icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

bubu37
1. mar 2017

@dione84 hlavné sú centimetre😉 krásne👏

lukelu
1. mar 2017

@dione84 tak som zvedava ako ti to pojde este ten mesiac 🙂

ollyana
1. mar 2017

@lukelu 57 kg ..Už len 2 kg

lukelu
1. mar 2017

@ollyana krasne ti to ide 👍

ollyana
2. mar 2017

@lukelu až sa čudujem..Teraz idem na dva sáčky NF už

cceeccyyll
2. mar 2017

Pekný deň, mám na predaj polievky paradajková, šampiónova a kuracia so šampiňónmi a syrové cestoviny 2,5/ks

jakubovamama
2. mar 2017

noooo. tak ja po týždni - 3 kg. som spokojná. pokračujem ďalej - 3 sáčky denne (koktejl, polievka a hlavné jedlo)

tamichloe
2. mar 2017

Ahojte baby,presne pred rokom 2.3.2016 som zacala s cd.....ja som ju dodržiavala poctivo a ked už fakt mi bolo zle a nedalo sa to vydržat tak som si dala šunku so syrom....na sacckoch som bola cca 4mesiaca, mala som aj dlhy prechod...ale to som už aj porušovala....schudla som 24kg...isla som zo 102kg..ako tak som sa do septembra držala......jedla som fakt malo......no bola som strašne vyhladovana.....postupne som jedla blbosti.......a dnes som takmer naspat na 3cifernom cisle,vela mi nechyba......skusila som,čo je to byt krasna po rokoch,štihla,drobna.......dokonca par dni som mala aj 76kg......niektorí ma nespoznavala....tí čo nezavideli pochvalili.......no,ked som sa prezliekala,citila som sa ako kostra,susienka,postava bola super,no prsia si to odniesli najviac......bol to otras.....ja nelutujem že som ju skusila....aj ked som to pribrala len svojou hlupostou.....no cd,nutrifood aj ten som vtedy mala par tyždnov...no to je čista hladovka......ani si nedokažem predstavit,že by som bola ešte na 3sackoch denne,bolo to riadne sebazaprenie.....držim Vam všetkym palce...nech sa Vam dari.....a ja idem opat zhadzovat 😀, idem sa naučit konečne normalne jest a snad to raz dam navždy....baby......nevzdavajte sa.....držim palce a po skončeni ziadne blbosti(je zo mna kus ženy, no aj tak mi neveria ze mam dospelu dceru 🙂)

tamichloe
2. mar 2017

@jakubovamama
v 1.tyždni 3-4kg

lukelu
3. mar 2017

@tamichloe drzim palce 🙂 a daj vediet ako sa ti dari 😉

kiristinka1
3. mar 2017

@tamichloe sak to ze schudnut je jedna vec a udrzat to este tazsie..ja som vzdy urobila po chudnuti chybu,ze ked som sa "opustila" uz som sa nevazila a povedala si sak zacnem v pondelok chudnut..teraz sa vazim kazdy den aj po "opustenom" vikende"a to ma nakopne.

mirus1205
3. mar 2017

@tamichloe
@kiristinka1
ahojte, no ja som veru ten istý "pacient", ktorému sa podarí pekne schudnúť a príde obdobie, kedy na všetko kašlem, jem čo mi príde pod ruku a všetko mám späť....Ale teraz som ukončila NF a snažím sa jesť zdravo , tak dúfam že sa zase nedostanem do kolobehu "zjem všetko čo nezje mňa " 😀🤐

stellina1982
3. mar 2017

Ahojte taj pridavam sa do klubu vecne chudnucich a priberajucich 🙂🙂 uz som trapna sama sebe🙂 ja som zacala min.rok 1.3. s vahou 84kg.cd som drzala mesiac a pol a pitom som skusila ine znacky a zdravu stravu schudla som na 67kg co bolo ze vauuuu faktbsom sa dobre citila.ALE prislo leto dovolenky zmrzlina opekacky oslavy a uz to islo hore.a pribrala som spat.aktualne mam 77kg a chcem dat dole tych 10kg alebo aspon pod 70kg sa dostat.ale znovu sa nastartovat Vam teda piviem ze je ovela tazsie ako zacat uz tolkokrat som zacinala a furt som porusila.chyba mi disciplina ktoru som mala min.rok.takze aktualne opat zacinam s proteinovou dietou teda sackovou .no tak snad to dam a na konci aprila to uz budem mat za sebou 🙂 ale je to trest vam poviem teda.vrrr

glloria21
3. mar 2017

@stellina1982 Bože môj presne ako keby som to ja písala 🙂 Ja tiež som bola raz hore raz dole. Keď som sa držala s CD tak super výsledky, ale potom prišlo obdobie "obžerstva".... brrr katastrofa. Tak už som s tým úplne praštila a 2 týždne som na pravidelnej zdravej strave a pohybe. CD je super ale je to "hladovka" ... možno tak na max. mesiac

maslenka
3. mar 2017

Baby, ved CD ne jasna hladovka, schudnut schudnete, ak ju dodrziavate, aj celkom rychlo, ale chcete schudnut alebo byt stihle? Jedina osvedcena cesta ako schudnut a vahu si udrziavat, nehladovat cely zivot je skutocne len zdrava strava. Aj ked sa obcas pritrafi v sobotu oslava, opekacka, v nedelu ideme dalej. No ubytok na vahe nebude desat kg za mesiac, ale ved ste si ich za mesiac ani nevypapkali.

