Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ja som dnes nejaká zasa hladná ..😑

A to preto že mi malý od štvrtej rána vracal tak som musela ísť z práce dom ..Mi to narušilo režim
@katulkaaaaaa
@mirus1205
@veronika1037
@ollyana
@werunkah
Ach dievcata 🙂 netreba sa tak trapit 🙂 myslim, ze hlavna zmena je v nasich hlavach. A predtym ako cokolvek vlozime do ust si uvedomime co uz si dat nemozeme potom 🙂
Ja tu moj vikend ani nejdem opisovat,skoda vas demotivovat 😀, ale vaha hore nesla, to je hlavne, dokonca mierne klesla. Sice nebudem mat ani zdaleka taky mesacny ubytok ako vy, ale vzhladom na to, ze som prakticky v prechodovom tyzdni akoby a vaha nerastie, som a budem spokojna 🙂
@ollyana No, tak nejak si to taky predstavuju... Budu zit predevsim na bilkovinach, zelenine, sportovat, ale obcas si proste uziju prasecinky... Zakusky, chlebicky.... Aaach! Tak snad to nejak pujde. Jinak pocitam, ze si nakoupim potom tycinky. Arasidove jsou fakt hodne podobne snickersce. Tak si nektery dny dam tycinku misto jidla jako sladkost. 😎
Ja mám doma ešte veľa proteínov arašidové maslo tyčinky tak ja si potom prejdem zrovna na svoju stravu ..Nech si to zaradím
Ja m
Ja mám teraz plodné dni to mám ako menzes
To ja celý život menom polievky raz za sto rokov a teraz by zasa len tie polievky si dávala ...Aj tá palacinka dnes bola dobrá ale málo ..Po polievke som plná
Teda nejim nie menom
A ty keď o porusis potom zasa chudnes ďalej???V pohode??
Ja idem sobotu na tú oslavu ..Neviem či mám alebo nemam porušiť ...
Bolonske sú aj v NF divné ...

Ahojte spolubojovnice! Hlasim se po vikendu na horach a par dnech doma. Tak vikend jsem zvladla jaks taks. V patek jsem chtela byt jen na CD, ale vecer jsem proste musela dojest po synovi vynikajici svickovou s knedlou, bez masa😝 Nebylo toho uplne malo, takze jsem se najedla, to vam byla dobrota! Sobota snidane bily rohlik, maslo, sunka, syr, zelena zelenina, mnaaaaam! Zbytek dne CD. Nedele stejna snidane, pak CD a navecer 2 kousky pizzy. Ale i pres to jsem mela kazdy den rano ketozu. V pondeli rano stejna hmotnost jako pred odjezdem, vcera o 0,3 kg min. Od pondelka zase frcim plnou CD. Takze za me spokojenost😎