhodene a zbytocne. Potrebujem dat dole este 3-4kg pribrate a dalsich desat .ja som normalne na depresiu z toho.zvazujem dukan.dietu len sa mi nechce varit.a ked varim tak sa neviem ovladnut a jem.a ked jem tak vtedy si nedam sacok lebo vsak skoda ho no a uz ked jem aj prilohy tak si poviem ze no co sacharidy a slahnem si aj cokoladu a zakusok.potom depky.na druhy den som discipl.a sackujem a potom zas varim a jem a zerem a zas sackujem a dookola.sibe mi.potrebujem psychologa asi.

erika1235
18. sep 2016

@laskavesrdce ahoj drzim stale to iste , len je to premenovane na nutrifood , ale tri sacky denne ..

@tamichloe mas pazravu na cambridge este ? ja som teraz druhy tyzden ukoncila a v pohode nemam problem , akoze hej su dni ked mam chut ale vacsinou som ok a da sa vydrzat ..

erika1235
18. sep 2016

@stellina1982 ty potrebujes v prvom rade trenera ktory ti zostavi jedalnicek , a rovnomerne ti rozlozi sacharidy ..lebo ty ked takto dietujes dokola tak beries sacharidy a potom ich zase davas vo velkom mnozstve lebo si mala deficit , ked sa zaradis na zdravu stravu a vypocitas si ze mas zjest napr do 200 gramov sacharidu denne , tak si doobeda tie lievance daj , daj si wafle , daj si ovsenu kasu , aj kolac vsetko zdrave potravin do toho , je toho plny internet ,kniha fitrecepty ponuka aj kolko ma dana potravin sacharidov , bielkovin a podobne . podla toho sa treba zariadit ..A ked si doobeda tie sacharidy das , nemas problem potom cely den mysliet na jedlo ..Lenze ty si v zacarovanom kruhu sacharidov a diet ..Normalne sa porad s trenerom nech ti to vsetko vysvetli ..

stellina1982
18. sep 2016

@erika1235 ahoj no veru mas pravdu.ale ja potrebujem najskor schudnut a potom si to udrzat na zdravej strave.cd som schudla 16kg cez leto pribrala 5kg a teraz ich potrebujem dat dolu a schudnut dalsich 10 a potom sa udrzat na zdravej strave.problem je v mojej hlave vo mne.neviem sa naladit.a mam pocit akoby ma jedna osoba v tomto smere "uriekla" v style ze ty to aj tak nedas neschudnes a stale mi to bzuci v usiach tie slova.potom chytim nervy ze vsak ja ti ukazem dam to a tak dookola.potrebujem sa nejak vyhecovat.samu seba aby som to dotycnemu cloveku dokazala a hlavne sebe tiez samozrejme.

erika1235
18. sep 2016

@stellina1982 viem o com pises , poznam to velmi dobre ..najtazsie obdobie je po skonceni diety ..preto pisem hned vyhladat trenera ,vyzivoveho poradcu aby ti to nutricne vypocital. Lebo jeden chybny krok, jedno jedlo ktore vyvola zachvatove prejedanie a uz si zase v rovnakom kruhu.. ja napr milujem arasidove maslo karamelove z jedneho proteinoveho obchodu , je take uzasne ze si ho nemozem kupit lebo vzdy ked ho kupim mi spusti toto prejedanie a mne trva vzdy dlho sa nastavit zase ..takze nekupujem uz

majive
18. sep 2016

@erika1235 dobry den,chcem sa opytat tie nove polievky su kremove take ako boli v CD?alebo su tam aj akokeby vyvar dakujem

tamichloe
18. sep 2016

@majive kremove su

jojina21
18. sep 2016

@stellina1982 aj ja ten istý problém....nepomoze ti ani poradca...skusme zacat spolu nanovo,tiez som nabrala 4 kg späť a bodlo by mi ešte 10 dole len som rozozrana....skusme zacat spolu...no podpora je dobra vec 🙂

tamichloe
19. sep 2016

@jojina21
@stellina1982 baby ideme teda oddnes spolu na to?som na tom rovnako 😳,dnes zaciname,tiez 14 do cieľa 😉

tamichloe
19. sep 2016

@erika1235 ano mam,ale to dám,musim,no pre mna +kg znamená ze sa mi vratili prsia,vtedy to bola uz len kozka😀😀😁...kolko vazis teraz a úplne si zacinala z koľkých kg?

