icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lukelu
12. feb 2017

@ollyana fuha a aky si mala nastaveny denny prijem?

ollyana
12. feb 2017

Veľký 7200 kj ale to som naberala do svalov ..

ollyana
12. feb 2017

@lukelu a ty si odkiaľ

lukelu
12. feb 2017

@ollyana to bolo ozaj dost. Som z Banskej Bystrice.

ollyana
12. feb 2017

Joj ďaleko 😁 že keby sme bližšie sme sa mohli reálne podporovať ,ale aj takto to bude fajn ...Ja dnes robila cernohorsky rezeň už sa teším keď radšej zaspím lebo od obeda na mňa kričí stále tu som zjec ma

lukelu
12. feb 2017

@ollyana daleko, ale aj tu je nas dost co sa podporujeme, bez ohladu na vzdialenost 🙂
Ja o mojom vikende nejdem radsej nic hovorit 😀

ollyana
12. feb 2017

@lukelu kebysom si nedala mobil do továrenskeho o nastavenia a všetko som nevymazala tak pridám foto ako som vypadla a ako som dopadla 😂😁

lukelu
12. feb 2017

@ollyana urcite to nebude take hrozne 🙂 odfotis sa ked budes mat 55 a to bude velka motivacia pre nas vsetky 😉

ollyana
12. feb 2017

@lukelu tak ako hovorí syn jedno leto na bruchu buchtičky ďalšie prekysla buchta

lukelu
12. feb 2017

@ollyana toto leto ale bude na bruchu pekac buchiet 😉 minimalne na tvojom 🙂 mne bude stacit, ze na nom nebude tolko tuku 😀

ollyana
12. feb 2017

@lukelu tak také to už nemusí byť také ako pred tým stačí tak normálne hlavne nie ako teraz a aby sa dala do vecí do ktorých sa nedám

lukelu
12. feb 2017

@ollyana uz teraz musis citit velky rozdiel. Predsa 5 kil je 5 kil. Aku mas vysku vlastne?

ollyana
12. feb 2017
ollyana
12. feb 2017

@lukelu 168 mám ..Ale hneď to je vidieť teda v práci si hneď všimli

lukelu
12. feb 2017

@ollyana tak to je brusko 👍 musela si sa nadriet aj v posilke. No vidis, a to mas za sebou len 2 tyzdne 🙂

ollyana
12. feb 2017

@lukelu no áno ...Ale letaz tam nieje ani náznak toho že to brucho tak vypadalo ..Ale teraz mám cieľ že zapnúť sa do obľúbených nohavíc a to je riadny kus ..Keď som ich skúšala tak som myslela že prasknú

lukelu
12. feb 2017

@ollyana aj to bude. Najma vies, ze take nieco dokazes a zaroven presne vies co pre to musis urobit. Jednak bez diety a jednak aj normalne stravou a cvicenim. Ozaj, si na 3 sackoch?

ollyana
12. feb 2017

@lukelu áno na troch ...Ale zeleninu už nemôžem ani vidieť

lukelu
12. feb 2017

@ollyana ani sa ti necudujem. Mne dovolila druhy tyzden aj jedno ich hlavne jedlo a kedze ma prepadaval velky hlad, tak aj cottage, sunku, syt, masko.

ollyana
12. feb 2017

Ja mala dnes špagety carbonara ale teda to už viac ma zasytila vždy polievka ..Ja som nemala okrem troch sáčkov ..uhorky karelabu karfiolu papriky ešte nič iné ..

lukelu
12. feb 2017

@ollyana carbonara mi chutia, z hlavnych jedal mam uz len tie a fasirku.

ollyana
12. feb 2017

@lukelu noo veď aj mne chutili len že toho bolo tak strašne málo ...Ja som fašírku nechcela ani špargľovu a hubovú polievku ..

lukelu
12. feb 2017

@ollyana sranda 🙂 mne sparglova a hubova chutia najviac 🙂 do hubovej som si pridavala restovane sampinony s jarnou cibulkou 🙂

dione84
12. feb 2017

Mne tiež najviac chuti špargľova, hubová a kokteil čokolada s mätou 😉a dnes som skúsila kašu jablkovo škoricovu a bola dobra...

lukelu
12. feb 2017

@dione84 ja som kase vratila hned ako som zjedla prvu 😀

ollyana
12. feb 2017

Ja huby nejem tak by to ani nechutnala ..sparglova pre mňa divná ja zasa tá kari ..Ale každému niečo iné.. Nápoje sú v pohode všetky pre mňa len banánový je planý

ollyana
12. feb 2017

Kašu som neskúšala ešte len od piatka mám hlavné jedlá

lukelu
12. feb 2017

@ollyana ja som si z napojov nechala uz len jahodu, coko, coko-matu, banan a prvykrat som si zobrala oriesok, ale este som ho neochutnala.

ollyana
12. feb 2017

@lukelu mne tá kafé late moc chutí a pritom kávu a nič podobné nepijem už ale 12 rokov

ollyana
12. feb 2017

A tu vegetu som ešte neskúšala ani