kiristinka1
3. mar 2017

@maslenka sak vsetky vieme ako to je spravne..a to nie len pri cd ale pri kazdej diete ked sa clovek rozozerie ide to hore..ja som s cd spokojna,nastartovala ma a odstavila od zavislosti na jedle..teraz uz moj "system" ktory mi vyhovuje,vacsinou bielkoviny vela zeleniny..ovocie s sem tam ulet..cvicenie a ide to..

maslenka
3. mar 2017

@kiristinka1 si schopna sa takto stravovat do konca zivota? Lebo ak prejdes na iny system, aj ked na vyvazenu, zdravu stravu a nebudes hladovat, priberies. Ta rozozranost pride prave preto, lebo clovek dlhsi cas hladuje, alebo mu v strave nieco chyba, najcastejsie sacharidy.

mirus1205
3. mar 2017

@maslenka
Na CD (resp.NF) nedám dopustiť. Vždy ma vedela naštartovať na nový začiatok. Po nej bolo oveľa jednoduchšie prejsť na diétnejšiu (teda zdravšiu stravu).
Tak je jasné, že sa človek nemôže takto stravovať do konca života, ale je to aspoň dobrý štartér a motivátor 😉

kiristinka1
3. mar 2017

@maslenka ja uz jem sacharidy,ale len na obed,veceru davam bielkovinovu.

stellina1982
3. mar 2017

Ja tiez nedam dopustit na cd.ano bola to istym sposobom hladovka ale naucila som sa nevyjedat hluposti pocas dna.ja som vela nej3dla ja som jedla hluposti.chrumka sem palicka sem nedojedeny jogurt brumik a to samozrejme medzi jedlami.takze v tomto ked som dodrziavala cd som pochopila ze co robim zle.darmo som poveceroch chrumala jablko alebo mrkvu🙂 pri cd som pichopila ze jednoducho nic nesmiem a ze vsetko je uz navyse.tiez som sa naucila pit teda vela vody pit s cim som mala vzdy problem.nie s vodou ale nepocitovala som vobec smed aj den dva mi stacilo nepit vobec.takze v tomto to bolo super.tiez v sebadisciplina a samozrejme rychle chudnutie.

Po diete som sa drzala ze cez tyz.som fungovala na bielkovinovej strave a cez vik som si dopriala vsetko a vela.a v pohode som nepribrala...

Priberat som zacala az na dovolenke lebo vsak allinclusive.🙂uspokojovala som sa ze vsak to potom schudnem ked pridem domov.a neschudla som potom dalsia dofca a rovnaky scenar. A uz som to nevedela stopnut.do toho nejake sukr.problemy nasledne depky ze co robim preco zerem a potom som zrala lebo vsak ked uz zerem tak uz jedno ...a takto to ide somnou...no vrrr

Ale som tu zas a znova a uvidim ako to somnou dopadne 🙂

Ale verim tomu ze to dam !

stankai
3. mar 2017

@stellina1982 súhlasim moja reč to iste som chcela povedať

lukelu
3. mar 2017

@stellina1982 drzim silno palce 🙂

bubu37
3. mar 2017

@tamichloe ja si Ťa pamätám😉

bubu37
3. mar 2017

@werunkah musíš sa zmestiť do celkového denného kalorického prímu asi,ked navýšiš tuky,uberieš sacharidy aj bielkoviny

pamela76
5. mar 2017

Ahojte je to niečo iné ako cambrigde a nutrifood len ma zaujíma či sa niekto s týmto produktom stretol a aké má skúsenosti .

evusikba
6. mar 2017

Ahoj dievcata, znovu zacal predaj CD na Slovensku (Blava, Trencin, Martin) 🙂. Boli ste uz niekto na konzultacii, neviete, ci zostali rovnake ceny 3Eura za sacok, alebo sa to zmenilo? A za konzultaciu sa plati stale 15 €? Dakujem za rychlu odpoved, poobede mam termin u konzultantky. Budem podavat spravy.

stankai
6. mar 2017

@evusikba ahoj ja som teraz začal a v Mt a cena je 2,90 konzultacia sedi a teraz v Mt je akcia február konzultacia vstupna zdarma cize cisto budete platit iba sacky

jakubovamama
6. mar 2017

Rovnaká cena je aj pri nutrifood - neviem aký je v tom rozdiel, ale naozaj mi všetko veľmi chutí - zajtra idem na váženie po 2 týždňoch. Som zvedavá 🙂

bubu37
6. mar 2017

@stankai a kde prosím Ťa v MT?

stankai
6. mar 2017

@bubu37 ahoj sidli na jahodnikoch pri súkromnej dialyze tam chodim pan Mundier teda ja už 3 týždeň ale nájdeš na neho kontakt aj cez oficiálnu cambrid stranku 🙂