Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@panki vsetko najdes na webe http://www.cambridgediet.sk/p/37 alebo klikni na konci stranky na uplne posledny link
ahojte. tak stvrty den za mnou. Brutal kriza bola. Som v 24 hod sluzbe a fakt to na mna dolahlo. Aj som porusila. dala som si uhorku, taveny syr 1 trojuholnik, a 2 merci cokoladky- kolegovia ju nechali na stole. neodolala som. Prave dopijam kapucino shake. celkom chutny. Co sa tyka produktov, vela ludi sa tu pyta ako chutia. Tak u mna boduje. paradajkova, orientalna a zemiakova s porom polievka. Sampionova mi velmi nesla. Ine som zatial neochutnala. Z drinkov to je kapucino, cokolada + mäta, cokolada, mango. Lesné ovocie, karamel a vanilka - blech. takze asi tolko k mojim chutiam. V sluzbe som zvyknuta na slaninovy rozok - dnes som mala brutalnu chut na neho. Ale nastastie to preslo. Aj muz ma podrzal🙂 Povedal: "nie nepojdem ti ho kupit" - strasnym sposobom ma zkuril 🙂 ale som mu vdacna. Aj tak som uz dnes zhresila dost. Inac chcem sa vas opytat ma niekto skusenosti s shirataky cestovinami. ja ich mam doma este ked som sa pokusala o dukanovu dietu ale neviem to pripravit aby mi to chutilo. Zajtra vecer sa odvazim som zvedava aky ubytok bude. Este jedna otazka - meria si niekto ketolatky v moci a orientuje sa podla toho. Vsetkym drzim palce. Ozvem sa.
@kapokapo super 🙂 urcite inspirativne fotky pre baby, ktore zacinaju.
chcem len napisat, ze dietu nedrzim mesiac, a to moje jedenie... 😀 som clovek, nie stroj a nebudem sa tvarit, ze do konca zivota budem na diete. baby, za mesiac som pribrala "len" 1,8 kg. ano, mozno je to pre niekoho vela, no ked viem, kolko som toho pojedla, tak je to malo 🙂 momentalne som po operacii oci, takze s dietou zacat znova nemozem - chcela by som zhodit tie 2 kg + este nejake 3 kg 😉 ale teraz musim jest vela ovocia...vitaminov. a ani cvicit nemozem, co mi chyba, 3x do tyzdna elipticky trenazer po 30 min a brusaky 😀 howk! 🙂
@ad50 ja som zacinala zo 107 kg a 2,5 mesiaca som dietu dodrziavala a isla som dole 21kg a potom som jedla aj cd produkty aj masko zeleninu, na dovolenke aj kolaciky,a vela zeleniny a maska, som si to na dovolenke uzila ale s rozumom, ale nie ryzu zemiaky cestoviny, kysnuty chlieb a pecivo som si za ten cas od diety dala len pre chut asi 5krat, minuly vikend som jedla tak ako moja rodina nedelny obed a bol aj aj zakusok a od pondelka znova na cd ale davam si aj masko a zeleninu a mam dole od zaciatku maja 23kg, chcela som cd drzat tak ako na zaciatku ze len cd ale nejako sa mi to uz tak nedari tak som pridala aj masko a zeleninu, ine sa mi neziada teraz chcem do vianoc dat dole dalsich aspon 20kg, ale chudnutie je hlavne v hlave,nemam problem vidiet čipsy, sladkosti a ine potravine co maju prazdne kalorie, radsej si dam masko, zeleninu alebo zdrave oriesky, pokial to buem mat v hlave usporiadane urcite nezacnem akoze normalne jest, ale chcem aby to normalne jedenie pre mna znamenalo racionalnu zdravu vyzivu,,,drzim palce a viem ze sa to da,,, 😵
dnes som si robila na elektrickom grile petrzlenove čipsíky bez pridania tuku, dochutene CD vegetou a grilovane sampiony-,,,mnamky 😉
@nekonecna
@kapokapo
@cililing1123 baby na cd nedam dopustit pisala som to na zaciatku ked zakladatelka zalozila temu uz vtedy som mala odskusanu cd....prikladam foto ake bolo pred a ake potom....zhodila som 20kg.... teraz som trosku nad limit a chcem zacat zase s cd buduci tyzden som po abdominoplastike brucha a po vianociach planujem si dat urobit prsia.....tak chcem este co to zhodit..... 🙂
povedala by som aj viac ako dvadsat kilo,,,,super
@kapokapo
@woman14 DAKUJEM .a tie ktore zacali nebojte sa aj vy to zvladnete.....len treba mat pevnu volu a moc neporusovat....
ja som si ketozu kontrolovala lakmusovymi papierikmi na moč....vzdy rano som som merala tam je taka kolonka ze ketony ....a podla sfarbenia vidite intenzitu ketolatok a ucinnost dietky....cize cim tmavsie ketolatky tym lepsie....porusenim tieto ketolatky idu na nizsiu farbu.....

Baby prosím Vás nevedel by mi niekto napísať zloženie aspoň jedného výrobku? napr. polievky? Ak by si niekto našiel čas, bola by som veľmi vďačná. 😉