icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ewka23
18. sep 2013

@nekonecna tak ja dufam ze zajtra to uz bude ;) dnes som bola aj na spiningu konecne tak mam z toho radost ;).kolko si mala kg ked si zacinala ?

nekonecna
18. sep 2013

@ewka23 ,,,niekedy v polke maja som zacala pisat sem do fora,,,mala som 107 asi o dost viac ako ty,,,ty kolko?,,,

pente123
18. sep 2013

@kapokapo ahoj,, ako sa mas?

kapokapo
19. sep 2013

@pente123 ahooj, dakujem dobre, vaha 70,1 kg, druhy tyzden na udrziavacke, so nadsena, to Kilo co som nabrala je dole🙂)) tak som happy, Kava s mliekom, mnaaaam, jogurt, boze to su lahodky🙂 stale nejem pecivo a prilohy, ale buduci tyzden si dam rz Sushi, sa tesim velmi, premyslala som nad paleo, ale nechcem sa vzdat uplne zemiakov, cestovin, raz za cas si dam urcite... ty ako? ja mam este tajny ciel, 65 kg, pri mojej vyske 180 by som Bola ako prutik 🙂) ale to by som chcela cvicenim.... ako sa dari?

danca1984
19. sep 2013

ahojte, Takze som po chripke. bol to masaker. Porusila som dietu, ale aj napriek tomu chudnem. Ale ketoza sa mi zrusila. No nevadi. Od zajtra zacnem na 100 percent. Este keby ma ten kasel netrapil. Dufam ze sa to znova rozbehne. Hlavne je ze je to za mnou 😉

pente123
19. sep 2013

@kapokapo dakujem, aj ja sa mam dobre, ked som skoncila CD mala som 85, teraz medzi 86-87 sa pohybuje vaha. paleo tiez nedrzím na 100%, zemiaky absolutne nie, radsej ryzu, alebo cestoviny ale malo. chcela by som este chudnut 10kg. asi od oktobra zacnem znova s CD.

kapokapo
19. sep 2013

@pente123 ahooj, no ja idem v oktobri na svadbu, a potom tiez premysla, ze sa dam na CD a 5 kil dole, uvidim... ja som dnes po 1x zjedla namiesto 300 kcal jedla kusok tmavej cokolady, 85% kakaa a cca 250 kcal... ach jaj.... ale Bola dobraaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ewka23
19. sep 2013

@nekonecna ja som mala 87 ked som zacinala.mam vysku 168 cm tak by som sa chcela doatat na vahu nejakych 60 -65 kg tak uvidim ci sa mi to podari.stiahla som si aj zumbu a zacinam ju od dnes cvicit lebo vecer sa mi moc neda chodit do posilky pri 2 malych detoch.

nekonecna
19. sep 2013

@ewka23 jasne ze to das, kedsom ja dala doteraz da kazdy,,,

ewka23
20. sep 2013

No takze musim sa vam pochvalit po dnesnom vazeni konecne na zaciatku cislo 7 aj na vahe ;) takze 3apol tyzdna diety a dole 7.2 kg..boze ja som skvela ;)))

macekova
20. sep 2013

@ewka23 Jeeej gratulujem 😀 , začala som v pondelok s rovnakými parametrami ako ty 😀 aj výšku aj váhu máme rovnakú 😀 , len ja mám o niečo menší cieľ nakoľko by som pri 60 asi nevyzerala dobre 😀 , uvidíme ako to pôjde, držím ti palce 😀

kapokapo
20. sep 2013

Udrziavacia faza, na Vahe 1x po 6tich rokoch vidim cislo 6 ako prve 🙂)))) 69,8 kg.Juchuuuu 😀

kapokapo
21. sep 2013

Dobre ranko..... 69,5kg..... udrziavacia faza, stale chudnem... juchacha... 🙂

ewka23
21. sep 2013

@macekova dakujem.preco so myslis ze by si pri takej vahe nevyzerala dobre ??

nevestickka
21. sep 2013

@voskovka
@kapokapo Baby, veľký rešpekt - vyzeráte skvelo! Chcem sa vás spýtať, keďže ste chudli z vyššej váhy a rýchlo, ako sa to prejaví na koži? Je šanca, že sa ešte spamätá a napne alebo zostane už ovisnutá?

kapokapo
21. sep 2013

@nevestickka ja nevisim🙂)) prsia len po kojeni 🙂))

nevestickka
21. sep 2013

@kapokapo wow, to si ma ale potešila! 🙂

macekova
22. sep 2013

@ewka23 ... lebo takú váhu som nemala ani strednej 😀 😀 , ja mám ťažké kosti 😀 😀 😀

danca1984
22. sep 2013

ahojte. takze dnes rano 99,6. A som pod 100 - to som sa nedostala za 3 roky dietovania. Parada. Robila som si aj fotky - normalne je vidiet rozdiel. som nadsena. 😀 nalialo mi to dalsiu energiu do chudnutia. Drzim vam vsetkym palce. Nech nam tie kg ubudaju. 😀

ewka23
22. sep 2013

Super gratulujem ;) a ja som najmenej tiez mala 68 co si pamatam ale tych 60 by som si vedela predstavit ;)

woman14
22. sep 2013

@kapokapo
@danca1984
@ewka23 ste skvele baby, musime to dokazat! 🙂

eset19
23. sep 2013

ahojte vsetci.tak, aj ja sa s vami podelim, ak mozem 🙂 zajtra koncim druhy tyzden uplnej nahrady stravy a mam 3,5 kg dolu 🙂 Prvy tyzden bol zly, mala som totalne abstaky, aj som par krat porusila dietu ,ale teraz sa drzim a vyhybam sa obchodom s potravinami 🙂 A hlavne je, ze aj tych 3,5 kg uz na sebe vidim aj citim, to sa mi este nestalo, ze by po tak malo kg to uz bolo viditelne.. 🙂 CD je zazrak 😀

kapokapo
24. sep 2013

ahojte Baby, treti tyzden udrziavacia faza, schudla som cca Kilo, ale NEPRIBERAM!!!!! ale krotim sa 🙂

ewka23
24. sep 2013

Baby mam taky problem hrozne mi zacali padat vlasy .vy nemate taky problem ?

nekonecna
24. sep 2013

tak dnes som si bola dokupit moje CD potravinky, za dva tyzdne mam dole len kilo, ale pri FREE sposobe CD som rada ze som nepribrala, lebo cez vikend na akcii som si dala domacej vybornej tortičky a nelutujem, bola fantastikuš no a od vcera som nabehla na CD na 100%, chcem do vianoc, zacinam s vahou 82,5 tak som zvedava ako to na druhy krat pojde, ale sama sebe by som dala krasny darcek pod stromcek, nejakych 65kg, to by som bola stastna, ale musim sa snazit,,, 😀 😨

nekonecna
24. sep 2013

@ewka23 ja som tiez mala pocit v lete ze mi viac padaju vlasy, ale preslo to, nemyslim si ze to bolo dietou

ewka23
24. sep 2013

@nekonecna mne zacali padat az teraz posledny tyzden a to fakt dost nie len trosku keby nemam take huste vlasy urcite by to bolo aj viditelne..

nekonecna
24. sep 2013

@ewka23 tak len k lekarovi, krvne testy, bude ti nieco chybat, nejaky vyzivovy doplnok

ewka23
24. sep 2013

@nekonecna no nazdar ked uz clovek zacne chodit k doktorom uz neprestane ;)

ewka23
24. sep 2013

A este mam taku otazku.ako sa robia tie kase ?lebo ja mam z toho stale shake.