icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

panki
29. aug 2013

Baby prosím Vás nevedel by mi niekto napísať zloženie aspoň jedného výrobku? napr. polievky? Ak by si niekto našiel čas, bola by som veľmi vďačná. 😉

ad50
29. aug 2013

@kapokapo Ahoj, som v soku, vyzeras neskutocne. Aj ja xem, mozes mi povedat cenu vyrobkov CD?, ci si to vobec budem moct dovolit. Diky

nekonecna
29. aug 2013

@panki daj do prekladaca na googli

marost
29. aug 2013

@kapokapo vsetko sledujem, vsetko som videl.. gratulujem 🙂

marost
29. aug 2013

@panki vsetko najdes na webe http://www.cambridgediet.sk/p/37 alebo klikni na konci stranky na uplne posledny link

panki
29. aug 2013

@marost aha dik, som to hladala na tej stránke ale nenašla som 😎

danca1984
29. aug 2013

ahojte. tak stvrty den za mnou. Brutal kriza bola. Som v 24 hod sluzbe a fakt to na mna dolahlo. Aj som porusila. dala som si uhorku, taveny syr 1 trojuholnik, a 2 merci cokoladky- kolegovia ju nechali na stole. neodolala som. Prave dopijam kapucino shake. celkom chutny. Co sa tyka produktov, vela ludi sa tu pyta ako chutia. Tak u mna boduje. paradajkova, orientalna a zemiakova s porom polievka. Sampionova mi velmi nesla. Ine som zatial neochutnala. Z drinkov to je kapucino, cokolada + mäta, cokolada, mango. Lesné ovocie, karamel a vanilka - blech. takze asi tolko k mojim chutiam. V sluzbe som zvyknuta na slaninovy rozok - dnes som mala brutalnu chut na neho. Ale nastastie to preslo. Aj muz ma podrzal🙂 Povedal: "nie nepojdem ti ho kupit" - strasnym sposobom ma zkuril 🙂 ale som mu vdacna. Aj tak som uz dnes zhresila dost. Inac chcem sa vas opytat ma niekto skusenosti s shirataky cestovinami. ja ich mam doma este ked som sa pokusala o dukanovu dietu ale neviem to pripravit aby mi to chutilo. Zajtra vecer sa odvazim som zvedava aky ubytok bude. Este jedna otazka - meria si niekto ketolatky v moci a orientuje sa podla toho. Vsetkym drzim palce. Ozvem sa.

kapokapo
29. aug 2013

@ad50 Dakujem, cena za jedlo je 3 eur, tycinky Stoja 3,50, potrebujes 3x denne, cize 9 eur denne.

kapokapo
29. aug 2013

@marost dakujem 🙂

kapokapo
29. aug 2013

@danca1984 ahoj, ked si zhresila, stalo s, uhorka sa ale nerata ako prehresok. Preco si nepripravis do prace plno zeleniny? Uvar si kopec brokolice, karfiol, nakrajaj uhorku, kalerab a mas co chrumat....

nekonecna
29. aug 2013

@danca1984 ked porusit tak zeleninou alebo bielkovinami, ale prvetyzdne radsej nie ak chcews aby kila padali,pomysli na to kolko to stoji eur, drzim palceky aby sa ti to uz nestalo

ad50
30. aug 2013

@kapokapo Ďakujem pekne, asi to skúsim, potrebovala by som dať dolu tak 8 až 10kg. Keď si prešla na normálnu stravu, nepribrala si?

kapokapo
30. aug 2013

@ad50 ahoj, teraz len prechadzam ...

nekonecna
30. aug 2013

@ad50 co je normalna strava? treba sa stravovat racionalne a s rozumom a neprejedat sa,,,inak znova priberieme,,,drzim palce

ad50
30. aug 2013

@nekonecna Veď áno, len či po tom, ako skoro nič neješ a máš minimálny kalorický príjem, keď ho zvýšiš, či váha nejde prudko hore. V pondelok chcem kontaktovať konzultantku, som zvedavá, kedy budem môcť začať s CD. Najradšej by som sa do toho pustila hneď.

ad50
30. aug 2013

@kapokapo Ahoj, môžeš mi prosím ťa povedať, koľko si za tých 14 týždňov do CD investovala?

