Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
mne to tiez robilo pri ms teda ked malo prist ja ich nemam ale hormony funguju ked maju ten cas... vzdy vtedy by som zjedla celu chladnicku 🙂 🙂 ono ked po dvoch-troch dnoch sa nezmeni tak asi by som zmenila nieco mozno to hlavne jedlo neni najlepsie na vecer tam je najviac toho a mozno nestiha to spracovat tak ako by malo ... neviem
@mirus1205 ja som mala akurat tie palacinky s javorovym sirupom.... su super nieco sladsie 😉
Dievcata, ked si davate cottage, zjete ho cely? A kolko sunky a syra si davate?
@veronika1037 ja si necham palacinky na zajtra ako obed 🙂 som na ne zvedava 🙂 aj sa ti dali pekne opiect? Netrhali sa?
@lukelu uplne v pohode boli. Vibec sa mi netrhali, dokoncaspm pridala trosku viac vody.
Dievčatá môžem sa opýtať ako dlho ste museli vydržať len na kokteiloch a polievkach? A kedy ste mohli pridať ostatne veci ako tu čítam napr . omeletu,špagety ci lievance? Dnes je môj prvý deň a som dosť unavená...od 9h do 18h som bola v robote a som ko a hladná 😣😣😣
@tamichloe my sme mali prve dva tyzdne tycinky, koktejli a polievky.... asi vsade inak to robi poradkyna...
Ahojte prosim vie mi niekto poradiť poradcu v okolí Popradu?
Dakujem
@mdicova nech sa paci 🙂
http://nutrifood.company/poradenske-centra/pres...
Taaaaak, prave jem palacinky 🙂 musim povedat, ze mi teda velmi nechutia
@lukelu tak niesu take ako klasicke palacinky s dzemom a grankom alebo nutelou 😂
@veronika1037 take ani normalne nejedavam 😀
@lukelu ja veru ano 😂 a aj mi to celkom chyba hehe
@veronika1037 prosim ta, kolko tej zeleniny alebo maska jete? Myslim na mnozstvo. A davate si aj syr alebo sunku? Ci cottage?

@lovelly26 chcem sa este opytat, tych 3 a pol mesiaca si mala aj s prechodovou fazou? A vratili sa ti kila po skonceni?