icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

nekonecna
11. sep 2013

@lakinko preco styri sacky?ja som mala prve dva tyzdne kokteil, polievku, kokteil,,,potom som mohla jeden sacok vymenit za tycinku alebo kašu a piaty tyzden extra, ale tiez som bola na dvoch sackoch a jednej porcii masa a zeleniny, alebo cotage,v robote mam frmol, stale som na nohach,,,skus vydrzat, inak to pojde vemi pomalyalebo vobec, kup si cd vegetu a prichut do vody,pi kavu,,,drz sa a bojuj, vysledky stojaza to

lakinko
12. sep 2013

@maros313 nemám obezitu, aj bmi mám 22, mne stačí nejakých 5-7 kg dat dole moj ciel je 52-53 kg a idem z vahy 60 kg.

lakinko
12. sep 2013

@nekonecna ahoj mne povedal že ked budem moc hladná mám si dat 4 sačok alebo bielu a zelenu zeleninu. Včera som mala 3 deň a nevydržala som to a dla si šaltik s kur.maskom. Jasne že budem bojovat ked som sa na to dala ale asi s jedným jedlom na obed aspoň a 3 sačky cd.
Dakujem

kapokapo
13. sep 2013

@lakinko ahoj je to tazke na zaciatku, ale vydrz.... stoji to zato...

kapokapo
13. sep 2013

@maros313
@nekonecna
@pente ahojte, som teraz prvy tyzden na udrziavacej faze, mam 3x denne CD + jedno jedlo 400 kcal a som nabrala pol Kila:(((( jem zelene salaty s oliv. olejom trocha, balzamiko, sol, cierne korenie, Sem tam paradajka, trocha parmezanu a maso cca 100 az 150 gramov k tomu, takze to ani nie je 400 kcal... Nejake Rady? Som teraz prvy tyzden na udrzavacej mam 3x CD +1 jedlo, buduci len 2xCD a dalsi 1x CD.... Sa toho bojim, som chcela este aspon Kilo zhodit :(((( mala som 71,1 teraz 71,7 :(((( JOJ!!!! :DDDDD

alidion
13. sep 2013

cambridge dieta je bielkovinova dieta. a ked sa zvysi prijem bielkovin, tak sa spaluju tuky. samozrejme, treba obmedzit aj prijem sacharidov. mam znamenho, co fical na tejto diete a zlepsil sa mu stav cukrovky a uz si dava nizsie davky inzulinu. podla mna na tom nieco bude. tu su aj dake infosky o tej diete http://www.dietyachudnutie.sk/diety/redukcne-di...

lakinko
13. sep 2013

tak dnes som sa važila rano a 57,5 zo 60 za 4 dni 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

macekova
13. sep 2013

Ahojte , máte nejaké skúsenosti s poradkyňou v Seredi alebo v Nitre ?

maros313
Odpoveď bola odstránená
kapokapo
14. sep 2013

@maros313 :(((((

ludka111
14. sep 2013

Ahojte, neviete mi niekto poradit? pred tyzdnom som porusila dietu 3 kockami cokolady. Uz tyzdrn som ju neporusila ale stale nemam ketozu. Nemate niekto skusenost?

maros313
Odpoveď bola odstránená
ewka23
15. sep 2013

Ahojte no takze som po 2 tyzdnovej dovolenke s all inclusive a to vam poviem ze som jedla vsetko a stale ;) proste som neodolala.bala som sa aj postavit na vahu ale nakoniec som bola celkom prekvapena ze som pribrala len kilo a pol..no a dnes zas nasadena CD a ide sa dalej do konca tyzdna to urcite bude dole a pojdu dalsie kilecka dole .myslela som ze ked s tym prestanem a zacnem jest cokolvek hned to pojde hore aj 2nasobne ale som milo prekvapena ze to bolo len tolko.takze taketo prejedanie sa si mozem dovolit zas o rok ;)

