icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

werunkah
15. feb 2017

Ahojte spolubojovnice! Hlasim se po vikendu na horach a par dnech doma. Tak vikend jsem zvladla jaks taks. V patek jsem chtela byt jen na CD, ale vecer jsem proste musela dojest po synovi vynikajici svickovou s knedlou, bez masa😝 Nebylo toho uplne malo, takze jsem se najedla, to vam byla dobrota! Sobota snidane bily rohlik, maslo, sunka, syr, zelena zelenina, mnaaaaam! Zbytek dne CD. Nedele stejna snidane, pak CD a navecer 2 kousky pizzy. Ale i pres to jsem mela kazdy den rano ketozu. V pondeli rano stejna hmotnost jako pred odjezdem, vcera o 0,3 kg min. Od pondelka zase frcim plnou CD. Takze za me spokojenost😎

ollyana
15. feb 2017

@werunkah super 😁

werunkah
15. feb 2017

@ollyana Diky. Ale musim rict, ze je to sakra tezky, ochutnat ty nezdravy veci a zase se vratit k CD. Fakt nevim, jak to budu delat, az prejdu na normalni jidlo. Tak, jak ty cvicis, to by me zabilo a zivot uz navzdy bez dobrutek si taky nedovedu predstavit...

ollyana
15. feb 2017

@werunkah najlepšie je dobre robiť chet day každé dva týždne ..Tak ja to robievala raz za týždeň každý štvrtok som mala obzerstvo inak zdravá strava a tak to fungovalo ..Do februára minulého roka :D

ollyana
15. feb 2017

Ja som dnes nejaká zasa hladná ..😑

ollyana
15. feb 2017
sticker
ollyana
15. feb 2017

A to preto že mi malý od štvrtej rána vracal tak som musela ísť z práce dom ..Mi to narušilo režim

lukelu
15. feb 2017

@katulkaaaaaa
@mirus1205
@veronika1037
@ollyana
@werunkah
Ach dievcata 🙂 netreba sa tak trapit 🙂 myslim, ze hlavna zmena je v nasich hlavach. A predtym ako cokolvek vlozime do ust si uvedomime co uz si dat nemozeme potom 🙂
Ja tu moj vikend ani nejdem opisovat,skoda vas demotivovat 😀, ale vaha hore nesla, to je hlavne, dokonca mierne klesla. Sice nebudem mat ani zdaleka taky mesacny ubytok ako vy, ale vzhladom na to, ze som prakticky v prechodovom tyzdni akoby a vaha nerastie, som a budem spokojna 🙂

lukelu
15. feb 2017

@ollyana malemu je uz lepsie?

ollyana
15. feb 2017

@lukelu spí už od 15 tej ...

lukelu
15. feb 2017

@ollyana tak uz hadam bude lepsie

werunkah
15. feb 2017

@ollyana No, tak nejak si to taky predstavuju... Budu zit predevsim na bilkovinach, zelenine, sportovat, ale obcas si proste uziju prasecinky... Zakusky, chlebicky.... Aaach! Tak snad to nejak pujde. Jinak pocitam, ze si nakoupim potom tycinky. Arasidove jsou fakt hodne podobne snickersce. Tak si nektery dny dam tycinku misto jidla jako sladkost. 😎

werunkah
15. feb 2017

@ollyana Jo a jaktoze ti to fungovalo jen do februara lonskeho roku??

ollyana
15. feb 2017

@werunkah pretoze som sa vrátila do práce a naučila som sa na blbý zvyk v kancelárii na stole kopec sladkosti :D a keď som robila papiere tak som to do seba hádzala ..mnam

lukelu
15. feb 2017

@werunkah uz mas aj tycinky? Ja este nie.
Ale musim povedat ze ja, co nemam velmi rada sladke, sa idem teraz po sladkom utlct.

ollyana
15. feb 2017

Ja mám doma ešte veľa proteínov arašidové maslo tyčinky tak ja si potom prejdem zrovna na svoju stravu ..Nech si to zaradím

ollyana
15. feb 2017

@lukelu ja zasa milujem sladkosti :D

lukelu
15. feb 2017

@ollyana ja teda vobec 🙂 ale ako hovorim, posledne dni by som do seba pchala sladke 🙂 a nie, nemam pred ms 😀

ollyana
15. feb 2017

Ja m

ollyana
15. feb 2017

Ja mám teraz plodné dni to mám ako menzes

werunkah
15. feb 2017

@lukelu
@ollyana Ja miluju sladkosti. Ale ted mi chybi spis to slany. Z CD jim jen koktejly a kase. Polivky, spagety a rizioto fakt nemuzu, zveda se mi z toho zaludek. Jo a tycinky mi dava uz od 3. tydne. Muzu max 3 ks za tyden. Ty jsou mnaaam!

lukelu
15. feb 2017

@werunkah tak ty mas sladkeho dost 🙂 a mas aj rizoto??? Mne take neponukla vobec. Ja som len na fasirke a carbonara 🙂

ollyana
15. feb 2017

To ja celý život menom polievky raz za sto rokov a teraz by zasa len tie polievky si dávala ...Aj tá palacinka dnes bola dobrá ale málo ..Po polievke som plná

ollyana
15. feb 2017

@ollyana carbonara bolo dobré ale také málo

ollyana
15. feb 2017

Teda nejim nie menom

lukelu
15. feb 2017

@ollyana ano, je toho menej, to je pravda. Ale chutia dobre 🙂

ollyana
15. feb 2017

A ty keď o porusis potom zasa chudnes ďalej???V pohode??

ollyana
15. feb 2017

Ja idem sobotu na tú oslavu ..Neviem či mám alebo nemam porušiť ...

werunkah
15. feb 2017

@lukelu Ja mam Cambridge. Tam tech hlavnich jidel je jen par. Ale stacilo mi vyzkouset bolonske spagety (ktery v klasickym provedeni miluju) a hned jsem vedela, ze ty hlavni jidla fakt nedam.

ollyana
15. feb 2017

Bolonske sú aj v NF divné ...