Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte, dievčatá. Neviete, či sa vráti cambridge aj na východ? Ich produkty chutili najlepšie. Ďakujem ;)
Za 3 tyzdne som schudla 8 kg. Je to dobre?
@ollyana aj to ti je vela 🙂
@marianka87 je to perfektne! 😉
Prosím vás o vad názor ak viete porovnať, je nejaký rozdiel alebo je lepší výber; medzi cambridge a nutrifood???
Diabeticka ktorá si picha inzulin je vhodná takáto náhrada jedla? 3 x denne pred jedlom a ranný a tiež večerný inzulin.
@anne122 moja mama je diabeticka ale nie na inzuline,ale ked mala cd sacky si rozdelovala na dvojo..vlastne jedla 5krat a jedno jedlo bielkovina +zelenina.
Ale od zajtra idem na to kamarátka že mám s ňou začať tak uvidím ..Ale tak čakajú ma oslavy veľká noc tak aspoň budem môcť papať
Ahoj baby tak dnes prežívam druhý deň už som Cd držala raz a schudla som 8kg cez zimu som sa prezrala tak idem nato ešte raz nan Cd kúpené v Nem ale polievky mi nechytili tak poradkina povedala ze mozem len koktaili čo vy nato?

Ešte nie ....Už veľa chudnúť nechcem ..Ale zasa už keď to mám doma ..Som zvedavá či to tak dobre chutí ako Nf ..