nekonecna
15. sep 2013

@ewka23 super, že, ja som po AI nepribrala ani deko ale to som sem uz pisala, kolko si bola na CD pred dovolenkou, mozno si to aj pisala ak mozes napis z akej vahy si zacinala a kolko si schudla,,,drzim palce, ja sa po dovolenke nemozem rozbehnut na 100%,mam porusenia ale take ze maso a zeleniny, orechy rozne druhy, syr ale v rozumnych mnozstvach, chlieb a ostatne sacharidy a uhlohydraty nejedavam ani mi nechybaju, v sobotu mame velku akciu tak si urcite dam maso na prirodno a zeleninu, a neviem ci odolam domacej torte, tak potom sem napisem ako som sa prekonala alebo neprekonala, tak dufam ze potom uz do vianoc budem zase disciplinovana CDčkarka,,,vsetkym drzim palce

tata35
15. sep 2013

@miaa19 Ahojko. Mala by som záujem o koktejly. Môžem vedieť príchute. Vďaka.

maros313
Odpoveď bola odstránená
kapokapo
15. sep 2013

ahojte, tak pr tzden perchodu na pevnu stravu za mnou, vaha plus 1 kg, tak neviem neviem..... a to som jedla len salat s masom a 3x denne CD.... ale dnes som Bola behat, nedam sancu tym kilam!!!!!!

maros313
Odpoveď bola odstránená
ewka23
16. sep 2013

@nekonecna tak ja som trzala zatial len 3 tyzdne a dole 6.2 kg..vcera rano jak sme prisli domov som sa ale hned vratila k Cd no a po vcerajsom dni mam dole 1.7 kg takze vlastne uz dole 6.4 kg ;) myslela som ze mi to bude trvat dlksie ale tak predpokladam ze to bola len voda vo mne ked to tak islo dole po prvom dni som tomu hroooozne rada a zas ma to nastartovalo ;)

danca1984
16. sep 2013

ahojte. Takze bezim na tretom tyzdni a mam dole 7,5kg. Problem len je ze ma skolila chripka. som hotova. Som si zobrala 2 dni dovolenky a dufam ze to zvladnem. Paradne je ze je uz vidiet vysledky a padaju dole aj cm. Uzasna dieta. najlepsia na svete. dnes som sla okolo pekarne - vona cerstveho chleba bola pokusenim ale dalo sa to zvladnut. tesim sa uz len 1,1 kg a mam na vahe 2 ciferne cislo. To bude radosti. Drzim vam palce. Verim ze to zvladnem a na buduci rok budeme planovat babo 🙂

nekonecna
16. sep 2013

@danca1984 jasne ze to pojde dole, drzim palce

kacula22
17. sep 2013

Ahojte, zacala som zdietou lebo som chcela schudnut ale moje telo odmieta praskovu stravu ☹ takze musim prestat po par dnoch. Kto by mal zaujem predam shaky, polievky a ovsene kase.

ewka23
17. sep 2013

@danca1984 ked som citala tvoj prispevok prvy krat tak som si hovorila ze jak 2 ciferne cislo ved 7.5+1,1 je 8.6 a az teraz ked som to citala som to pochopila..🙂 volakedy mi to preskakuje v tej hlave ;)

ewka23
17. sep 2013

A ake mas shaky?

ewka23
17. sep 2013

@kacula22 a ake mas shaky?

kacula22
17. sep 2013

Je tam vsetko mozne, dali mi vsetky druhy ale je tam dost- cokolada, vanilka, jahoda, kapucino. Atd.

ewka23
17. sep 2013

@kacula22 a take ze cokolada s mätou a mango ?

kacula22
17. sep 2013

No to neviem presne, je tam ale 20 ks koktejlov.

ewka23
18. sep 2013

Este 300g a uz budem mat konecne prve cislo na vahe 7 ;))

nekonecna
18. sep 2013

@ewka23,,, tak sme na tom podobne, ja este nejake dve kilecka,,,