icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

katulkaaaaaa
26. jan 2017

Dievcata hlavne jedlo sa zaraba ako ostatne veci ci inak?dnes chcem skusit cestoviny

katulkaaaaaa
26. jan 2017

@veronika1037 super vysledok😊ja tiez kvoli financiam zvazujem mna vysiel mesiac 260e+ (este si k tomu kupujem kuracie morcacie mäso plus zelenina ) ked som povedala ze je to velmi vela penazi ze aj tak by som to minula no to tazko 300e mam pre nasu 4 člennu rodinu na stravu😂
Ja som si na zaciatku myslela ze vydrzim 2t za 122e aj to sa mi uz zdalo vela ...

veronika1037
26. jan 2017

@katulkaaaaaa a vcera mi hovori poradkyna ale podla cielovej vahy musite drzat 3 a pol mesiaca. Som si tak pomyslela ked mi to zaplatite. Ako nie som ziadna zgrloska ale som na materskej a je to dost 😆

veronika1037
26. jan 2017

@katulkaaaaaa je to tam napisane podla toho ktore ale tusim ze len som to zaliala vriacou vodou a dala do mikrovlky na minutu😊😉

lukelu
26. jan 2017

@katulkaaaaaa davas menej vody a potom do mikrovlnky. Zavisi od daneho jedla na ako dlho a kolko vody treba.

katulkaaaaaa
26. jan 2017

Prve hlavne jedlo cestoviny carbonara chut fajn mnozstvo malooo😂a reraz do 16h cakat na zeleninu omg😅

veronika1037
26. jan 2017

A preco cakas do 16tej?

werunkah
26. jan 2017

@lukelu Dekuju moc za podporu. Dnes rano konecne dalsich 0,5 kg dole. Celkove podle me vahy presne 2,7 kg. A to mam dnes 13.den. Takze to jde hodne pomalu, ale lepsi jak nic. Hlavni je, ze konecne mam trochu vic energie a nemam tak hroznej hlad. Uz se to da prezit. Ty jsi na tom lip
jako ja, prestoze si sem tam neco das. No doporucovala bych ti, kdyz uz si neco das, aby to bylo z tech povolenych veci, ktere jsou u Cambridge v extra tydnu. Vajicka jen bilek, kureci prsa, bila ryba, cottige... Asi to znas. Jen okorenene a pripadne golden vegetables. Tim nic nezkazis. Ja se zatim drzim jen s bilou a zelenou zeleninou do hrsti. Ale uz mam taky chute.

werunkah
26. jan 2017

@nellyy8
Ahoj, diky za radu. No ja uz nevim, co je spravne. U Cambridge se zpocatku pocita s hladem, nez si telo zvykne. Tak jsem si rikala, ze to asi nevadi. Poradkyne mi pred tydnem rekla, ze se nemam trapit a pridat jednu porci masa se zeleninou a bilou a zelenou zeleninu do hrsti 2-3x denne. Tak jsem pridala tu zeleninu. Maso zatim ne, chtela jsem jeste vydrzet. Uz par dni se citim celkem dobre, unava skoro neni, hlad je, ale mensi. Tak uvidim, co bude dnes na kontrole a jak to pujde dal.

nellyy8
26. jan 2017

@werunkah
jednoznačne nesmieš hladovať a tobôž nie pokiaľ si telo zvykne Tvoje telo sa automaticky prepne na šetriaci režim a jediné čo získaš je spomalenie metabolizmu a následný jojo efekt. Jedz 3 sáčky denne a pokojne si daj aj tyčinku či povolené jedlo, chudni možno pomalšie, ale trvalejšie.

katulkaaaaaa
26. jan 2017

@veronika1037 rozdelila mi to na 8h 12h 16h 20h

veronika1037
26. jan 2017

@katulkaaaaaa jaj ale nemyslis zeleninu? Lebo mne povedala zeleninu neobmedzene hocikedy do deviatej vecer

lukelu
26. jan 2017

@werunkah dakujem aj ja za rady. Porusila som to v pondelok polkou rozka 🙂 odvtedy sa drzim. Vcera som si dala sunku, dnes cottage a pol kalerabu. Okrem toho uz len 3 sacky, nic ine. Snad sa nejako odpichnem. Tebe poradkyna povedala preco ti to ide tak pomaly? A z akej vahy ides s akym cielom, ak sa smiem opytat.

