icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

bubu37
8. jan 2017

@evittam mi si priznávame,že tu Ty nemáš čo robiť,založ si Ty svoju skupinu a pozvi kámošky,také podobné akosi Ty,určite ich takých veľa nájdeš na fórach tu na koníku s ktorými si budeš rozumieť 👏

evittam
8. jan 2017

@bubu37 Nemám prečo - ja som sa len slušne vyjadrila - ak ti to vadí a tebe podobným - váš problém. Mne to nevadí. Takže súkromnú skupinu potrebujete len tie, ktorým to vadí. Je to diskusia - verejná - môžem si sem napísať čo len chcem a ako len chcem......
Ja viem - pravda je krutá a bolí.....😉

bubu37
8. jan 2017

@evittam asi závidíš,že chceme byť krajšie ako Ty🙂 vid album

evittam
8. jan 2017

@bubu37 Nemám vám čo závidieť. A ani sa tu nemusím "vystavovať" a fotiť každú chvíľu . Mne by mohlo závidieť aj dosť veľa žien aj o 20 rokov mladších ako vyzerám vo svojom veku.....Ja som so sebou max.spokojná - dosiahla som čo som chcela - a mám skvelú postavu a skvelo vyzerám. Takže naozaj s týmto na mňa ísť nemusíš.....Ja som naozaj len slušne a úprimne vyjadrila svoj názor - to je všetko.😉

tamichloe
8. jan 2017

@evittam niečo tu smrdiiiii , citiš???a prečitaj si stranu 255 😀...žena, že ta to bavi.......pre aku chudnucu spoločnost pracuješ?????

sticker
mucilienka
8. jan 2017

@evittam ale ja som sa nicim takym nechvalila, pozri vyssie 😝

bubu37
8. jan 2017

@evittam áno,koľko máš rokov?

evittam
8. jan 2017

@tamichloe Pre žiadnu. A ja tu "nesmrdím" - vyjadruj sa slušne k slušným ľuďom a ak to nedokážeš, tak ma, prosím, neoslovuj......

evittam
8. jan 2017

@bubu37 Ak ti stálo za to pozerať môj album - tak tam máš aj môj vek - ja sa nemám za čo hanbiť.....
A dievčatá - kašlite na to - vyjadrila som svoj názor....to je všetko. Proste žiadny dospelý a inteligentný človek nemôže uveriť tomu, že na základe nejakých umelých "sáčkov" naozaj schudne z tuku 3kg a viac - toď môj názor, ktorý tu môžem slobodne vyjadriť. A neberiem vám vaše presvedčenie a nádej a neviem čo. A želám vám veľa šťastia aby ste dosiahli to čo chcete. Ja to už mám za sebou - a len udržiavam a aj si doprajem čo chcem.😉

kiristinka1
8. jan 2017

@evittam naco si vlastne v tejto skupine?nejak mi to unika dlhodobo už.

evittam
8. jan 2017

@kiristinka1 Ja nie som v žiadnej "skupine"....Toto nie je skupina - je to diskusia......Tak som len reagovala. Ako som už vyššie napísala - kašlite na to......Len som slušne vyjadrila svoj názor a chcela som úprimne mnohé upozorniť na možné a viac-menej určité sklamanie.....

bubu37
8. jan 2017

@evittam tak ja mám o 3 viac a teda vyzerám ooomnoho lepšie,len sa tým nechválim ako Ty , mať Tvoje sebavedomie 😀

kiristinka1
8. jan 2017

@evittam ja mám dole 30kil s cd..vizeram aktualne takto v pohode si to zdravou stravou udrziavam..na cd nedam dopustit a to ho nedilujem..keby nebolo cd mam furt 100kil..a uz to tu dookola netoc..sme tu na to aby sme sa podporili..ked ma niekto negativnu skusenost beriem..ale ty furt dookola ides svoje..ja som na teba nereagovala ale uz ma to stve ako kazdu tretiu stranu "das svoj slusny nazor"

evittam
8. jan 2017

@bubu37 Ja sa ničím nechválim. Nemám to za potrebu. Proste vyzerám dobre aj to viem (lebo sa tak cítim) a hlavne sa držím názoru okolia - to je všetko. A tie fotky sú pekne staré - ty nemáš ani jednu...a? či teda - pardón - pár nôh v zrkadle - fakt vyzerajú o niečo lepšie ako tie moje - ale s tým ja už nič neurobím .... Ja za to nemôžem, že väčšina ľudí čo ma nepozná mi povie, že mám minimálne o 10 rokov menej....Neriešim.
Fakt už sa to tu zvrháva do niečoho čo netreba. Pekný večer želám všetkým a ešte raz veľa šťastia aby ste všetky dosiahli to čo chcete....

