Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Som sa bola naliať vodou ...
Pol hodinu beh hodinu stepper...A pôjdem už spať ... Zajtra sa také nalietam v práci dosť ..
@katulkaaaaaa dufam ze som ta dobre oznacila 😂 tento cottage cheese moze byt?
@veronika1037 aj ja mam tieto a potom na cesty rajo s lyzickou 🙂
@lukelu ja len tento som schopna zjest ostatne mi nechutia... 😐 ja a syry sme nepriatelia 😂
@veronika1037 ved to je jedno 😉 a tento maju aj light, mala som aj ten a je dobry
@lukelu mozno vyskusam aj light len tento som skusala tak som tento skusila... len neviem ... nenarusi to ketozu?
@veronika1037 nenarusi urcite. Ma to menej sacharidov ako zelenina a z ketozy na bielkoviny a tuky nevyhodia.
vcera sme mali na obed kuracie prsia nakrajane na kocky s cuketou, spenatom, hribami a s Nutrifood cestovinami. Nastastie som uz pod 75kg ...
@veronika1037 ake su tie cestoviny?
@lukelu nemaju ziadnu chut :D ja som si zobrala tie natur pasta. Ale s tou zeleninou a maskom su super. Konecne nieco ine...
@veronika1037 ja nemam doma od NF, ale podobne od inej firmy, no neskusala som ich este 🙂
@luciarichard fiha 🙂 drz sa 🙂
@veronika1037 do fasirok skus dat vajicko, to by ti ju mohlo drzat v kope 🙂
@lukelu ved ale vajicko sa nesmie nie? Musim teraz na 100% stvrtok mam kontrolu a chcela som manzelovi nieco dobre uvarit na valentina 😊
👍🙏
Drzim, vsetky palce!😘
@luciarichard tak pokracujes??paráda.... Ale ty si kocka aj s kilami navyse😉
@veronika1037 mne vajicko vyslovene nezakazala, len ze vhodnejsie je maso alebo cottage, tak neviem. Ale vajicko je bielkovina a tuk, takze by v tom nemal byt problem.
@veronika1037 a kde si nasla tie fotky? 🙂
@tamichloe ano uz tyzden som na NF uff tazke je to pre mne. 11 kg ktore som minuly rok schudla som na jesen pribrala lebo som sa rozozrala :(

@ollyana este latte som zabudla 🙂 ano, aj mne ten chuti. Ja sice kavu pijem len jednu denne aj za normalnych okolnosti, ale kavovu chut mam rada 🙂