ad50
30. aug 2013

@ddk Ja by som sa rada stretla a pokecala, lebo sa chcem do toho pustiť a a, keď sa vám všetkým tak darí

kapokapo
31. aug 2013

@ad50 ahoj, mesacne cca 240 eur

cililing1123
31. aug 2013

@kapokapo super 🙂 urcite inspirativne fotky pre baby, ktore zacinaju.
chcem len napisat, ze dietu nedrzim mesiac, a to moje jedenie... 😀 som clovek, nie stroj a nebudem sa tvarit, ze do konca zivota budem na diete. baby, za mesiac som pribrala "len" 1,8 kg. ano, mozno je to pre niekoho vela, no ked viem, kolko som toho pojedla, tak je to malo 🙂 momentalne som po operacii oci, takze s dietou zacat znova nemozem - chcela by som zhodit tie 2 kg + este nejake 3 kg 😉 ale teraz musim jest vela ovocia...vitaminov. a ani cvicit nemozem, co mi chyba, 3x do tyzdna elipticky trenazer po 30 min a brusaky 😀 howk! 🙂

nekonecna
31. aug 2013

@ad50 ja som zacinala zo 107 kg a 2,5 mesiaca som dietu dodrziavala a isla som dole 21kg a potom som jedla aj cd produkty aj masko zeleninu, na dovolenke aj kolaciky,a vela zeleniny a maska, som si to na dovolenke uzila ale s rozumom, ale nie ryzu zemiaky cestoviny, kysnuty chlieb a pecivo som si za ten cas od diety dala len pre chut asi 5krat, minuly vikend som jedla tak ako moja rodina nedelny obed a bol aj aj zakusok a od pondelka znova na cd ale davam si aj masko a zeleninu a mam dole od zaciatku maja 23kg, chcela som cd drzat tak ako na zaciatku ze len cd ale nejako sa mi to uz tak nedari tak som pridala aj masko a zeleninu, ine sa mi neziada teraz chcem do vianoc dat dole dalsich aspon 20kg, ale chudnutie je hlavne v hlave,nemam problem vidiet čipsy, sladkosti a ine potravine co maju prazdne kalorie, radsej si dam masko, zeleninu alebo zdrave oriesky, pokial to buem mat v hlave usporiadane urcite nezacnem akoze normalne jest, ale chcem aby to normalne jedenie pre mna znamenalo racionalnu zdravu vyzivu,,,drzim palce a viem ze sa to da,,, 😵

nekonecna
31. aug 2013

dnes som si robila na elektrickom grile petrzlenove čipsíky bez pridania tuku, dochutene CD vegetou a grilovane sampiony-,,,mnamky 😉

voskovka
31. aug 2013

@nekonecna
@kapokapo
@cililing1123 baby na cd nedam dopustit pisala som to na zaciatku ked zakladatelka zalozila temu uz vtedy som mala odskusanu cd....prikladam foto ake bolo pred a ake potom....zhodila som 20kg.... teraz som trosku nad limit a chcem zacat zase s cd buduci tyzden som po abdominoplastike brucha a po vianociach planujem si dat urobit prsia.....tak chcem este co to zhodit..... 🙂

nekonecna
31. aug 2013

povedala by som aj viac ako dvadsat kilo,,,,super

voskovka
31. aug 2013

@nekonecna dost islo na zaciatku a potom ani nie kila ale cm ubudali....

woman14
31. aug 2013

@voskovka wow, super, blahozelam!!!!! 🙂)))))

ewka23
1. sep 2013

@voskovka super gratulujem tiez by son povedala ze viac ako 20 kg ;)

ad50
1. sep 2013

@nekonecna Držím Ti palce, klobúk dolu, vyzeráš ako niekto úplne iný ako na tej prvej fotke.

nekonecna
1. sep 2013

@ad50 to je voskovka,,,nie ja

kapokapo
1. sep 2013

@voskovka UUUzasne vyzeras!!!!

voskovka
1. sep 2013

@kapokapo
@woman14 DAKUJEM .a tie ktore zacali nebojte sa aj vy to zvladnete.....len treba mat pevnu volu a moc neporusovat....
ja som si ketozu kontrolovala lakmusovymi papierikmi na moč....vzdy rano som som merala tam je taka kolonka ze ketony ....a podla sfarbenia vidite intenzitu ketolatok a ucinnost dietky....cize cim tmavsie ketolatky tym lepsie....porusenim tieto ketolatky idu na nizsiu farbu.....