kiristinka1
8. jan 2017

A foto sem celu dobu som nedala ani jednu..ale uz dam just..pred nemam lebo ked som zbadala fotak som sa schovala do kuta lebo som vizerala jak prasa..

evittam
8. jan 2017

@kiristinka1 Ok, ty nedáš dopustiť na CD ja zase na niečo iné - bodka - ak ťa to irituje - nečítaj.
Mňa zase irituje to ako si ženy myslia, že naozaj "schudli" za 6 dní 3 kg a viac - teda pokiaľ nejdú z trojciferného čísla. Hotovo-môj názor -hádať som sa sem neprišla.....

mimi1089
8. jan 2017

@kiristinka1 sikulka 🙂 velmi ti to pristane 🙂

kiristinka1
8. jan 2017

@mimi1089 ja som sem tu foto nedala aby som sa ukazala,ale baby co ste sa na to dali nenechajte sa znechutit..

mimi1089
8. jan 2017

@kiristinka1 ja to tak ani neberiem 🙂 ja som sem foto dala aj viackrat ked som bola na CD a nemyslela som to v style, ze sa idem predvadzat, ale skor podelit sa o radost, ze konecne sa tych hnusnych kil zbavujem. ved o tom by to tu malo byt, o vzajomnej podpore v krizach aj spolocnej radosti z vysledkov.

tamichloe
8. jan 2017

@evittam no nechcela som ta urazit, to nie,.....to len ty tu stale uražaš každeho......myslela som to obrazne,že tu "smrdi" samochvala....citujem tvoj prispevok
" Mne by mohlo závidieť aj dosť veľa žien aj o 20 rokov mladších ako vyzerám vo svojom veku.....Ja som so sebou max.spokojná - dosiahla som čo som chcela - a mám skvelú postavu a skvelo vyzerám.
koniec citatu.....chod si radšej zacvičit 😂

tamichloe
8. jan 2017

@evittam mas 38 a veru na 28r vobec nevyzeraš

bubu37
8. jan 2017

@kiristinka1 presne tak,nedať sa odradiť😉 táto diéta naozaj funguje,nejde tak o kilá ale o centimetre ja som dala za mesiac -10 cm v bokoch a -9 cm v páse,tak dievčatá idemeeeeee

evittam
8. jan 2017

@tamichloe Dik za radu. Ale od teba ju nepotrebujem. Ja ludi nesudim podla dvoch-troch fotiek a nepoznas ma,v zivote si ma nevidela. A naozaj niekto co ma v zivote nevidel ma fakt objektivne co povedat k tomu ako vyzeram.....Ale o tomto tato tema nie je....😉
Ano a d so sebou spokojna a som na seba pysna-a nielen ja-a to nie je "smrad" ani nic zle -ale zdrave sebavedomie.😍

evittam
8. jan 2017

@tamichloe A nikde som tu nikoho neurazila.....

evittam
8. jan 2017

@tamichloe A ano moze mi zavidiet dost zien aj o 20 rokov mladsich-bohuzial-nakolko ked vidim po meste 15-20 rocne dievcata s minimalne 3 "pneumatikami a jednym stehnom 3x takym ako moje-tak mi je ich luto....

evittam
8. jan 2017

A posledna vec v tejto diskusii-takze ak niekto schudne pomocou CD a neviem coho tak je super a perfektny ale ten co to dosiahol aj bez toho uz nie......😅

jaccop
9. jan 2017

Ženy, to čo tu za debata? Že nechááápem :D :D

mirus1205
9. jan 2017

@evittam myslím, že by si už svoje múdrosti mohla ísť odovzdávať niekde inde...tu už nie je na ne nikto zvedavý 😉

kiristinka1
9. jan 2017

@evittam ale ty tu stale dookola pises ake sme sproste ked chudneme s cd..ked sem napise niekto ze s cd ma zle skusenonosti,co sem aj baby pisali,ze im bolo zle zdravotne uplne to beriem,kazdemu vyhovuje nieco ine..ale ak to spravne chapem ty si cd nikdy nedrzala a len tu vypisujes ako si to dala zdravou stravou a pohybom..a ak sa nemylim tema je cambridge dieta..