Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte, trasie aj mna.. Pijem hektolitre čaju na ukľudnenie- ľubovník bodkovaný, som dosť nervna. Keď uz nevladzem dám si kaleráb a včera som si dala bielu rybu pečenú a varený karfiol. Nešlo to vydržať. Držím palce vsetkym😀
Ja nechapem preco je rozumna osoba dobrovolne ochotna si nicit zdravie a estr to aj platit. Ale vela stastia....
@fatarina ja ti mozem povedat,ze prve 2tyzdne ak das,chuť na sladké prejde.ja uz v podstate CD nedzim,len ked nestíham v klude jest dam si Shake alebo tycinku nech dodrzujem pravidelnost..a uz teraz si robím nedeľné nezdravé popoludnia,tj dam si nieco načo mam chuť aby som cez tyzden mala disciplínu..ale to tym chcem,ja som bola závislák na sladkom..teraz mam chuť len na slané alebo pikantne,na nejaké cokoladky vobec..a teda ak prežiješ potom uz začne okolie vidieť zmeny,kúpiš si menšie oblecenie,je to motivacia..a ja som si trebárs raz do mesiaca nieco dopriala za odmenu..trebárs čižmy ktoré zapnem okolo lytka😂..nemysli na to ze uz sa nenajes,dáš si vsetko na co mas chuť s rozumom ked schudnes..
@kiristinka1 dakujem za povzbudenie dnes je tyzden ale vzdy v noci som nieco dala sladké do seba 😢😢😢😢
Pevne verim ze tuto noc to zvládnem
Dievcata, zeny mala som tuto dietu a schudla som 33kg pocaa drzania som odpadla a skoncila v nemocnici, to ny bolo nic prezila som..ale teraz cambridge uz nemam 2 mesiace a mam velke zdravotne problemi lezim teraz v nemocnici..nie vsetko co narozprava poradca je pravda..obsahuje to to alebo to..loz..zaludok to zvladol..ale telo nie nedostatol.vitaminov sa odzrkadli na nervovom systeme..az po skonceni diety som stretla 5 ludi ktory tuto dietu drzali..a verte ci nie co mi povedali? Zdravotne problemi..chrnutie ruky, krize atd..ja mam momentalne ochrnutu pravu nohu..a ked som lekarovi povedala o cambridge chytal sa za hlavu a hrozne nadaval...drzim vam palce aby ste zostali zdrave ako doteraz aj bez kil o ktore pridete..🙂
@andrejuska5 tak ja som schudla dokopy 30 a nic mi nie je..drzalo nas ju v rodine asi 5zien a neni nám nic..akurat sa lepsie hybeme..dokonca moja mama cukrovkarka
@andrejuska5 ja mam tiez velmi zle skusenosti. Aj ked som schudla za kratku dobu vela kg, uz skoro 1/2 sa mi vratila. Nehovoriac ako som nemala ani menstruaciu a vypadali mi vlasy a o zravych chutach ani nehovorim... boli to hrozne stavy. Nastastie som sa z toho dostala a mozem povedat, ze uz nikdy viac. Najlepsie je ist cestou zdravej plnohodnotnej stravy a pohybu. Vsetko s mierou a len toto funguje.
@andrejuska5
@janka334 Preto som napísala čo som napísala. Ešte sa stále nájde veľa - bohužiaľ - hlúpych a zúfalých ľudí čo naletia na všelijaké takéto zaručené veci....a neznamená, že keď sa jednému nič nestalo - nestane sa ani nikomu inému. A veď je to vlastne také jednoduché schudnúť normálne úpravou stravy a pohybom - ale to tiež ľuďom, ktorí veria podobným produktom človek nevysvetlí kým na to neprídu sami.😉
Ja som fakt prekvapená ako niekto môže veriť takýmto "shitom"......
Neviem ako dlho ste boli len na sackoch, ale schudnúť 33 kg je vazne dosť a asi to muselo dlho trvať. Ja si dávam sacky len 2 týždne a potom uz postupne prechádzam na stravu bez sacharidov. dlhšie by som to so sackami nevydržala a mne po týždni je zle keď si len Pricuchnem k tym praskom. 😀 ja sa s CD nastavím na zdravú stravu a robí mi to dobre keď schudnem. Nechcela by som sa dostať do nadváhy a preto držím cely zivot raz za pól roka diétu a strážim si váhu. Teraz chcem schudnúť 8 až 10 kg. Neobhajujem CD ale podla mna je zdraviu bezpečnejšie jesť 14 dni CD ako žiť s vysokou nadváhou. Držím vsetkym palce.
