Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte kocky. Pridavam vam foto ako motivaciu 🙂 najdete ma aj na str.217 minuly rok som drzala CD a schudla som z 89 kg na 71 kg. Za necele 3 mesiace. Po ukonceni CD som otehotnela. Som 5 tyzd.po porode a na sebe mam + 8 kg. Cize vazim 79 kg. Ked dokojim idem na cambridge diet. Chutila mi a chute poznam. Viem co ma caka 😊 Nechcem tu nutrifud.
Prva foto v tom ciernom mam na nej 83 kg...ked som mala 89 foteniu som sa vyhybala.
@veronika1037 a aj tú zeleninku niečím dochucuješ? napr. troška ol.oleja, vegeta?
@ariana18 ano... mne povedala poradkyna ze kludne mozem olivovy olej a vegetu ich.. a aj dokonca sol, niektore su proti domu, ale ona sa cudovala ze preco chcem vylucit sol. Aj takto chudnem ked solim... samozrejme ovela menej ako predtym
@veronika1037 Mela jsem 3 sacky a poradkyne mi na zacatku rekla ,ze muzu dvakrat denne v nouzi bilou a zelenou zeleninu, pripadne ten jejich vyvar do hrnicku. Ale ja jsem se drzela jen na saccich, aby byl co nejvetsi ubytek. Cekala jsem, ze se to zlomi, jak zacne ketoza. Ale umirala jsem hlady a ubytek nic moc. Tak jsem pridala 1 kalerab denne a hrnek vyvyaru... A 3. tyden misto vyvaru malou misku dusenych zampionu s cuketou, ochuceny vyvarem a cesnekem. Mnam! A od druhyho tydne muzu i 3 tycinky tydne misto pytliku. Ale stejne mam hlad.
Ja som dnes začala nutrifood lebo cambrigde už moja poradkyňa nemá tak som zvedavá či bude tak účinná ako cambrigde.
@werunkah no lenze nebudes spalovat ked budes hladovag na 3 sackoch. To mi sama poradkyna povedala ze musim jest vela bielej a zelenej zeleniny lebo inak neschudnem....
@veronika1037 No moje poradkyne taky rikala, ze se nemam trapit a hladovet, ale na druhou stranu je opatrna na cokoli navic, te zeleniny rikala 2 porce denne a tak, abych se z ni uplne nenajedla do plna (aby se mnozstvi veslo do dlane), vyvaru z golden vegetables maximalne 2 hrnky denne. Nabizela mne i po prvnim tydnu, ze muzeme pridat jedno jidlo - 80g masa, cottage atd. plus zelenina. Ale zase rikala, ze tim se to hubnuti jeste trochu zpomali, protoze budu mit vetsi prijem. Tak ja fakt nevim.
😝 No, jenze kdyz ten hlad neprechazi ani po mesici😀 Kazdopadne jsem oznamila poradkyni, ze jedu na hory, tak hned rekla, ze budu mit velky energeticky vydej a jen na CD bych to nedala. At si ty dva dny dam normalni snidane a obedy, samozrejme pokud mozno podle pravidel CD a jen k veceri koktejl. Jo a ze ketoza se sice narusi, ale telo uz je na ketozu zvykle, takze do ni naskoci znovu tak za 2 dny. Tak to jsem byla rada a rekla jsem, ze jeste ten 5. tyden pak dam na plne CD a pak uvidim. U ni mam dole taky 5 kg, z toho 4 kg tuku.
Baby mna prepadol neskutocny hlad... zelenina nepomaha umreeeeeem
@veronika1037 ja neviem preco si nedas bielkovinu takto sa trapit z bielkoviny nepriberes ani nenarusis ketozu
ja mam dole dalsie kilo a to uz som zaradila aj ranajky aj obed
@veronika1037 daj si bielkoviny tak ako katulka pise
@katulkaaaaaa ty si neuveritelna 🙂 a co dobre si ranajkovala a obedovala?
@katulkaaaaaa co si obedovala ranajkovala? A go je bielkovina okrem cottagecheesu?
@veronika1037 vela bielkovin mas aj v tvarohu, ja si kupujem dulano sunku v lidli, ta ma 96 percent masa a leerdamer light syr
@lukelu tvaroh by som aj zjedla ale s vanilkovym cukrom a to sa asi nesmie 😂
@veronika1037 daj si skoricu 🙂
@lukelu skoricu neznasam uz len z jej vone mi je zle
@veronika1037 @lukelu ja som mala na ranajky razny kvaskovy chlieb dva pidi kusky k tomu cotage a 92% sunku rajcinu...obed kuracie mäso syr a zase rajcina ja ich milujem :D olovrant tycinka tie mi fakt chutia a teraz vecera bude kokteil....akze netvarim sa teraz ze by som si nieco nedala ale vydrzim ... detom som akurat robila lupacku s maslom a medom a kakao ...jaaaaj :D
@veronika1037 bielkovina mas bielko,mäsom kuracie morčacie,syr do 30% tuku,cotage ,mozarela,šunka,tvaroh ...urcite si nieco zacni davat aby si sa nevyhladovala
@katulkaaaaaa inak ale ved rajcina je cervena ci ty uz jes normalne?
@veronika1037 ryby vo vlastnej šťave
@veronika1037 ano ja uz mam 5tyzden a kedze mne tato vaha staci presli sme na bezne ranajky a obed😉akoze zatial vsetko bez priloh

@ariana18 ja jem dusenu, zellerove hranolky... ale dusena je super ked si das huby, cuketu, lusky, por, spenat... to je super