Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Jee ,to jsem poslala omylem sobe😇
Dievčatá,jedna kočka predáva CD
https://www.modrykonik.sk/group/6355/
Zajtra ma čaká prvé váženie po 1. týždni užívania Nutrifood. Som veeeeľmi zvedavá 🙂 Týždeň iba denne 3 l vody, 1 koktejl, 1 polievka a 1 ovsená kaša. Ale naozaj nehladujem...
Dúfam, že je dole min. 1 kg 🙂 Koľko ste schudli vy kočky po 1. týždni?
@jakubovamama nie som si ista ale tusim 3 kg. Alebo aj viac mozno.
To naozaj? A akú si mala pôvodnú váhu? Ja 73
@veronika1037 ahoj 🙂 ja som s tym skoncila prakticky 🙂 akoze tak kazdy druhy den si dam aj jeden sacok napriklad, ked nestiham nejake jedlo, ale inak jem normalne. Dokonca aj taky hutny celozrnny razny chlieb, ale iba jeden kusocek. Musim povedat, ze teda nechudnem uz, ale ani nepriberam. Zo dna na den mi vaha kolise tak maximalne o 0,2 kila hore dole. Ako sa dari vam?
@jakubovamama ja som mala tiez tusim okolo 3 kil dole. Takze @veronika1037, ty si musela dat dole viac 😉
Sestra teraz chudne s produktami od LR pod vedenim jedneho znameho a mna 🙂 a za prvy tyzden dala dole 2.3 kila. Nie je to vladtne dieta len sa spravne stravuje a ked bestiha da si kokteil alebo tycinku, ci polievku. Zvysila akurat podiel bielkovin. Treba to na kazdeho vypocitat presne. Ak by dte tiez chceli skusit poradenstvo je zadarmo ak si zoberiete aspon jeden produkt. Tym nechudnete sami ale mate pomoc zakazdym ked neviete co ano co nie. Sme stale na telefone alebo online. Ozvite sa.
Ďakujem - zatiaľ som v Nutrifood spokojná a vyhovuje mi to tam 🙂
@jakubovamama prvý týždeň -3,5 kg
fúúúha. paráda! no som ja veru veeeľmi zvedavá 🙂
@lukelu Ahoj. A co tak normalne jis celej den? No ja jsem minulej tyden uz pridavala hodne goudy, sunky, vajicek. Ale ve stredu i dva coko bombony. A ketoza porad kazde rano byla, tak jsem byla v klidu. Ale to jsem se napalila. V patek na kontrole porad skoro stejna hmotnost, svaly 20 dkg dolu, tuky 30 dkg nahoru. A poradkyne rekla, ze ji prislo divny, ze si porad drzim ketozu, kdyz jim takovy veci. A vzpomnela si, ze mam asi spatny prouzky na ketozu. Oni maji Keto Phan a ja Dia Phan, ktery nejspis nejsou na ketozu tak citlivy. Tak jsem byla fakt nastvana. Dohodly jsme se, ze teda prejdu na stabilizaci, cemuz ten muj posledni tyden uz stejne odpovidal. No ale o vikendu jsem to uz nevydrzela a v nedeli jsem si dala poradny cheat day😝 Fakt jsem byla vecer prejezena. Vcera jsem presla zase na sacky a byla jsem z nedele jeste porad plna. Taksze jsem skoro nepotrebovala jist. A dnes normalne Cambridge prechodovy rezim a nemam hlad. To jsem prijemne prekvapena. Myslela jsem si, ze jsem si tim cheat dnem roztahla zaludek a budu trpet hlady. Kazdopadne se bojim stoupnout na vahu, jestli jsem nepribrala😇
@werunkah na ranajky si davam moje musli s ovsennym mliekom, alebo biely jogurt s roztlacenym bananom, ovocim, pohankovymi vlockami, kokosom a chia semienkami. Ked si to urobim z celeho milko jogurtu a celeho bananu, jem to cele doobedie😀, tolko toho je 🙂. Dnes som mala napriklad na obed cibulacku, lososa s tromi malymi zemiakmi a na veceru jeden kusok toho chlebika so sunkou a syrom. Takze naozaj tak normalne jem. Mne poradkyna povedala, ze kedze som v podstate sama presla do prechodovej fazy, nemam sa vobec uz vracat k 3 sackom.
Ahojte dnes som bola na kontrole po mesiaci držania diéty...schudla som len cca 5kg 🤔 nie a nie sa posunúť ta ručička na váhe ale cm idú stále dole nechápem to...v pase skoro 11cm, boky 5cm atd co ma teší...ešte chcem aspoň 5kg...😉

@ollyana Prave, toho se nejvic bojim, budu muset premyslet, co si nskojpit, co varit, jestli to uz neni moc kalorii a sacharidu😝 Na to se netesim. Budu se snazit moc nad tim nepremyslet a hlavne se hodne hybat. Uvidime, co na to InBody na kontrolach.