baby zvrhuje sa to tu k tomu,ze sa budeme hadat ci je CD dobra alebo zla..ja poviem len za seba som "zavislak" na jedle,chce to velku disciplinu..aj ja samozrejme viem ze najlepsia je racionalna strava a pohyb,ale kedze som mala pre mna velku nadvahu,ak by som mala chudnut 2-3 kg mesacne ako je to spravne,co viem,uprimne asi by som to vzdala a bola stale tucna..takto ked to islo rychlejsie bola som natesenejsia a motivovana aj okolim ako sa menim..teraz ked viem co mam za sebou,tesim sa co si mozem obliect si rozmyslim ci sa vecer nazrat pred telkou alebo nie..ja som racionalnu stravu vzdy porusila..lebo sak co som tucna lebo zerem a zerem lebo som tucna..CD som si nechala ako poslednu moznost a mne pomohlo ze som sa nastavila sacky a zelenina su pre mna,"normalne jedlo" pre rodinu..teraz sa snazim zdravsie varit aj rodine,menej solim,cukrujem..moj nazor..proste teraz ked uz sa za seba nehanbim,nezajedam som schopna byt na zdravej strave..to je moj nazor a moja skusenost..
@kiristinka1 Zobrala si mi presne moje slová 🙂
@evittam
Žiaľ ja na to nekaslem cely zivot😀Stravujem sa racionálne, každy den varim a tiez posilka. Len vekom to nestačí... Meriam 174 cm a moja váha kolíše od 60 do 67 kg. Tak keď dosiahne 67 tak idem na diétu. Veľa cestujem a to sa casto prejaví na mojej váhe... Nepravidelná strava a restiky😀 takze tak na vysvetlenie
Nechápem - ak si dáš nejaký "sáčok" tak nežerieš - ak si ho nedáš tak sa za seba hanbíš a "žerieš". Všetko je len a len v "hlave" dievčatá a nie v nejakých umelých sáčkoch. Ak sa dokážete obmedziť a správne stravovať s nejakými sáčkami tak to dokážete aj bez nich - moja skúsenosť. Ale nech si každý spraví ako uzná za vhodné.
@mimus123 Ja viem, že vekom je to ťažšie - mne to vysvetľovať nemusíš. Ale ja som spokojná sama so sebou a po schudnutí zdravou klasickou cestou už "len" udržiavam a aj si doprajem. Len s cvičením som musela teraz prestať - zavreli mi fitko kde som mohla chodiť aj s malou - tak dúfam,že od nového roka nájdem niečo kde mi to bude vyhovovať....Lebo síce na váhe nepriberám ale cítim to na postave, že to cvičenie mi chýba a hlavne tým svalom čo som si vytvarovala.😒
Meriam 177cm a váha mi kolíše 76-78kg. Oblečiem 38/40. Váha je len číslo. Nikto mi neverí, že toľko vážim.
@evittam ahojky, len na margo toho, ze nic sa nestalo, ono vsetko to je hlavne aj o nastaveni v hlave a pevnej voli. teraz ked som uz schudla a mam dni kedy uletim a povedzme kilo az dve mi vaha vyleti, tak si poviem klud, nevymyslaj, od zajtra prisny rezim, dam si pozor a behom tyzdna, dvoch som zase spat aj pri normal strave. uz som inak nastavena, ta sebadisciplina je uz taka aka ma byt. pri tej vysokej nadvahe to uz bol pre mna psychicky jeden velky zacarovany kruh, kazdy malicky neuspech (co i len kusok pizze ako vravis 🙂 prosto mimo rezimu) ma vedel neskutocne vyviest z miery, ze aky som slaboch a samozrejme som ten neuspech opat len zajedla, ze tak mi treba a budes tucna do konca zivota. v tomto mi cd pomohla sa istym sposobom upokojiit, viac sa vediet zatnut a ist si za cielom alebo ako to povedat, neviem ci chapes 🙂 vedela som, ze mozem len taku a taku zeleninu popri tom a bolo.
inak, skoda veru riadna, ze tych posiliek kde sa da ist s detmi je tak malicko, ja by som tiez nejaku prijala, muz prec cez tyzden a tak cvicim len doma. musim to este nejaky cas vydrzat a ak nam vyjde plan stahovania do MT, tam som si uz vyhliadla fit centrum aj s detskym kutikom 🙂
@kiristinka1 moja skúsenosť je tá istá celý život som skúšala rôzne praktiky na chudnutie a nič a momentálne mám váhu ako pre 25 rokmi som od augusta bez CD diéti a naučila som sa čo je pre moje telo dobre a čo zlé jasné že zhrešim ale potom 2-3 dní sa obmedzil a vpohode si drzim váhu ha na CD nedám dopustiť
@pamela76 suhlas absolutny mne CD proste vyhovuje
Kúpim sáčky,ďakujem za ponuky
AHojte, ja som schudla na jar s dietou, aj som tu písala - 15kg. Ak vám môžem poradiť, dajte si naozaj pozor, po diete sa človek ešte cca 5-6 mesiacov drží, potom to však pomalinky ide hore, asi jojo efekt, treba dávať veľký pozor na jedlo. Ja si chcem dať zase pár týždňov, pribrala som 5 kg.
Zeny..dnes zacinam so ZENEA dietou...to iste zlozenie ako Cambridge dieta...takisto sacky...len omnoho lacnejsia,som zvedava,ake vysledky budu----

A kolko mozem zjesť zeleniny ??