Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Babky, myslíte, že by bol veľký prúser keby som si dala jablko alebo nejaké ovocie - už dlhšie mam naň hroznúúúú chuť 🤐 (mám 2 sáčky + 2 jedlá)...ani dvoma pohármi vínka by som nepohŕdla....🙂......bože človek si ozaj až pri takejto diéte ozaj začne vážiť úplne obyčajné veci...inokedy by som si na jablko ani nespomenula 😒
Asi budem za divnu🙂 ale ja tie ich spagety milujeeeem 🙂🙂 aj Cd aj Nf mi chutia.tak ak mate na predaj par ks za vyhodnu cenu odkupim dakujem.
Dnes som či mám celý deň zlú náladu..Idem cvičiť tak snáď ma to prejde
Se mnou uz to jde dole vodou. Po vikendu hrichu uz me honi mlsna neustale. A taky deprese. Sice jsem shodila asi 5,5 kg ,ale pripada mne, ze dalsi 3 budou malo, abych byla spokojena... Ale vic uz fakt nedam. I tak se bojim, abych to potom udrzela. Myslela jsem, ze po mesici budu pomalu nabihat na normalni stravu, ale musim jeste aspon 3 tydny vydrzet😔 Vcera a dnes jsem si krome zeleniny dala i nekolik platku sunky a goudy. A hrsticku mandli a kesu. Jsem se pak zhrozila ,kdyz jsem si precetla, ze gouda ma 1500 KJ na 100g!!😝
Dnes byly v praci k obedu vynikajici tortilly plnene kurecim masem, zeleninou a hromadpu syra.... Tak jsem u misky ovesne kase CD kolegynim zavidela...
@werunkah ja idem na kontrolu az v pondelok, zajtra sa mi neda. Vies co? Ja si este urcite nejake necham ako nahradu vecere a uvidim co mi povie poradkyna. Lebo ja som uz tieto posledne dni na jednom az dvoch sackoch denne. Vaha prekvapivo ide stale dolu, ale nie nejako vo velkych skokoch. Co je este vacsie prekvapenie pre mna ako milovnicku chleba, zatial mi nejako extra nechyba.
Odcviceneeeeee
Ahojte, bola osm dnes na poradni a prechadzam na pevnu stravu. AK by ste chceli kuknut dala som do skupiny nutrifood jedalnicek, ktory mi dala poradkyna. Sorry za chyby uz nevladzem a teraz som to prekladala.
@veronika1037 idem pozriet 🙂 a ake si mala meranie?
@veronika1037 nevidim ho tam
@lukelu je tam v prispevku v poslednom ze 12 dnova strava
@veronika1037 idem to pozriet este raz. Je to ta skupina co si zalozila, ano?
@lukelu anooo 🙂
@veronika1037 ako sa tam dostanem do tej skupiny nutrifood? 🙂
@veronika1037 aj tak to nevidim 🙂 posledny vidim moj prispevok s palcom hore 🙂
@veronika1037 uz som to nasla, musela som si to otvorit v dalsom okne, idem pozriet 🙂
zienky nedietujte prosim vas, ja mam 8 jedal denne v malych davkach, hlavne vylucit cukor 🙂

http://bajecnechudnutie.zena.atlas.sk