Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@katulkaaaaaa skus tu vodu co som davala mne uz pomohla po 3 dnoch co som nebola na wcku 😆
@veronika1037 fuha, to ako zvladas az tolko? Ja mam 2,5 vypit a teda aj vypijem, ale len tak tak 🙂
@lukelu ja sa v kuse nafajam vodou, ale zas som na materskej takze taky problem to neni. A ked som si uz zvykla tak som normalne smadna stale... ja som mala aj ten problem, ze som malo pila ked som aj do roboty chodila ...
@veronika1037 to som mala aj ja. A vypit aj tych 2 a pol litra je pre mna vykon 🙂
@lukelu ja si vodu davam do takeho 3 litroveho džbanu a musim to vypit do vecera som si povedala a okrem toho pol litra caju rano a pol litra caju vecer
Baby, čo vyjde takáto diéta na mesiac cca?
Baby zvazujem opat ist do Cambridge ale vlastne som si vsimla, ze je uz pod novym nazvom. Líši sa v niecom? Ako sa vam teraz pozdava ak viete porovnať s Cambridge? Ceny zostali rovnake ci? Dakujem za info
@zebrickaa nemam skusenosti ale spominala poradkyna ze v cambridge stalo jedlo 3 eura a v nutrifoode stoji 2,70 ... inak to ja neviem porovnat
@lukelu Ahoj, tak se nevaz kazdej den. Pak mas z toho akorat depky. Ja se sice taky vazim skoro kazde rano, taky mi to skace pul kila nahoru, dolu, ale neresim to... Vzdycky az po tom tydnu se uklidnim, ze jsem precejen neco shodila. Ale jde to pomalu. Po skoro 3 tydnech mam dole na me vaze 4 kg, na inbody 4,5 kg. Ale tento tyden nic moc vysledky, zhubla jsem sice kilo a pul, ale tuk jen v horni casti tela, stehna vubec nic. A zhubla jsem i svaly.☹
@lukelu Jinak mne poradkyne tvrdi, ze tak malo shazuju, protoze nemam moc velkou nadvahu. Zacinala jsem na vaze doma 65,8. Na inbody jsem mela 67,7. Merim 160 cm. No sice nemam 100 kg, ale zase jsem mala. Chtela bych dat dolu tak 8 kg. Takze si rikam, jestli neni neco spatne, kdyz to jde tak pomalu. Ale zatim to jde. Pomalu, ale jde to. Akorat mesic stacit nebude, budu to muset protahnout o 2-3 tydny.
@veronika1037 u vas stoji nutrifood 2,7€? 😲 kia poradkyna pyta 2,9€
Teda moja poradkyna
@veronika1037
@lukelu dakujem baby a obe platíte 2.70€ za 1 jedlo?
Ja platím 2, 9€ za 1 jedlo
@nienna no viem ze daco mi hovorila ze stoji 2,7 a nieco 2,9... asi koktejli su lacnejsie
@zebrickaa vstupna konzultacia ma stala 10 eur. Po tych prvych dvoch tyzdnoch som si uz vybrala to co mi chuti, takze:
Koktejl: coko, coko-mata, jahoda, latte, banan
Polievky: sparglova, sampinonova, zeleninova
Hl.jedlo: fasirka, obe omelety, carbonara, bolognese, tacos
To su moji favoriti 😀
Moja vysnivana je 58 kil 🙂 tak uvidim ako sa k nej priblizim 🙂
Ty mas aky ciel?

@lukelu fuuu aj velmi vela pijem. Povodne mam vypit 2,6l vody a ja vypijem okolo 4l.