Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@zkb ano..to je realne. Ja dala som dole 7 kil za 2 tyzdne. Trosku som teraz nervozna. Zajtra idem ku poradkynu.
@marianka87 a z akej váhy? Aj vidno? Bola si čisto len na ich strave alebo aj na inom?
Len trosku vidno....mala som 110kg. :( ale voda bola vela. NF 3+1 ryba alebo kuracia prsa
@zkb ono zavisi z akej vahy ide clovek
@marianka87 aj zo 110 je 7 za dva tyzdne super ubytok
@lukelu musim schudnut...lebo mam umely kĺb...a este som mlada. Ale nevidno ze som 110...som pekna moletka ;)
@marianka87 je dolezite ako samu seba vidis 🙂 my zeny mame tendenciu sa aj pri 55 kilach vidiet ako obezne 🙂
Kedy sa dostanem do ketozi po koľkých dňoch?
@zkb po 3 dnoch sa dostava do ketozi 😊
@marianka87 ako si dopadla na kontrole?
@lukelu ahoj. Schudla som 7 kil. 🙂 Vsetko bolo v poriadku. A dostala som 1 palacinku 1 fasirku. Teraz ide 3 tyzden.
@marianka87 dalsich 7???? 😲
@lukelu teraz ide treti tyzden. Este chcem munimum 10 jg schudnut.
Tak ja budem mat za sebou zajtra 3 týždne a -10,5kg
@monka338 waw baby velmi ste sikovne tesim sa s vami 😊😊
@veronika1037 ďakujem 😊ešte 10 a som spokojná 😊....snáď sa mi to podarí
@monka338 drzim palce mne sa podarilo schudnut 12 kg. Pred cca mesiacom som skoncila 😊😊
@veronika1037 blahoželám 👏👏👏👏👏..a ako dlho si to držala? Nečítala som predošlé diskusie,tak neviem...
@marianka87
@monka338
Teda dievcata, klobuk dolu 🙂
Perfektne ubytky, to mojich 5 za mesiac je nic 😀
@monka338 cca 6 tyzdnov to bolo... a drzim si vahu 😉
@monka338 si sikovna. A nie si chladna? Ja mam 3 NF +1 . Ty?
@marianka87 ja som zatiaľ na začiatku a hladná som🙈🙈....ovládam sa a neporušujem

@lukelu nieeeee ...Teraz ketozu ...Na týždeň ... Dokopat sa k cieľu ...A potom pridávať postupne dokiaľ to pôjde aby nezačala priberať. A tam už ostanem ..