Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
ahojte dievcata. Od zajtra zacinam s nutrifood diet 🙂 ste tu niektora na tom rovnako? nech sa navzajom inspirujeme ;)
Ahojte ja zacinam od uterka zajtra sem objednana tesim sa na to kamosky boli a mali krasne vysledky🙂
ahoj Adus 🙂 tak to budes len o jeden den za mnou 🙂 tesim sa 🙂 hovoris, ze kamosky maju dobre skusenosti?
Ano 20 kilo dali dole za necele styri mesiace mne staci tak 10 kilo
a aj si udrzali vahu po skoncceni diety?
mne tiez staci dat dole 10 kil, to by som bola na mojej vysnivanej vahe 🙂
Ano vobec nebribrali kontroluju co jedia
Dobrý večer dievčatá, prosím Vás ako sa Vám darí s nutrifood ? držala som CD a to bolo suepr všetko mi chutilo ale s týmto mám problém.... ☹ nechutí mi to nejak zdá sa mi že je to nejaké neviem to vyjadriť práškové bez chuti a ten vývar namiesto vegetky no za mňa celé zle.... čo mi vcelku chutí je nápoj čoko s mätou a zeleninová polievka aj kaše sú teda o veľa percent horšie.... má niekto takýto problém z NF
@majka10 mne nic nechuti okrem koktejlov zatial. Teda este neviem ako chutia hlavne jedla 😆
adus a dostali sa znovu aj na nejake sacharidy? ci sa snazia ostat na bielkovinach a zelenine?
@veronika1037 ahoj 🙂 ty drzis dietu teda len prvy tyzden?
@veronika1037 no ja na hlavné nejdem ja som si kupila len pár sáčkov na prečistenie po vianociach a to je už dole 🙂 dojem čo mám a idem zas na zdravú stravu ja len že ma sklamalo že sa skončila CD to bolo super. pekný večer
@lukelu koncim druhu uz 😆
Oni jedia vsetko iba malych davkach biele pecivo vynechali.Akurat rykali ze prve dva tyzdne su najhorsi ked zacinali tiez im barco stej diety nechutilo ale dali to
Maso ze zeleninu niekedy aj cestovinu to zalezi od teba
@veronika1037 uf 🙂 mne moja poradkyna dala koktejly a polievky len na prvy tyzden, v druhom uz mozem aj jedno hlavne jedlo z ich ponuky pridat 🙂
kolko sa ti podarilo zhodit za tie dva tyzden? Bolo to krute? 🙂
@adus5553 tiez si myslim, ze mi nebude vsetko jedno tento tyzden co ma caka 🙂 ale zatial sa tesim 🙂
@lukelu ako krute az tak nie ale mam chute na rozne jedla... ale vydrzim. Bratranec chodil do Ba aj on mal len jeden tyzden tak neviem. On schudol za 8 tyzdnov 22kg. Ja za tieto 2 tyzdne 5kg a moj manzel lebo spolu jeme sacky za 2 tyzdne 7kg.
Tiez sa tesim bude to krute ja mam rada dost sladke vsetkeho sa musim vzdat ale vydrzim
@veronika1037 to mate krasne vysledky, super 🙂 ak by sa takto aj mne darilo, tak som stastna ako blcha 🙂
adus5553 budem nam obom drzat palce 🙂 co viem, tak tie koktejly by mali byt sladke, takze mozno ta chut na sladke nebude az tak trapit. Ja som zase opacny pripad 🙂 mna sladke az tak netrapi 🙂
Po dvoch tyzdnoch napisem prvy vysledok 🙂
@lukelu zacinate teraz? Ako ono sa to da vydrzat, len treba chciet. Ja uz musim som mala skoro tolko kilo ako v deviatom mesiaci tehotenstva a aby som s malym mohla chodit na kupko takze musim. Mozme sa povzbudzovat. Hehe inak ja zijem na sampionoch a kelovej polievke. Dnes sme mali zapekany karfiol.
adus5553 dohodnute 🙂 ty to mas ako nastavene? iba kokteily a polievky dva tyzden, ci len jeden a potom mozes aj ich hlavne jedlo?
@veronika1037 dufam, ze si nevykame? 🙂 zacinam zajtra, takze som sama zvedava ako to budem zvladat 🙂 a napisala som sem najma preto, aby som tu nasla spriaznenu duse pokusajuce sa dostat do formy 🙂 ak tomu dobre rozumiem, tak vy s manzelom si k trom sackom pridavate aj normalne jedlo?
Ja som mala teraz 1,5 týždňa ketodiet a od zajtra na 9 dní cambridge,ešte mám sáčky CD
Ja este neviem ako mi to nasadi zajtra idem kni o pol dvanastej zajtra napisem
No ide to pomaly🙂 4.5 kg
Prvý krát ked som držala,tak za 3 týždne -8.5 kg z toho 7 kg čistý tuk,pás -9 cm a boky -10 cm

@felycity a prosim ta neviem ako to je v CD, ale teraz po dvoch tyzdnoch uz dufam nemusom mat polievku a staci len hlavne jedlo a na ranajky a veceru koktejl. Nevies ako to je?