jojina21
19. sep 2016

@tamichloe ja sa pridavam ak mozem,musim to nanovo zvládnuť 🙂

jojina21
19. sep 2016

@tamichloe teraz mam 74kg, zacinala som na 29.3 na86kg za dva mesiace som dala na vahu 68 kg, potom po prechode som zostala na 70 kg no a teraz cez prazky som sa dostala na 74kg....leto som nezvladla,doma 3 deti a len sa varilo a varilo a jedlo no des...musim sa restartpvat 🙂

tamichloe
19. sep 2016

@jojina21 ja som začínala 2.3. na 102kg,dala som dole 24kg , uz neviem presne do polky júna..... Drzala som sa dlho,az teraz 2-3 týždne som si dala prilohy,chlieb a dost sladkeho,zmrzku.... Mam 84☹ moja chyba,tiez mam 3🚸, chcem mat 69kg,uvidime,lebo pri 78 som uz nemala kozy,len ovisnutu kozu a bol todes:$

erika1235
19. sep 2016

@tamichloe teraz vazim 65 zase ako som mala ..mne stacilo 10 dni aby som tie rychle kila co som dala na dovolenke dala zase dole ..inak som zacinala z 86 ..a o tych prsiach mi nieco hovor ..ale zatial neriesim pred detmi, po porode si to dam porobit

mimi1089
19. sep 2016

no veru kocky ako vravite, to obdobie po diete je tazsie, moja slabost su zase cokolady. Akonahle si necham daku v byte tak v slabej chvili neodolam. A potom mi je zle z toho cukroveho navalu, na ktory som uz teraz neni zvyknuta. Zacala som to praktizovat tak, ze ja nekupujem taketo vobec (jedine vysokopercentne do pecenia) a to, co dostaneme hned supnem do pivnice a ked ideme na navstevu posuvam dalej 😀 ja sa nastastie zatial drzim a ked aj jeden den zavaham tak uz potom si davam bacha. Som na tej istej vahe, zacala som aj cvicit pravidelne aj ked len Jillian polhodku, ale vzdy lepsie ako nic 🙂

kiristinka1
19. sep 2016

Ahojte baby,ja som začala držať v pole júla išla som z 92 kg teraz mam 75.chcem ist na 68.ja som si uz uplne zvykla,varím rodine dokonca dvojmo lebo muž sa dal tiez na bielkovinovu,ale jemu varím mäso so zeleninou a podobne.deckam normálne co ľúbia.a na prsia idem v januari lebo po kojení a schudnuti tam mam uši ovisnute a nie prsia.drzte sa

jojina21
19. sep 2016

@kiristinka1 no pekne....inak s tými zhodenymi kilami ja to iste,prsia des a aj brucho,ja idem na prsia v novembri interklinik a na dalsi rok si dam aj abdominoplastiku brucha, lebo prucho po 3 detoch ti ani 300 brusakov denne nespravi, ja som bola jak gula tak co sa divim 🙂 a pekny ubytok, gratulujem

jojina21
19. sep 2016

a k tomu cvičeniu,niezeby som sa doma pri 3 detoch nudila ,ale ja som od prirody lenochod,tak ja preferujem take lenive cvicenie,u mna vyhral vacushape,nenamakam sa a pekne to lezie dole aj s celulitidou 🙂

stellina1982
19. sep 2016

@jojina21 ake je to prosim ta cvicenie?s cim?

jojina21
19. sep 2016

@stellina1982 cvicim,resp.prijemne sa prechadzas a sledujes si pulz,na tom sa naozaj nenamakas a pekne spalis,ja chodim 3 x do tyzdna a celu tak po 10 krat brec a aj cm z pasu, cvicis s podtlakom,mrkni link www.vacushape.cz....ale kto si rad zamaka pre toho to neni 🙂

scarlet918
19. sep 2016

@tamichloe ahoj ak nevadi rada by som sa pridala. za 3 mesiace som dala dolu 17 kg. len teraz asi 2 tyzdne stojim na vahe. rada by som znova pokracovala 3 sackami este aspon 2 tyzdne a potom ukoncila. strasne mi padaju vlasy. uz neviem co by mi pomoho aby sa to ,zlepsilo

jojina21
19. sep 2016

@scarlet918 ist na kozne nech ti predpise alpicort f vodicku,panthenol vitaminy,zinkorot toto zaberie tak po 4 tyzdnoch, to je nasledok kazdej bielk.diety, mozno trocha skrátiť

jojina21
19. sep 2016

@scarlet918 ja som mala az lisinu na hlave, rýchly ubytok vahy spravi svoje

tamichloe
19. sep 2016

@scarlet918 ahoj ja nemam taky problem,som uplne nakratučko,lava strana vyholena 😵,mne strasne padali po porode

bielalalien
19. sep 2016

Baby, čítala som vaše príspevky, držím vám všetkým palce! 🙂 Mne sa tých 10 kíl zdá úplne zúfalo veľa a to som predtým schudla vyše štyridsať za rok, z toho viac ako polovicu na CD 🙂
Aaaa, neviem ako vy, ale ja po CD skúšam prechádzať na takú miernejšiu Dukanovu, alebo ketózovú diétu - vajíčka, syry, hríby, zelina, mäso, tofu. Ani žravka ma pri tom nenapadáva často.

squishy
19. sep 2016

ziadna dieta nefunguje. prestanes ju drzat, vratis sa k povodnemu zivotnemu stylu = zarucene priberes a casto aj viac, ako si schudla, lebo si pokazis metabolizmus. chce to zmenu zivotneho stylu, jest zdrave, nutricne vyvazene jedla, 5x denne, dodrziavat silny pitny rezim a ocistit creva. zdravo, chutne. kto chce blizsie info, napiste mi spravu. PS: moja otazka. co robi sladky cokoladovy koktejl sladkym, ked je so znizenym mnozstvom sacharidov? nikde na webe sa neviem dopatrat zlozenia.