Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@veronika1037 od juna.ale na plno s CD tak do konca oktobra,potom už na zdravo..teda dneska nezdravo 😂
@veronika1037 a koža sa stiahla,ale cvicim aspoň 3krat tyzdenne doma na trenazeri,drepujem a brusaky.
@kiristinka1 to by som nerobila,bude ti spatne😲
@tamichloe to neni celé pre mna,to je pre piatich neboj 😂
@kiristinka1 teda 🙂 si pre nas vsetky velkou inspiraciou 👍
Si mohla aj fotky ukazat, to musi byt megarozdiel 😉
@kiristinka1 ake zasady si potom pri tej zdravej strave dodrziavala?
@lukelu to bolo na vianoce.odvtedy mam este 2-3kila dole
@kiristinka1 vyzeras uuuuuzasne 🙂
@kiristinka1 ale musim.povedat ze ani na tej druhej fotke nevyzeras, ze by si mala o 34 kil viac 😉
@lukelu pravdopovediac moc fotiek pred ani nemam.fotaku som sa vyhybala ako som mohla.
@kiristinka1 jejd a to su r mesiace krasne 😉 tak to drzim palce aby ti ta vaha ostala aj ja sa budem snazit zrravsie zit aj kes mi neskutocne chybaju veci ktore som jedla predtym
Inak akuray som aj ja hladala fotku pred a ani na jednej nie som 😂😂😂 vyhybala som sa uspesne 😆
@kiristinka1 myslim ze az taky velky dovod vyhybat sa si nemala 😉
@veronika1037 aj tyyyy? 🙂
@lukelu anooo 😂 ja som sa citila ako obluda neznasam rodinne fotenia...
@lukelu ja som nikomu nepovedala kolko som mala.len tu to pisem.ale ked som sa postavila prvykrat na vahu u potadkyne 92,3 a to uz som jedla 2tyzdne lahsie.ja som sa furt natasila do Lka 😂😂
@veronika1037 inak my zeny sme hrozne 🙂 kazdy chlap je schopny sa pretrcat pri akejkolvek vahe 😂😂😂
@kiristinka1 to by som naozaj nepovedala, ze si mala az taku vahu. V ziadnom pripade. Teraz to uz mozes hrdo pred vsetkymi priznat! 🙂
@lukelu dakujem.ja hladam fotky ale ja fakt nic nemam.maximalne tak ruka ako drzi dieta 😂...tak hrdo aj to bola robota dostat sa na tolko kilov vlastne 😂
@kiristinka1 myslis pribrat na tolko, ci dat dole? 😀
Ono aj jedno aj druhe je robota, ze? 😂
@veronika1037 ja som si ich uz nebrala 🙂 a uz viem preco sa mi potrhala. Ja som mala snahu z nej urobit normalne peknu velku palacinku 😀
@lukelu no sak aj nabrat je robota,nakupit som to musela,uvarit,upiect,zozrat 😂..
@lukelu aj ja som mala prvy krat tu snahu... takto viac mi vyjde 😂
@kiristinka1 no vidis 🙂 sa vlastne vsetky narobime dvakrat 😀
@veronika1037 mozno si pojdem daco vymenit za ne a skusim to takto 🙂
@kiristinka1 a teda ako vyzerala tvoja zdrava strava po skonceni CD?
@lukelu inak co mame omeletu tak my z nej robime prazenicu to sa neda vobec spravit ako omeleta 😂

@kiristinka1 waw vyborny vysledok 😆 za aky cas? Koza sa ako sprava ? Ja sa toho bojim ze bude koza ovisat.