Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@miskaaa555 alebo jej na tom jednom čísle nechaj sms 😉
@macekova Konecne som sa dovolala na stvrtok som objednana 🙂
@miskaaa555 No vidíš 😉 .... môžem ťa poprosiť o tie 3 čoko shaky ? ....ja ti pošlem aj popredu peniažky na to ak chceš 😉
@macekova a ako ti to dam? 🙂
@miskaaa555 pošleš poštou 😉 aj tú preplatím 😀
Tak a dnes prvy den s CD drzte palce 🙂
@mijamija22 vitaj v klube, drzime
@mijamija22 drzime 😉 ja druhy den. 😀
Baby ostala vam vaha aj par dni stat alebo ste stale chudli ?
Ahojte, ja som robila CD na jar , zhodila som 12 kg. Pribrala som naspäť 2 kg. Včera som začala znovu , to bude akási očistná kúra. Tentokrát sa mi zdá, že to nie je také ťažké, síce ma celý deň bolí hlava ☹ Dúfam ,že to vydržím 😀 Držte mi palce.
ahojte, na obed cina a Sushi po 4 mesiacoch!!!! mnaaam!!!! plna strava funguje u mna. Schudla som este dokovca a zatial sa drzimna krasnych 68,2kg s vyskou 180 cm!!! som spokojna!!!!
@ewka23 Ahojte! Podobne, ako
@karmur píse, tiez, na jar som robila CD , vtedy som schudla 15 kg, naspat mám 2 kg, ... teraz som zacala znovu, plánujem iba 4 tyzdne denne 3 x CD, uvidím kolko pojde dolu, ale teraz aj ja to berem ooovela lahsie, viem, co ma caka 🙂 minus kilá :D a ketóza 😎
@kapokapo na zdravie, aj ja milujem sushi 😉 Ty si mojim vzorom, lebo aj ja som zacala s CD ked som mala okolo stovky (fuj) islo mi dole, pod 85, momentalne 87, ale ked budem pod 80, tak uz budem velmi stastná, ale ze to moze byt aj pod 70, super! uzastna si! 🙂 Gratulujem!!!!! (yesss)
Ja mam momentalne 78 teraz mi to trochu stoji ale ak sa mi podari ist pod 70 tak to asi ani nerozdycham ;) vidim ze sa to da tak budem bojovat ;) uz sa tesim kedy budem mat svoje kg a mozno este aj menej ;)..
Este jedna otazocka mate tie shaky a tycinky cokoladove aj s matou ?
No prvy den za sebou celkom som to zvladla,ani som nebola hladna ale asi preto ze som bola naliata vodou 😀..Mi to da dost velku namahu vypit 3litre vody 😅 vsetko bolo fajn no ale ked som jedla tu kuraco-sampionovu poievku myslela som ze ju vyvraciam 😒
Ahojte baby,rozmýšľam nad touto diétou,neviete koľko stoji?ďakujem
baby aj vas bolela hlava? lebo mna strasne..mozno zato ze to beriem len druhy den a telo si zvyka,mali ste aj vy take problemy? ☹
@kapokapo to si cely cas jedla len ten jeden bananovy ? Ine prichute nie ? To by ma asi porazilo.mne najviac chuti ta tycinka brusnicova ale chcela by som ochutnat tu s matou ale ta pani to nema..a shake mi strasne chuti mango ale ani ten teraz nemala.inak mi to je jedno do toho toffe si pridavam trosku kavy lebo ten mi inak nechuti ale s kavou je dobry.
@kapokapo si inspiraciou pre vsetkych,,,si precizna, ja som az taka 100% neni,,, ja ked spapam nieco ine ako CD tak uz si sacok nedam, dnes som na dvoch CD a teraz na veceru som zjedla kuracie prsia na prirodno a luskala arasidy, a nas pes so mnou, tak uz ine jest nebudem, ide to dole pomalsie ale mozno vdaka tomu nenastane jojo efekt, aspon dufam,,,je to fajn ked si tu mozem precitat prispevky ktore motivuju, velmi mi to pomohlo hlavne na zaciatku,,,

@miskaaa555 tak to máš asi nejakú smolu. Ja som sa zatiaľ dovolala vždy 😀 . Treba skúšať 😉