Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@veronika1037 tak som to myslela, ze koncis iba so sackami. A navyse ta bude hnat aj manzel 🙂
@lukelu no to ke ze 12 dnovy program, ale ze tam este su sacky
@veronika1037 kazdopadne uz vam bude lepsie 🙂 ked budete mat aj normalne jedlo
@lukelu ja aj dnes varim s masom kuracim... takze aspon daco 😊
@veronika1037 vidis, a chudnes aj tak 🙂 este tych 12 dni a pri tvojom tempe mas 65 kil 😉
@lukelu haha to isto hlavne teraz ked za tyzden zise 0,5 kg 😀
Ahojte dievcata, citam tu vase pripady a strasne vam zavidim (v dombrom, samozrejme), ze ste to az tak daleko dotiahli, vy sikovnice!!! Ja som pred tyzdnom zacla s NF, zatial som dala dole 5kg (idem ale zo strasne velkej vahy, takze tych 5 vobec nie je vidno). Dnes mam prvu kontrolu, tak uvidim, co mi povedia. Ktore hlavne jedla vam chutili najviac? Treba mi doplnit zasoby, tak zvazujem, co si mam zobrat 🙂
@veronika1037 mne sa zda ze ti to ovela rychlejsie ide 🙂
@milla82 ahoj ja som si nechala uz len palacinky s javorovym sirupom... ale zas manzel ten ma aj spagety bolognase a omeletu
@veronika1037 mnaaaaam, vyzera to paradne 🙂
Zellerove hranolky, huby, cikina, salat a kuracie masko
Hlad na mňa ide treba ísť spať
59,9
Ahojte boli sme 3 dni na horach kde som mala na ranajky a veceru bielkoviny plus zeleninu obed tycinka alebo koktail a vaha teda nepotesila odchadzala som 56.6 prisla 58kg... baby nie drzat NF je tazke ale nepribrat kg naspet je tazke a to som jedla len povolene potraviny
@katulkaaaaaa a nemas nahodiu pred menstruaciou?
Veru veru babky moje , najhoršia je tá prechodová fáza...ja mám tento týždeň 2 sáčky a 2 norm.jedlá a dosť sa obávam, aby som to neprepískla 🙄
Tak napr.včera :
doobeda - 2x káva s nízk.mliekom (zaháňam tým hlad 🙂 ) , 1xkoktejl
obed - šalát ( cottage, tuniak, uhorka, cibuľka, ľadový šalát) , 1x káva s nízk.mliekom
po práci - polievka NF
večera - na vode uvarená kuracina s bielou zeleninou
Tak som zvedavá, cez víkend "sa odvážim" odvážiť sa, čo tá strava spraví....
Aj keď sama poradkyňa mi hovorila, že zo dve kilečka sa mi pri prechode možno vrátia 😒
Držte sa !!!!!!!!!!!!
@veronika1037 nie mam po...takze baby ked zacnete jest pocitajte plus 2kg aj mne tak hovorila poradkyna ..ja zacinam cvicit nech telo spevnie😁
@mirus1205
@katulkaaaaaa a mne povedala poradkyna, ze este aj pri prechodovej faze budem chudnut tak neviem 😐
@veronika1037 povedat moze ja ti pisem co mam ja ... aj ja som si myslela ze pojdem este dole snad sa to este upravi mozno len telo zrazu po mesiaci ma jedlo co ja viem...nejdem sa depkovat a mysliet na tie prachy co som za to dala😁do leta bude super telo😁
@katulkaaaaaa
@veronika1037
no ozaj sa zbytočne nedeprimujme 🙂...uvidíme čo to spraví....hlavne aby sme sa znova nerozožraliiiii a nejedli hlúúúposti ( aj keď tie mám najradšej) 😉....Chcem dať dole ešte nejakých 10 kilov, tak si musím dať záležať 🙂
@mirus1205 presne teraz ja budem stale bez chleba lebo aj ked kvaskovy akebo hocijaky stale je to chlieb...skusim len bielkovinu zeleninu na obed maso vecera kokteil este na tyzden mam a potom tyzden udrziavaci... @milla82 ja som mala 4t 3 sacky tyzden 2 sacky a tycinku teraz mam jeden sacik namiesto vecere a buduci tyzden by som mala byt uz uplne bez sackov jest 5x denne mini porcie
Neviem ci to je dobre vidiet 😉pravidla po diete
Tak to je jasné že musíš dať hore 2 kg aspoň NF odvodnuje a je normálne keď sa dáš na stravu že sa telo trocha zavodni a naplní .. ale toho sa báť netreba lebo to nieje tuk ...2 kg hore ale postava rovnaká ..

@lukelu nie vo stvrtok prechadzam na tu fazu pevnej stravy