Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Baby, vzdy si dajte do toho sejkra studenu vodu, asi do polovice, potom prasok, zatrepat a az potom doliat zbytok vody, teplej,,,,potom hrcky nie su 🙂))) Tiez mi chvilu trvalo, kym som na to prisla.
ako sa drzite? vikend plny dobrot pred nami, co odolame? kto chce tak ano,či?
ahojte, mate nejake skusenosti s poradkynou z Kosic?
No ja uvidim dnes ci odolam ale urcite ano musim ;) len domaca pizza a praclicky upecene v domacej peci mnam mnam ;)
odolavame odolavame, len som zhltla vcera pri opekacke cerveny melooon,,,ale bol dobry
Dievcata, ak ste na Cambridge diete a mate zaujem o polievky, koktejly a kase, tak mam 23 kusov ( spotreba na tyzden plus 2 ks). Povodna cena bola 69 eur, predam ich za 35 eur plus postovne. Ak by mal niekto zaujem z Puchova alebo okolia, tak odber aj osobne.
Tak ja som odolala ale islo ma porazit ked som sa rano postavila na vahu a nemala som ani deko dole..vazim sa kazdy den rano a to by som nemala asi ze ? Lebo potom mam taku nechut do dalsieho dna ked nemam ani deko dole..za 2 tyzdne 4.5 kg.
@kapokapo ahoj,blahoželám,je to úžasné! 🙂 ja som začala dnes ráno,plánujem vydržať 3-4 mesiace, potrebujem aspoň 20 kg, budem hlásiť úspechy, som odhodlaná neporušiť to. Na prelome zimy a jari som už CD držala, išlo tých 10 dole, ale chcem viac 🙂 prosím Ta,koľko si schudla a za aký čas,myslím,že hneď po pôrode si asi nezačala. A dodržiavala si to do bodky bez prehrešku? Ďakujem pekne 🙂
@woman14 ahoj, takze ja som po prode najprv schudla 10 kg a potom vdaka Cambridge som zhodila za presne 3 mesiace 21,3 kg🙂 ete stale drzim, 14sty tyzden, zajtra idem na prehliadku a uvidime, chcem zu pridavat jedlo, zu mi velmi chyba nieco zut, 2 tyzdne zu jedavam salaty zelene s parmezanom, kedze zu mam vahu aku som chcela, ale mozno este sa rozhodnem dat dole zo 5 kil :D uvidime zajtra... dietu so neporusila🙂
ahoj, jasne ze ano , mnaaam🙂
Ahojte. Ja som na CD druhy den. Masaker. Ten hlad sa aj da prekonat, ale strasne mi chyba ten pocit ked do niecoho zakusite a prezuvate. No masaker. Ja nie som po porode. K terajsej vahe som sa vyjedla pocas studia na vysokej skole. Viac menej este len planujeme babo. A preto musim schudnut. Xcem dat dole 40 kg. Myslite ze je to realne? Dnes mi akurat sama volala moja konzultantka. Je strasne zlata. Podporila ma. Takze trosku som sa ukludnila. Verim,ze s vami mi to pojde lepsie. Tesim sa ked budu kg odchadzat 🙂
ahojte. Tak hlasim sa teda znova- treti den s CD. Znova hlad a znova neskutocna chut do niecoho zakusit. dala som si 5 koliesok uhorky. proste som to nevydrzala. zajtra mam 24 h sluzbu v praci tak si neviem predstavit ako to zvladnem. dufam ze nebude vela prace a budem cely den a celu noc spat. Pocitujem neskutocnu unavu. Nevladala som dnes dojst peso domov cca 20 min rýchlej chodze. Dost ma to zmava, dufam ze to vydrzim :(
@danca1984 to je len zaxiatok zvyknes si na to a prejde to a ten vysledok ktory budes vidiet ta vzdy nastartuje do noveho dna.tiez som si dala nejaku tu povolenu zeleninu to kludne mozes aj nieco sladke som si dopriala lebo to je moj zivot ale fakt len kocku cokoladky a tu som cumlala dokedy sa dalo;). A teraz ked mam aj tie tycinky je to fajn ta brusnicova je velmi dobra.ja mam za sebou 2 tyzdne aj 4 dni a dole 5.8 kg a to som sa este dnes nevazila tak uvidim ked sa odvazim ;)zhruba tie 2 kg tyzdenne idu dole aj viac ked sa dnes odvazim dam vediet ;) takze bojuj urcite to bude stat za to a budes na seba pysna ..drzim palce..
@danca1984 ahoj, vydrz hlavne, za uhorku nemaj vycitky.... ja som jedla prve dni na Kila zeleninu, najma kalerab, brokolica a karfiol, hlavne zuj nieco, ak mas chut, lebo potom nevydrzis.... ja som jedla naozaj velmi Vela zeleniny, a pozri, teraz je to 14 tyzdnov a mam dole 23 kil 🙂
Dobre ranko, 14sty tyzden a minus 23 kil :D
Takze 2 tyzdne 4 dni po dnesnom vazeni hlasim ako som slubila 6.2 kg 🙂

@ewka23 ked mi ostanu hrcky mne to moc nevadi vypijem to aj tak, ale da sa ich pekne lyzicou rozdrvit a zamiesat, alebo vydlickou