icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

veronika1037
2. feb 2017

@lukelu fuuu aj velmi vela pijem. Povodne mam vypit 2,6l vody a ja vypijem okolo 4l.

veronika1037
2. feb 2017

@katulkaaaaaa skus tu vodu co som davala mne uz pomohla po 3 dnoch co som nebola na wcku 😆

lukelu
2. feb 2017

@veronika1037 fuha, to ako zvladas az tolko? Ja mam 2,5 vypit a teda aj vypijem, ale len tak tak 🙂

veronika1037
2. feb 2017

@lukelu ja sa v kuse nafajam vodou, ale zas som na materskej takze taky problem to neni. A ked som si uz zvykla tak som normalne smadna stale... ja som mala aj ten problem, ze som malo pila ked som aj do roboty chodila ...

lukelu
2. feb 2017

@veronika1037 to som mala aj ja. A vypit aj tych 2 a pol litra je pre mna vykon 🙂

veronika1037
2. feb 2017

@lukelu ja si vodu davam do takeho 3 litroveho džbanu a musim to vypit do vecera som si povedala a okrem toho pol litra caju rano a pol litra caju vecer

livinka97
2. feb 2017

Baby, čo vyjde takáto diéta na mesiac cca?

lukelu
2. feb 2017

@livinka97 cca 240 eur

livinka97
2. feb 2017

@lukelu fuha, dost. Rodicak je 203 :( a fakt to funguje?

lukelu
2. feb 2017

@livinka97 je to dost, to je pravda. Funguje naozaj, myslim ze kazda jedna schudne. Niekto menej, niekto viac, zavisi od vahy z ktorej ides.

livinka97
2. feb 2017

@lukelu Aj cvicite ci je to len o strave?

lukelu
2. feb 2017

@livinka97 niekto cvici a niekto nie. Mne napriklad poradkyna povedala ze prvy a druhy tyzden necvicit.

zebrickaa
2. feb 2017

Baby zvazujem opat ist do Cambridge ale vlastne som si vsimla, ze je uz pod novym nazvom. Líši sa v niecom? Ako sa vam teraz pozdava ak viete porovnať s Cambridge? Ceny zostali rovnake ci? Dakujem za info

veronika1037
2. feb 2017

@zebrickaa nemam skusenosti ale spominala poradkyna ze v cambridge stalo jedlo 3 eura a v nutrifoode stoji 2,70 ... inak to ja neviem porovnat

lukelu
2. feb 2017

@zebrickaa ja to tiez neviem porovnat, ale podla toho co tu dievcata pisali, tak je to v podstate nahrada CD.

werunkah
2. feb 2017

@zebrickaa Ahoj, na Slovensku Cambridge uplne skoncila? To se mi nezda. V Cesku vyvinuli nejaci poradci z Brna, kteri tu delali Cambridge, ceskou kopii s nazvem It's my life. A nekteri poradci presli na It's my life. Ale Cambridge porad dela spousta center.

werunkah
2. feb 2017

@lukelu Ahoj, tak se nevaz kazdej den. Pak mas z toho akorat depky. Ja se sice taky vazim skoro kazde rano, taky mi to skace pul kila nahoru, dolu, ale neresim to... Vzdycky az po tom tydnu se uklidnim, ze jsem precejen neco shodila. Ale jde to pomalu. Po skoro 3 tydnech mam dole na me vaze 4 kg, na inbody 4,5 kg. Ale tento tyden nic moc vysledky, zhubla jsem sice kilo a pul, ale tuk jen v horni casti tela, stehna vubec nic. A zhubla jsem i svaly.☹

werunkah
2. feb 2017

@lukelu Jinak mne poradkyne tvrdi, ze tak malo shazuju, protoze nemam moc velkou nadvahu. Zacinala jsem na vaze doma 65,8. Na inbody jsem mela 67,7. Merim 160 cm. No sice nemam 100 kg, ale zase jsem mala. Chtela bych dat dolu tak 8 kg. Takze si rikam, jestli neni neco spatne, kdyz to jde tak pomalu. Ale zatim to jde. Pomalu, ale jde to. Akorat mesic stacit nebude, budu to muset protahnout o 2-3 tydny.

nienna
2. feb 2017

@veronika1037 u vas stoji nutrifood 2,7€? 😲 kia poradkyna pyta 2,9€

nienna
2. feb 2017

Teda moja poradkyna

zebrickaa
2. feb 2017

@veronika1037
@lukelu dakujem baby a obe platíte 2.70€ za 1 jedlo?

dione84
2. feb 2017

Ja platím 2, 9€ za 1 jedlo

veronika1037
2. feb 2017

@nienna no viem ze daco mi hovorila ze stoji 2,7 a nieco 2,9... asi koktejli su lacnejsie

lukelu
2. feb 2017

@nienna
@zebrickaa
Ja som teraz za dva tyzdne zaplatila rovnych 120 eur. Mam tam koktejly...polievky...hlavne jedla. A navyse mi dala 2 koktejly zadarmo 🙂

lukelu
2. feb 2017

@werunkah dakujem za podporu 🙂 ja sa tak zo zvedavosti vazim kazde rano 🙂 no je pravda, ze toto plahocenie sa v polkile hore dolu je demotivujuce. Ja som mala po 2 tyzdnoch 3,1 kg dole z toho 3 kila cisteho tuku. Idem z vahy 68,1 pri vyske 165 cm.

zebrickaa
2. feb 2017

@lukelu a ako ti chutia? Super takze lacnejsie o nieco od CD a tiez sa plati vstupná konzultácia?

zebrickaa
2. feb 2017

@lukelu super ti to ide, 3kg čistý tuk je super a aku mas cieľovú vahu?

lukelu
2. feb 2017

@zebrickaa vstupna konzultacia ma stala 10 eur. Po tych prvych dvoch tyzdnoch som si uz vybrala to co mi chuti, takze:
Koktejl: coko, coko-mata, jahoda, latte, banan
Polievky: sparglova, sampinonova, zeleninova
Hl.jedlo: fasirka, obe omelety, carbonara, bolognese, tacos
To su moji favoriti 😀
Moja vysnivana je 58 kil 🙂 tak uvidim ako sa k nej priblizim 🙂
Ty mas aky ciel?

majka10
2. feb 2017

@lukelu 10 eur vstupná u nás 15 pekný rozdiel