Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Caute baby, chcem sa opytat, ktore mate za sebou aj prechod na normal stravu. Kolko ste to drzali (je mi jasne ze cim dlhsie tym lepsie) a ci to bol nejaky iny plan ako mala Cambridge diet. Tam sa to tusim islo 3 tyzdne, najprv 3 sacky, druhy tyzden 2 a potom posledny 1. Ci ste si prechod dali po svojom? Mne Nutrifood chutil velmi, viac ako Cambridge diet. V nedelu budu 2 mesiace, mam dole 16 kg. Z akej vahy tu pisat nebudem, ale velkej 😀
@kalisa da sa to, baby to tak drzali
Ahojte. Možno aj taký, že neschudneme cely tyzden?
@cililing1123 ja som mala prechod po svojom a schudla som este do dnes dalsie dve kila 🙂 a su tu dievcata co sli pekne podla pravidiel a tiez este schudli
@marianka87 Ak si dobre pamätám, tak tretí týždeň som neschudla ani gram 🙂
V stredu idem na váženie, tuším po 5-tich týždňoch som - 8,1 kg. Uvidím o 2 dni.
@jakubovamama ja v stredu idem na vazenie. Mozno ze 1 kg ide dovtedy dole. Zajtra zacnem 5tich tyzden.
Ale Nutrifood nemá chyby. Veľmi sa mi to páči a aj mi to docela chutí. I keď priznávam, už som na sáčkoch 6. týždeň a už mi chýba "kus mäsa" 🙂
Uvidím zajtra na kontrole, zatiaľ som po 5. týždňoch - 8,1 kg. Čo by som pri bežnom stravovaní, takmer nešportovaní, slabej pevnej vôli - dala dole, ak tak zaaaaaa 4 roky 🙂
A musím sa pochváliť, že je to na mne naozaj pekne vidno - z pôvodnej váhy 72,3 kg som teraz na 64,2 kg a pri výške 174 cm pôsobím štíhlo.
Držím Vám všetkým palce! Leto sa blíži, budeme kočky v plavkách
@jakubovamama ty si musrla vyzerat stihlo aj pri tych 72 kilach 😉
Krasny vysledok si dosiahla, ja by som sa 5 tyzdnov len na sackoch drzat nedokazala 🙂
@jakubovamama supeeeeer 👏👏👏 ja som za 4 týždne dala -11,5 kg, ale ja som išla z oveľa vyššej váhy a neviem,ci je to vidieť,ale nevadí 😊. No mne nejako bežná strava prestala chutiť. Teraz mam týždeň,že musím pridať bielkovinu ale okrem cottage syru nedokážem do seba nič dat. Úplne mi to prestalo chutiť. Co mi chýba je ovocie
@cililing1123 👏👏👏👏👏👏úžasné 16kg je supeeeeer
@marianka87 👏👏👏👏👏úžasné 😊😊
@monka338 Nooo, mne už strava chýba. Ale zasa nie až tak, aby som porušovala 🙂
Ale v ten extra týždeň som si veru vychutnala každý deň buď mäsko alebo cottage. Aktuálne mi najviac chutí špargľová polievka. A včera som čítala, že sú nové 4 koktejly, tak bude nejaká zmena... Ale ja už chcem dole max 4 kg a potom postupne prechod do normálnu. Tak už onedlho bude zmenaaaa 🙂 A tiež si veľa schudla a ver tomu, že je to isto vidieť. A dôležitejšie je, že sa lepšie cítime.
Čo teraz idem z váhu 82 kg pri výške 170 cm mám momentálne 75.5 kg a mám svoje dni. Dnes som zlyhala 😑😑 sladkým v sobotu máme oslavu a to som aj chcela porušiť a potom pokračovať ďalej. 4 dní a som v ketoze. No čo teraz mám pokračovať alebo až v nedeľu?
@ollyana ako ti chutila nupo?ja som uz nieco od nich mala a celkom sa to dalo.akurat cakam balicek som si objednala veci tak sa tesim na tie hotove jedla 🙂
@stellina1982 ja mám jahodový a malinovo čučoriedkový koktejl
Ahojte, cesnak sa môže jesť, že?
@stellina1982 ako sa držíš?aj sa ti podarilo dať niečo dole?
@tamichloe ahojky stale rovnako cez tyzden som v pohode ranajky obed sacok a vecere bielkovinove ale vikendy drrrb to sa neviem ovladat a jem vsetko.vahovo tympadom stojim.co zozerem cez vik.cez tyz dam dole ale to je furt len kilo dve hore dole.dnes mi prisiel balik z nupo a chcem uz potiahnut aj vikend na sackoch tak uvidim ci to dam kedze zas mame oslavu.ma porazi.asi.tebe sa ako dari?a zdrava strava ako?ide ti to?mozes aj ip pokecame trosku 🙂
ahojte, nemá niekto z vás na predaj Cambridge koktejly?
@stellina1982 no moc mi to nechutilo vydržala som dva dni takže som vyskúšala 12 sáčkov ..Moc také husté ..Ja neviem. .Som to dostala a kamarátka že to mám držať snou ..Ale nie. .Už keby idem do toho že potrebujem už len NF
Ahoje, nechcel by niekto kupit: 2 ks cokoladovy koktail, 6ks caffe latte, 2ks vanilka, 1ks lesne ovocie, 4ks polievka kuracia kari, 1ks sparglova polievka. Kus za 2,50
Ahojte, súčasný stav pri 175 cm - 75 kíl. Diétu som párkrát prerušovane držala, osobne je to pre mňa jediný spôsob ako niečo zhodiť. Teraz som mala asi tri mesiace fajront, ani som nepribrala ale ani som nezhodila a to som sa stále troška krotila (snažím sa jesť čo najviac bezsacharidovo) 🙂 Pred dvoma rokmi v máji som mala 115 kíl, je mi na neuverenie, že šlo zo mňa 40 kíl dole 🙂
Môj sen je mať 65. Raz. Hádam do konca tohto roka sa to zadarí.
Ale idem si teraz dať mesiac na "falošnej" CD (pijem proťák zo športového obchodu, výjde ma to tak 15 eur/10 dní, ako študent si viac dovoliť naozaj nemôžem. Čiže pekne šejkovať do 8.5. trikrát denne. Strašne dúfam, že sa dostanem na 70 kíl, nech môžem na konci mája bakalárovať pekná 🙂
Tak zatiaľ čaute, držím palce, tento mesiac ma tu uvidíte častejšie :D

@kalisa cakala som kym ti odpovedia dievcata co drzali cd, lebo ja som drzala len nf. Podla mna, ked ti polievky nechutia, ok su aj kotejly. A hlavne jedla kedy mas pridavat?