Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@veronika1037 mne sa to dalo 🙂 ale ja som pod to hodila cibulku a sampinony 🙂
@kiristinka1 to sa mi paci. A kolko si schudla na takomto zdravom stravovani?
@kiristinka1 no to dam uz tak 2-3 kila mesacne max.ale cim je mensia vaha,tym to ide pomalsie.
@kiristinka1 super zmena....máš môj obdiv 😉
@kiristinka1 aj 2-3 kila mesacne su parada
@kiristinka1 to mas cistu hladovku...nie zdravu stravu
@tamichloe ja nepisem nikomu ze to odporucam,pisem ze to mne vyhovuje,ked dobre citas..oproti tomu ako som jedla je toto moc..lebo moj system bol nejem cely den nic a ked deti vecer odkvacnu zjem vsetko co nezje mna,co nebolo objemovo vela ale sprostosti.nemam nejaky navod..a kedze som stale chcela chudnut tak s tymto som chudla..uz chcem udrziavat takze zasa to budem musiet premysliet..lebo u mna nehrozi ze si spravim ranajky,shake mi vyhovuje a takisto aj vecer aby som nezjedla blbost,ak vies co myslim..rozmyslam ze si dam uz niekde aj urobit jedalnicek,ak by som zacala priberat naspat..
@kiristinka1 ja chcem tiez po ukonceni minimalne mat sacky na veceru, aby som do seba nepchala sacharidov zbytocne vela. Ale k tomuto bodu mam este veeeelmi daleko 🙂
@kiristinka1 jasne ze ta chapem...poradim ti, daj si urobit jedalnicek,hnef ako dojes posledny sacek...ja som s cd schudla 24kg od marca do cca juna a nechci vedieť kolko mam naspäť... Cd jw čistá hladovka,nech si hovorí kto chce co chce....teraz som si dala urobit jedalnicek za 6dní som dala 5,3kg dole,no nie tuk,voda....a ucim sa "jesť"
@veronika1037 ja som mala omelety z Ketodiet,treba presne množstvo vody,poriadne zamiešať,na rozpálenú panvicu vyliať a pomaly opekať,potom prevrátiť
@tamichloe sak je to hladovka..500kcal je 500kcal..ja budem postupne pridavat jedlo a uvidime co to spravi..ale ak by som pribrala idem vyzivovemu..stravovat sa ako za starych casov uz nemozem..ked to ze to chudnutie sa zda najtazsie,ale omyl,najtazsie je to udrzat..
@kiristinka1 veru 🙂
@tamichloe ok 🙂
@kiristinka1 v tom co si napisala mas iste viac ako 500kcal. Si zober, ze len dva sejky maju 400. S normalnym obedom tam budes mat okolo 900 az 1000. Ale to si aj tak pod hranicou toho co by si mala prijat a chudnes.
@lukelu ano mam..ale aj tak chudnem..co uz nechcem,lebo satnik uz som pomenila..tych 58kg som mala ciel..ked budem mat aj 62 nic sa nestane..mam 174cm..zatial pridam asi k tomu navyse bielkoviny a zeleninu alebo citrusy..sama neviem ako to pojde..tie sacky su dobre v tom,ze clovek presne vie kolko je to kcal a nepozerie blbosti..
@kiristinka1 ano, uplne suhlasim. Ty mas pri takej vyske tych 58 kil? Ved uz musis byt ako palicka 🙂 uz sa netyraj 🙂
@lukelu sak uz som skoncila,vlasky salat s pikantom dnes,a na navsteve pavlova torta a vinko 😊..ale zajtra si urobim kolacik bez muky a cukru,na obed salatik a masko.veceru mam naplanovanu nachos v kine 😂.ideme baby konecne do kina.dufam ze do zajtra ostanu deti zdrave,nech chlapi varuju.
@kiristinka1 takych salatov by si mala denne jest, nech trosku priberies 🙂 potom by si mohla aj nejaky fajny receptik na odskusany kolacik zdravy posunut 😉
@lukelu no ja kombinujem uz bielkoviny a tuk takze napr.cesto-2odmerky kokosovy protein,2 cele vajicka,4bielky,kypriaci prasok.na to poukladam bobulove ovocie.plnka-proteinovy puding,2nizkotucne luciny.na vrch cokolada bez pridaneho cukru trochu kokosoveho oleja.protein velky aj proteinovy puding mam z fitplusu.tento si spravim zajtra:
@kiristinka1 to znie fajne 🙂 ja mam nakupene rastlinne proteiny, ale zacnem ich az po skonceni NF pouzivat.
@kiristinka1 potom hod foto zmie vyborne...len ten puding nemam a protein mam white čokoládu 🙂
@katulkaaaaaa super aj na tvari vidno uplne... neviem ci to je vlasmi (co su mimohodom tiez super) ale vidno to moc, len tak dalej
@veronika1037 ja si vzdy vahu predstavim v balickoch muky lebo peciem torty😁odniest 7 je uz zataz😁aj telo mam teraz ako na strednej za seba mozem povedat maximalna spokojnost foto pred a po dam na konci😘
@katulkaaaaaa krasne to na tebe vidno 🙂 mas uzucku tvaricku uz 🙂 a popravde trochu zavidim, lebo ja sa uz viec ako tyzden mocem okolo tej istej vahy a nerozumiem vobec preco 😒

@lukelu no moj bezny den,rano vstanem vypijem pohar vody,za pol hodky kava s mliekom.okolo 10tej si dam shake alebo tycinku,okolo druhej si dam jablko a sunku ci syr cottage okolo pol 5 si dam normalne obed co mame doma ale mensia porcia.vecera shake.vikend mam bezsackovy uplne.to si upeciem nieco sladke proteinove.nedela poobedie si dam na co mam chut.mne to takto funguje.