katulkaaaaaa
26. jan 2017

@veronika1037 myslela som zeleninu...mam pocit ze kazda jedna poradkyna to robi uplne inak😨

tamichloe
26. jan 2017

@werunkah denne musis pit dostatočne množstvo tekutin 3l,aj budes lepsie chudnut..za mesiac mozes schudnúť 8-10kg

lukelu
26. jan 2017

@mirus1205 tak som dnes aj ja mala 4 druhy syra 🙂 take nevyrazne mi prisli, ale nesmrdeli mi 😀

mirus1205
27. jan 2017

@lukelu tak hej, tie bolognese boli také výraznejšie ale aj tie 4druhy syra boli dobré - a hlavne ide o to, že konečne troška iná chuť 🙂
Inak včera som skúšala tú omeletu so syrom a príchuťou slaniny (omg ono mi to nejak prihorelo 😀 (asi blbá panvica ) tak som ju troška oškrabala a zvyšok zjedla 😝...no ale nejak mi to nechutilo...tie cestoviny sú oveľa lepšie ....cez víkend chcem skúsiť tú palacinku, tak uvidím 🙂

lukelu
27. jan 2017

@mirus1205 ja som mala z omelety trhanec, ale pridala som si do nej cibulku a sampinony, takze mne chutila 🙂 palacinky budem mat aj ja cez vikend 🙂

lovelly26
27. jan 2017

Ahojte, tak aj ja sa vraciam do skupiny.. kupila som si namiesto cd toto ale chuti to lepsie... vcera som mala palacinky a teda top medzi vsetkymi.. zatial mam 9. den a -4kg 🙂 potrebujem len 8 a mam este týzden a pol asi pred sebou .. 🙂 s cd som dala dole 25kg a toto uz len dorazi tam kam chcem duuuufam 🙂 neskusali ste tie cestoviny co predavaju zvlast a nato hodit tie vajcia? asi to dnes skusim... z ovsenej robim rano lievance a teda su jedlejsie ako len tak ta kasa 🙂 drzim vam palce

dione84
27. jan 2017

Ahoj baby tak dnes začínam aj ja...mala som rado kokteil a mňam bol dobrý..😉 aj keď celkom neviem ako na tom a na polievjach vydržím mesiac...ale dám to 🖒

lovelly26
27. jan 2017

Prečo mesiac na polievkach? vsak po týždni alebo dvoch možeš isť na normálnejšie jedlo ako cestoviny a spol

dione84
27. jan 2017

@lovelly26 neviem tak mi povedala poradkyňa...8.2 idem na kontrolu tak uvidím čo mi povie...ale do vtedy mi dala len polievky, kokteily a môžem akú kolvek bielu a zelenú zeleninu....

dione84
27. jan 2017

@lovelly26 a ty si ako dlho bola na týchto veciach keď si schudla 25kg?

lovelly26
27. jan 2017

ano dovtedy mas polievky ale po kontrole keď bude všetko ok a pôjde niečo dole budeš môcť aj ten ostatok jesť, čo je teda lepšie ako tie polievky 🙂 to ja som tie polievky veľmi nemusela ... držím palce 🙂

lovelly26
27. jan 2017

ja som dala tých 25kg s cd vlastne skoro to isté ako NF... ale to som bola tuším 3 a pol mesiaca viac som už nevydržala a teraz po sviatkoch som si povedala že ešte ten ostatok a budem už spokojná 🙂 mala som silnú motiváciu vážila som skoro 100 kg a pri mojej nízkej postave som bola teda riadne vypapkaná :(

dione84
27. jan 2017

@lovelly26 ďakujem...môj cieľ je- 13 až 15kg

lukelu
27. jan 2017

@lovelly26 to je krasny ubytok 🙂 ja mam zatial len sacky, samostatne cestoviny som neskusala. A ovsenne kase som ja vratila🙂 zjedla som len jednu.

lukelu
27. jan 2017

@dione84 drzim palce silno 🙂 nech ti vsetko chuti ;)

lovelly26
27. jan 2017

@lukelu co si davas na ranajky? ja si to urobim ako lievanec je to troska suche ale da sa to zjesť ako kolacik na rano s kavou - do toho davam lyzicku vanilkoveho koktajlu.

lukelu
27. jan 2017

@lovelly26 stale koktejl. Potom polievka na obed a hlavne jedlo na veceru. Pomedzi to polka kalerabu, cottage a kava 🙂
Ale posledne 4 dni mi vaha prakticky stoji, resp. skace v rozmedzi 0,5 kila. Neviem ci to telo uz zadrzuje vodu pred ms, ci co to.