Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@laskavesrdce a tiez sa beru 3 denne? Mala si predtym cambridge? Vies porovnat ako je to chutovo?
@nienna dva roky dozadu som mala cambridge...chudla som...teraz cez sviatky som pribrala..za dva roky som si drzala vahu + - 2 kg...tu sa beru 4 sacky za den+ biela,alebo zelena zelenina ..to iste ako u CD..pit sa ma 1,5 litra bylinkoveho caju alebo vody...kava sa moze kolko chcs...chutovo je to to iste
Ahojte, chcela by som Vas poprosiť o radu, kde sa da v okoli Ba zohnat poradca a produkty Cambridge ? Niekde to nemozem najst. Dakujem Vam🙂
@laskavesrdce potom napis ako sa dari.ja od prveho idem znovu na sacky a teda dufam ze sa mi to v hlave ulozi ako ma ja idem vyskusat tuto
Uzvje objednana a zaplatena.kupila som si balicek 33porcii a plus 10 porcii kase spolu nejakych 62 za 43 porcii a nad 60 € postovne bolo gratis.ale pozeram ze aj ta zenea ma dobre ceny.uvidim aka bude chutovo tato a pitom prestriedam.ja som mala aj speediet a ta mi tiez celkom chutila teda pudingy.len tato ma vysla teraz vyhodnejsie...tak drzme si palce.
http://www.google.sk/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjfzOyj...
@tamichloe ahoj no ako sa dari?zaciname?ja mam este obzerstvo od 1.veho idem na to.uz mam obj.vid.prispevok vyssie 🙂 ides aj ty do toho? Pooood spolu to nejak dame...
Ja mám ešte CD na 9 dní,potom asi ešte dokúpim na týždeň.Potom ešte mám kerodiet na 15 dní.Zacinam od 2.1.2016.Pridate sa?
@stellina1982 uz som skusala 5 druhov,,teraz mam sampionovy krem,je vyborny...velmi dobre chute,aj dezert tiramisu,aj hriskovy..taky kolacik 🙂 nuti ma ist casto na WC co je dobre...cistaia sa oblicky..no aspon mam o 1,5 kila dole...myslim,ze je to zatial voda,lebo ketoza sa dostavi na treti den,cize zajtra...ja som spokojna s chutami a su 4 sacky na den...pokial bude mozne,skusim byt len na troch sackoch...a supnem tam brokolicu alebo co...ja som pozerala aj recenzie...nasla som jednu od nas a ta chudla..len dalej nesla,vtedy bola este draha..teraz je velmi vyhodna...za 64 balickov,ci 69 ..ani uz neviem som dostala zadara 3 tycinky,piskoty a sejker...a velmi dobry sejker...dufam,ze budem spokojna..vcera som bola hladna,dnes je to zatial ok...
@laskavesrdce ako si si stravu rozclenila casovo?o kolkej mas ranaj.o.v.?
@stellina1982 ja by som sa ku vam pridala od 1.1.
@stellina1982 ..zacinam prvym sackom okolo 10-10:30...a snazim sa teda kazde 3 hodiny..dnes vecer som si spomenula,ze som si nedala posledny..nevadi...vobec necitim hlad tak ako pri CD...naozaj je velmi chutna....ziadne bolenie hlavy,ani skrkanie v bruchu...o tyzden uvidim,ci to pojde dole a dam vediet
@laskavesrdce a pijes jes🙂3 sacky alebo 4 sacky. No uvidim co za zazrak bude toto moje ale veru pokukujem po tej tvoje...
@stellina1982 ranajky sommala omeletu..vyborna,ako keby si si ju robila doma ,velka na cely tanier a zasytila ma...davam si tri sacky...ale vcera som si dala este vecer ich piskoty a stacilo,,ked nemyslis na jedlo,staci to...a kludne pri troch sackoch si mozes dat napriklad brokolicu s kuracim masom..ja som zatial spokona,necitim hlad ako pri CD...netoci sa mi hlava,som uplne v pohode..dnes su to tri dni a -2 kg...
Tak dnes som začala aj ja, držme si palce🙂
Dievčatá, rada by som sa pridala do diskusie ... ja som začala 1.1. - ešte dojedám sáčky ZENEA, ale objednala som si z KetoFitu z Čiech - potrebujem vyskusať ako mi to bude chutiť. Nie všetky su chuťovo zvladnutelne :( Ja fungujem na 2 sackoch doobeda, obed maso na papieriku plus zelena zelenina a opat 2 sacky
@jaccop ahoj aj ja som objednala z ketofit a cakam uz netrpezlivo kedy dorazia 🙂som zvedava na tie chute idem skusat prvykrat.
@stellina1982 No mne chuti jedine zENEA a aj to lencokolada, a cokohruska..ostatne nedam do seba. A este thajsku,porovu polievku. No som veelmi zvedava.Kedy si platila? Som zvedava ako rychlo to pride...a na chute. Všimla som si ze tam su aj tabletky na ochutenie,som v ocakavani 🙂 na ake obdobie si si objednala? Andrea
fit4you poznáte kočky niekto....
@jaccop objednala som to tyzdnove balenie plus kase 10ks .platila som min.tyz.v stredu.tak dufam ze uz mi to poslu.zatial nic.nechcela som viac objednat lebo nepoznam chute.
Tak to som zvedavaaa..ja som dnes zistila ze mam ZENEU urcite aj na dva tyzdne, tak mi to nesuri ..ale som v ocakavani 🙂
@stellina1982 Ja uz mam balicek doma 🙂
@jaccop uz aj ja.dorazil dnes o pol 11h🙂 pred chvilou som si zarobila kasu s karamel.prichutou som to mixla v sejkeri celkom dobra aj chut aj konzistencia.uvidim tie polievky ake budu porova trosku sa toho desim 🙂🙂🙂...
@jaccop a na kolko si si objednavala?potom mi to pirovnaj prosim zo zanea a toto ze co ti viac chuti.aj ked je to individualne.ja zjem vsetko co nezje mna 🙂 jedine rajcinovu polievku z cd tak tu som dala iba raz a naposledy 🙂 tak uvidim co bude zac tato porova.ked nie uvarim si do nej zeleninu.

1,70 vychadza jeden sacok...v baleni je ich 49 sackov za 85 eur..akcia ...inak stoja 117 eur...takze prvy sacok capuccino za mnou a chutovo je dobre...