icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

jojina21
26. sep 2016

@walerijana ja som na tom podobne...neviem ako sa udržať,5 dní pohoda príde vikend a bum...katastrofa

tamichloe
26. sep 2016

@jojina21 @walerijana baby ani nehovorte,aj ja som taká prepnuta...😠😫

glloria21
27. sep 2016

@jojina21 Presne som toto mávala aj ja ☹

tamichloe
27. sep 2016

@glloria21 co si potom spravila?

walerijana
27. sep 2016

Asi je dobre dat si pauzu a skusit neskor..v obdobi ked nie su oslavy,sviatky,dov atd. U mna napriklad je to aj tym,ze dosiel v podstate uspech,za co som vdacna,lebo CD mi naozaj pomohla nastartovat metabolizmus, co bol od porodu vseobecne problem.od januara som vsak striktne upravila navyky..pocnuc stravou.zacala som paleo, jest zdrave tuky na ukor sacharidov. Je to super, aj sa mi upravilo travenie. Ked clovek vyradi urcite produkty z jedalnicka a opat ich zacne jest,najlepsie sa vie odsledovat co je pre neho dobre a co naopak nie.
Kazdopadne prehresky k zivotu patria,dolezite ja vediet sa korigovat🙂

pamela76
27. sep 2016

@walerijana ja som sa tiež vďaka CD naučila čo a v akom množstve môžem konzumovať pričom počas trvania dieti som chodila na rôzne oslavy no nezhresila som ani raz aj keď okolie má pokúšalo

bubu37
27. sep 2016

@pamela76 Presne,ja som oslavovala svoju 40 tku,kopec "žrádla" a oddolala som

glloria21
27. sep 2016

@tamichloe Dala som sa na pravidelnú stravu 🙂

julie_k29
27. sep 2016

Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

alla13
27. sep 2016

@erika1235 ahoj,prosím ťa sú tam produkty aj bez laktózy?

walerijana
27. sep 2016

Samozrejme,ze aj ja som bola disciplinovana prve tri mesiace🙂 nezhresila som ani pocas oslav a vikendov. Hovorim o navrate k CD

majive
27. sep 2016

Ahojte dnes som bola u poradkyna a od zajtra zacinam,tesim sa 🙂

pamela76
28. sep 2016

@majive držím palce - nezabudaj že žiadne prehrešky nesmies robiť lebo potom výsledok nebude ..

tamichloe
28. sep 2016

@majive z kolkych ides?

mucilienka
28. sep 2016

@julie_k29 odpovedala som

majive
28. sep 2016

@pamela76 dakujem,ano viem uz som kedysi drzala Cd ,nebude to lahke,ale som odhodlana to vydrzat🙂

majive
28. sep 2016

@tamichloe 88 kg ☹

tamichloe
28. sep 2016

@julie_k29 ahoj,vyplnene,nech sa ti dari v škole 😵

tamichloe
28. sep 2016

@majive vtedy ked si začinala si z kolkych isla a aschudla na aku vahu?držim palce !!!!

pamela76
28. sep 2016

@majive keď si už držala CD prečo začína znova - čo kilá sa vrátili ? ak áno tak určite si nešla podľa pokynov poradkyne .

majive
28. sep 2016

@tamichloe to som mala tiež takto okolo 87 a išlo to krásne dole, zhodila som nejakých 20kg, ale sekla som s tým zo dňa na deň a postupne sa mi to vratilo, bolo to 5 rokov dozadu

tamichloe
28. sep 2016

@majive drž sa 🙂

walerijana
28. sep 2016

Dievcata,dnes som ranajkovala bananovy sejk z nutrifoodu, ale vobec mi nechutil☹ a to bol moj najoblubenejsi z CD. Riedky, chutovo nesadol vobec. Este som neodskusala ostatne. Čoko bol fajn.

tamichloe
28. sep 2016

@walerijana vsetky su take riedke,cd boli skvele...ja som pila vanilkovy a skorpesom sa dovracala...a to znesiem velaw

pamela76
28. sep 2016

@majive no ja som tiež schudla 21 kg a bojím sa aby sa to nevrátilo , momentálne som mesiac bez CD zatiaľ som nepridala ani kilo .

tamichloe
28. sep 2016

A ako sa stravujes?

majive
28. sep 2016

@pamela76 tak to máš super, ja som to uplne pokašlala vtedy, ale teraz to dám 🙂

romcek
28. sep 2016

Ahojte. RAda by som sa informovala kde sa da zohnat CD? Web stranka im nefunguje 😕 😲 Dakujem.

tamichloe
28. sep 2016
erika1235
28. sep 2016

@alla13 ano su urcite aj bezlaktozove , je tam sice uzsi vyber , tak ako pri kazdych potravinach uz si asi zvyknuta ..ale urcite sa da vybrat