Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@bielalalien ja rozmyslam tiez nad dukankou.resp.bielkov.nejak mi chyba zuvacia potrava.este doberem tento tyz sacky a potom uvidim co spravim.
@jojina21 dakujem za odpoved. budem sa snazit ist co najskor ku koznej, velmi si ma upokojila. prosim este jedna otazka. za aku dobu ti prestali padat vlasy a zacali rast nove? malo to casovu postupnost. alebo to prebiehalo spolu? este raz dakujemza tvoje rady.
@scarlet918 az po tych 4 tyzdnoch,ale ja som aj dala dole 15 cm, vyzivovat kratsie vlasy je pri takomto probleme lahsie,ale neboj prestane to,len to chce pravidelnost
Baby tak dnes som si od erika1235 priniesla nutrifood, i ked som ich brala so strachom, po viacerych recenziach ,ze ste po nich hladne a su redsie,som milo prekvapena najmä zlozenim, neviem či ste si vsimli polievky,koktejly maju zvýšení obsah kj a to na ukor zvýšení tukov a znížení obsah sacharidov, takže nemôže vas logicky menej zasycovat, u koktejlov je to podobne plus miesa sa do nizkot.mlieka cim sa zase ponizila gramaz ,ale ak zratam prijem 2 x koktejl denne plus polievka tak sa pri starom prijme cd 1812 kj zvysil na 2759kj....takze kuva baby nemozete byt viac hladné 😁 jednoznacne velky palec,za nové zlozenie....ono je to len v nasich hlavickach, tak vrelo dopit staré a kúpiť nové 😁😁😁 a ja osobne som z nich viac zasytena ,nebojme sa zmeny
@scarlet918 a este jedna vec, v strave 3 x denne cd sme do seba denne dostavali okolo 50^g biotinu a 10 mg zinku ,po ukonceni telo dostalo postupne sok nakolko bolo naučené na kazdodennu vyzivovu davku pre plet a vlasy, takze doplnat stale zinok a biotin a všetko bude ok
@jojina21 dakujem.
@scarlet918 ja som si kupila sampon milva , a zacala uzivat cisty zinok ,,a vlasy rastu ako nikdy predtym ,,
@erika1235 dakujem za rady. dokupim si aj ten zinok. zatial mam panthenol tablety. a k to u mi v lekarni dnes doporucila revalid sampon. tesim ze ste a obdivujem vas ako sa dostavate do ciela.
@scarlet918 nemas za co , mne ten zinok dost pomohol aj na nechty , strasne sa mi lamali cely zivot a teraz mam take ako gelove , uplne nedam na to dopustit , v tescu za 1,50 cisty zinok ,,
Caute tusim som tu iba ja co je nemozna a neschopna ist za svojim cielom.preplesknite ma prosim.ako vcera 2cd sacky cez den uplne pohoda a vecer to prislo ze olivy syry termix.ok nedala som si treti cd sacok ale aj tak.a teraz uz zas do teraz 2cd sacky a uz idem robit cuketove spagety s tuniakom.nieco chlapovi na veceru kedze aj on sa chce zdravo stravovat.tak zas vynechan sacik a najem sa tohto.a toto mi vadi.toto chystanie vecere pre neho.proste sa neviem udrzat uz ked stojim pri hrncoch vrrr.ako to mate vyriesene vy?
@stellina1982 Tak skus vypit predtym ako ides varit co najviac vody alebo si urob tu vegetu,mozno to zaberie alebo si daj nejaku bielu ,zelenu zeleninu
@stellina1982 ja som mu povedala ze dva tyzdne si vari sam :D
Ahojte prosím vás tie kokteil s nutrifood si robíte s mliekom ako je na obale?
@stellina1982 no ja tak ,ze zatnem zuby ,aj my mame doma kopu zranice a vecera pre tri decka a muza no hostina a este dnes mi priniesol sladky popcorn velky kybel 😁 je to tazke,aj ja som kopu krat zlyhala,ale raz nastane den kedy to pojde,netrap sa a skus to zajtra nanovo, uspech je skusat nanovo,neuspech vzdat sa
@samanta36 urcite s vodou , mlieko ta vyhodi z ketozy
@stellina1982 ono je vsetko v hlave , ale nikto z nas nieje dokonaly , kazdy zlyhavam a potom zase vstaneme a ideme nanovo , niesi jedina ..ale musis to chciet najskor ty ..ja som mala uz aj take stavy ze vzdy ked som mala chut na nieco som si dala 10 drepov :D
@stellina1982 Ak má tvoj milý rád štipľavé a ty nie, tak mu opikantuj jedlo za chodu a už ťa to nebude lákať. Proste do toho jedla napchaj čo on má rád a z teba toho naťahuje :D
ano ludia vravia ze sme ako sestry ..niekedy si nas aj pletu :D fotka dole je fotena teraz zaciatkom septembra na dovolenke

@squishy sladkym ho robi aspartman a maltodextrin...ano umele sladidla,je to dieta s nizkosacharidova takze sacharidy tam su,ano umele a nezdrave 😁 a vies co je mi to jedno.....asi si nikdy nemala problem s fixaciou na jedlo, cd je jedinecna v tom,ze tie kila idu dolu rychlo a kazdi z nas vie,ze ano takto chudnut by sa nemalo....ale sto ludi sto chuti...drzme sa temy ,ak by zdravy zivotny styl bol univerzalny tolko zdravych a krasnych ľudí by tu po svete chodilo.....plati stare zlate pravidlo ,,cica nezer 😁