Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@katulkaaaaaa a od kontroly mas teda kilo dole? To je fakt super 🙂
@lukelu ano v podstate pred kontrolou mi 4 dni vaha stala a teraz po zenskych dnoch zase krasne ide dole
@katulkaaaaaa tak preto mi váha stoji od kontroly som ešte 0.5kg pribrala...mam 1 den pred menzesom a straaaaasne chute 😨
@dione84 no jasne ved teraz telo zadrziava vodu a hormony maju diskoteku 😂
No napriek vcerajsiemu poruseniu so schudla 0,5kg... takze momentalne 10,5kg dole
@veronika1037 co si si nakoniec dala? 🙂
@lukelu ani nehovor 😣 polku pizze 😢😭😲
@veronika1037 a vidis aky dobry efekt mala 😉 netrap sa, nic hrozne sa nestalo 🙂
@lukelu co bolo divne ze ani vycitky svedomia som nemala 😂😂😂
@veronika1037 ved si nemala ani dovod 🙂 rano o pol kila menej 🙂
@lukelu uvidime zajta ale kupila som cotagecheese a kuracie prsia... budem uz aj take papat hehe
@veronika1037 mudro, uvidis, ze ten prechod bude o to lepsi 😉 a aj tak si uz schudla uplne krasne
@lukelu tak este raz 10kg keby slo dole by to bolo uzasne... ale uvidime co cas prinesie... ja sa neskutocne tesim na leto na vodovy melon
Pekný večer joj toľko som tu toho prečítala ,že som zabudla aj na to ,že som hladná 😅 ja má 14 deň za sebou zatiaľ úspešne ..Dúfam,že mi to aj vydrží
@ollyana ked uz prve dva tyzdne mas za sebou tak tieto dni ti budu plynut ani nevies ako. Ako si na tom s vahou? Kolko kg mas dole?
5 kg zatiaľ idem zo 67 kg
Za rok čo som nastúpila po predĺženej materskej do práce išli kilá hore rýchlosťou svetla ..Prečo?? Prestala som cvičiť po 2,5 rokoch a zdravej strave ..Pracujem deň čo deň stále unavená na stravu som začala kašľať a vybudovala som si nový režim ..Keď som robila papiere som si nakúpila samé sladkosti energetak bagetu na stôl a pekne som to do seba hádzala a keď už som sa dostala konečne domov večer tak som vypucovala ladnicku ach jo... a táto diéta mi úplne vyhovuje v práci..
Všetko zdravá strava kalorické tabuľky frcali jedla som 6 krát denne ..2,5 roka som tak bola