Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
prave ochutnavam prve hlavne jedlo...spagetti bolognese 🙂 prekvapivo to celkom dobre chuti 🙂
Baby napiste mi prosim co si robite na jedlo ja uz neviem zacinam byt cim dalej viac a viac hladna a nervna potom doma😡 stredu mam kontrolu uz sa potrebujem najest😂
@katulkaaaaaa a ty nemas este sacky s tymi hlavnymi jedlami? Mna netrapi varenie, pretoze ja mozem iba sacky 😅 ale napriklad dnes som uz nevydrzala a dala si kusok sunky 🙂
@lukelu mam len kokteil a polievku uz mi to ide hore krkom😂😂😂
Ako chutia tie hlavne jedla? @lukelu
@katulkaaaaaa ja mam dnes prve hlavne. No, akoze chuti to celkom fajn (prekvapivo 🙂), napriklad v tych bolognese akoby ozaj mlete masko bolo. Ale viem si ich predstavit tak raz za tyzden 🙂 co pri pocte jedal na vyber aj tak vychadza. Uvidim ake budu dalsie.
@katulkaaaaaa ty si mohla aspon to masko so zeleninou na obed, ja ani to 🙂 ale posledne dni som to nevydrzala a davala si aspon jedno varene vajicko pomedzi jedlo a dnes kusok sunky. Velmi som bola hladna 🙄
@lukelu ja by som len na sackoch nevydrzala to kdeee uz toto je pre mna mega skuska, v kuse varim detom a muzovi , peciem torty na objednavky takze vsade jedlo a nic nemozem preto ta kriza😂zajtra idem do prace konecne tak mi to rychlo prejde😁
@katulkaaaaaa ja som vydrzala prve 4 dni len na sackoch a potom to prislo 🙂 ale snazim sa teda aspon sacharidy zbytocne nejest a preto radsej tie vajicka som si dala. Ale musim povedat ze je to zo dna na den tazsie, moj obdiv maju vsetky baby co to tolko mesiacov zvladli.
Ja mam tiez koktejli a polievky dva tyzdne k temu bielu a zelenu zeleninu nic viac
62 na 52 muj cil aspon deset kilo
@tamichloe to bol moj oblozeny chleba..paprika zelena alebo uhorka obalena v sinks a syre
Zdravím Vás bojovníčky.
Len malá rada, keď dcéra chudla, kľudne som do miomatu nahádzala povolenú zeleninu a urobila perfiš polievku, robila som jej pizzu: cesto brokolica a zahustená Psylliom....+ morská soľ a na vrch opäť povolená zelenina. Veľmi jej chutili palacinky, do omelety si kľudne pridávajte povolenú zeleninu a postupne dopĺňajte cottage, biele mäsko....a keď ste hladný dajte si od nutrifood tyčinku...radšej viac ako hladovať....Takže stále bola najedená, ale stále chudla.
Pozor keď sa vyhladujete, nastavíte telo na šetriaci režim a potom bude pri prechode stravy veľký jojo efekt....
V druhom rade, len začiatkom tohto roka sme nakúpili veľké množstvo sáčkov: hlavné jedlo, kaše, polievky, tyčinky, dochucovadlá do vody, vlákninové špagety....s rodinných dôvodov už nemôžeme využiť dané produkty. Ak máte teda niekto záujem predám ich samozrejme so zľavou. Bežná cena sáčkov je 2,90€, tyčinky 2,50€, nápoje a dochucovadlá 9€, špagety tuším cca 6,40€.
Zľava bude minimálne 10% poprípade dohodou. Či vezmete všetko atď....Dúfam, že to niekomu pomôže. Každé euro je dobré, nakoľko sama viem aká je táto diéta nákladná.
Tak na obed sem si dala sparglovu polievku a cisty hnus vobec mi nechutila
Baby ak by ste mali záujem ma ma predaj nutrifood bujon. 5e. Len jeden krát odobrate 🙂
Ani sem ju celu nedala snad to nevadi napinalo mna znej
Ano uz su po to mu chuti
Nachvilu to zasyti potom su hladna
@adus5553 sparglova je naj😉drzim palce
Ja mam zajtra meranie vazenie som zvedava co bude dalej
@katulkaaaaaa potom daj vedieeet 😉
Ahojte holky, par dni vas tu sleduju a procitam tuto diskusi. Jsem udivena, jak krasne vam jdou kila dolu, protoze mne se moc nedari. Ja jsem na CD, dnes mam za sebou 11. den. Na zacatku jsem mela podle in body u poradkyne oblecena 67,7 kg, na me vaze rano naha 65,8kg. Tak si vyberte🙂. Chtela bych se idealne dostat na 56 kg. Merim 160 cm. Mam plnou nahradu, jen 3 sacky denne. Muzu polivky, koktejly a kase v libovolne kombinaci. Dodrzuju opravdu poctive... A presto mam podle me vahy dole jen 2 kg. Jsem z toho docela zklamana. Pocitala jsem s tim, ze mi to pujde pomaleji, nez nekomu, kdo zacina na 100 kg. Ale jen 2 kg za 10 dni, to je hrozne depresivni. Navic mam od zacatku permanentni hlad. Kase me zasyti, ale za hodinu zase hlad. Prvni tyden mi bylo vylozene zle od zaludku, unava, vycerpani. Ted uz se citim trochu lip, min unavena. Ale hlad mam porad... Znate nekoho, komu to slo taky takto ztuha??

Dakujem su zvedava jak to dam