Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@lukelu veru ano uz dal dole 15kg. Ja zatial 11kg.
@bubu37
@tiper24
@veronika1037
@ollyana Diky vsem za tipy a rady...
pokusim se v tom zorientovat a nejak to s manzelem vymyslet pro nej i pro me... U me jinak dnes opet vysvobozeni z deprese. Byla jsem na kontrole, dnes posledni den 5. tydne. Ja i poradkyne jsme byly prekvapeny, mam dole celkove za tyden 1,5 kg, svaly sly nahoru. Tuky o 1,8 kg dolu. Takze celkove dole 6,2 kg, z toho 5,7 tuku. No beru ty jeji vysledky s rezervou, je pravda, ze tentokrat jsem tam prisla nenajezena a poradne "vyprazdnena", jestli mi rozumite😅 Takze byl ten ubytek rapidnejsi, nez jindy. Ale i tak po tydnu, kdy jsem opravdu hresila, je to proste super. Poradkyne uznalala, ze se mi perfektne drzi ketoza, i kdyz si navecer dam dva trojuhelniky pizzy... Tak rikala, ze mam zkouset, co vsechno ketoza snese... Ze treba muzu i pridat vic, nez povoleny potraviny a v kombinaci se sportem budu hubnout i dal. tak su stastna. Vidim, ze kdyz to budu delat podobne jako @lukelu, mohlo by to fungovat i u me😉
@werunkah ja som sama zvedava co mi povie pri merani v pondelok 🙂
Ja som na to sla tak dost intuitivne a logicky a nieco som si poprecitovala 🙂 zda sa, ze nam obom tie kila neubudali nijako rapidne, no vyzera to tak, ze pri zaradeni (rozumnom) aj normalneho jedla, tie kila nejdu nahor, ale stale dole.
a mne vyratali toto : 10233 kJ (2446 kcal), 75 gramov bielkovín, 343 gramov sacharidov,
81 gramov tukov...........nejak malo bielkovín 🙂

@tiper24 ja taky tak 😀😀