Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@jojina21 @walerijana baby ani nehovorte,aj ja som taká prepnuta...😠😫
Asi je dobre dat si pauzu a skusit neskor..v obdobi ked nie su oslavy,sviatky,dov atd. U mna napriklad je to aj tym,ze dosiel v podstate uspech,za co som vdacna,lebo CD mi naozaj pomohla nastartovat metabolizmus, co bol od porodu vseobecne problem.od januara som vsak striktne upravila navyky..pocnuc stravou.zacala som paleo, jest zdrave tuky na ukor sacharidov. Je to super, aj sa mi upravilo travenie. Ked clovek vyradi urcite produkty z jedalnicka a opat ich zacne jest,najlepsie sa vie odsledovat co je pre neho dobre a co naopak nie.
Kazdopadne prehresky k zivotu patria,dolezite ja vediet sa korigovat🙂
@walerijana ja som sa tiež vďaka CD naučila čo a v akom množstve môžem konzumovať pričom počas trvania dieti som chodila na rôzne oslavy no nezhresila som ani raz aj keď okolie má pokúšalo
Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P
Samozrejme,ze aj ja som bola disciplinovana prve tri mesiace🙂 nezhresila som ani pocas oslav a vikendov. Hovorim o navrate k CD
Ahojte dnes som bola u poradkyna a od zajtra zacinam,tesim sa 🙂
@julie_k29 odpovedala som
Dievcata,dnes som ranajkovala bananovy sejk z nutrifoodu, ale vobec mi nechutil☹ a to bol moj najoblubenejsi z CD. Riedky, chutovo nesadol vobec. Este som neodskusala ostatne. Čoko bol fajn.
@walerijana vsetky su take riedke,cd boli skvele...ja som pila vanilkovy a skorpesom sa dovracala...a to znesiem velaw
A ako sa stravujes?
Ahojte. RAda by som sa informovala kde sa da zohnat CD? Web stranka im nefunguje 😕 😲 Dakujem.
@romcek www.nutrifood. sk

@walerijana ja som na tom podobne...neviem ako sa udržať,5 dní pohoda príde vikend a bum...katastrofa