icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

macekova
1. okt 2013

@miskaaa555 tak to máš asi nejakú smolu. Ja som sa zatiaľ dovolala vždy 😀 . Treba skúšať 😉

macekova
1. okt 2013

@miskaaa555 alebo jej na tom jednom čísle nechaj sms 😉

miskaaa555
1. okt 2013

@macekova Konecne som sa dovolala na stvrtok som objednana 🙂

macekova
1. okt 2013

@miskaaa555 No vidíš 😉 .... môžem ťa poprosiť o tie 3 čoko shaky ? ....ja ti pošlem aj popredu peniažky na to ak chceš 😉

miskaaa555
1. okt 2013

@macekova a ako ti to dam? 🙂

macekova
1. okt 2013

@miskaaa555 pošleš poštou 😉 aj tú preplatím 😀

pente123
2. okt 2013

od dnes znovu CD 🙂 cieľ: -10kg 😎

mijamija22
3. okt 2013

Tak a dnes prvy den s CD drzte palce 🙂

nekonecna
3. okt 2013

@mijamija22 vitaj v klube, drzime

pente123
3. okt 2013

@mijamija22 drzime 😉 ja druhy den. 😀

ewka23
3. okt 2013

Baby ostala vam vaha aj par dni stat alebo ste stale chudli ?

karmur
3. okt 2013

Ahojte, ja som robila CD na jar , zhodila som 12 kg. Pribrala som naspäť 2 kg. Včera som začala znovu , to bude akási očistná kúra. Tentokrát sa mi zdá, že to nie je také ťažké, síce ma celý deň bolí hlava ☹ Dúfam ,že to vydržím 😀 Držte mi palce.

kapokapo
3. okt 2013

@ewka23 ahoj, jasne, Sem tam sa zastavi aj na 2 tyzdne.... a potom to ide dalej super... drz sa...

kapokapo
3. okt 2013

ahojte, na obed cina a Sushi po 4 mesiacoch!!!! mnaaam!!!! plna strava funguje u mna. Schudla som este dokovca a zatial sa drzimna krasnych 68,2kg s vyskou 180 cm!!! som spokojna!!!!

maros313
Odpoveď bola odstránená
pente123
4. okt 2013

@ewka23 Ahojte! Podobne, ako
@karmur píse, tiez, na jar som robila CD , vtedy som schudla 15 kg, naspat mám 2 kg, ... teraz som zacala znovu, plánujem iba 4 tyzdne denne 3 x CD, uvidím kolko pojde dolu, ale teraz aj ja to berem ooovela lahsie, viem, co ma caka 🙂 minus kilá :D a ketóza 😎
@kapokapo na zdravie, aj ja milujem sushi 😉 Ty si mojim vzorom, lebo aj ja som zacala s CD ked som mala okolo stovky (fuj) islo mi dole, pod 85, momentalne 87, ale ked budem pod 80, tak uz budem velmi stastná, ale ze to moze byt aj pod 70, super! uzastna si! 🙂 Gratulujem!!!!! (yesss)

ewka23
4. okt 2013

Ja mam momentalne 78 teraz mi to trochu stoji ale ak sa mi podari ist pod 70 tak to asi ani nerozdycham ;) vidim ze sa to da tak budem bojovat ;) uz sa tesim kedy budem mat svoje kg a mozno este aj menej ;)..

ewka23
4. okt 2013

Este jedna otazocka mate tie shaky a tycinky cokoladove aj s matou ?

kapokapo
4. okt 2013

@pente123 aj ja tebe gratulujem, ved to su ake uspechy!!!!!

kapokapo
4. okt 2013

@ewka23 ahoj, ja jem iba banana shake a coko tycinku, teda jedla som 🙂)) a zeleninovu polievku, ale z tej mi jej tiez zle po case 🙂)))

mijamija22
4. okt 2013

No prvy den za sebou celkom som to zvladla,ani som nebola hladna ale asi preto ze som bola naliata vodou 😀..Mi to da dost velku namahu vypit 3litre vody 😅 vsetko bolo fajn no ale ked som jedla tu kuraco-sampionovu poievku myslela som ze ju vyvraciam 😒

judita73
4. okt 2013

Ahojte baby,rozmýšľam nad touto diétou,neviete koľko stoji?ďakujem

maros313
Odpoveď bola odstránená
mijamija22
4. okt 2013

baby aj vas bolela hlava? lebo mna strasne..mozno zato ze to beriem len druhy den a telo si zvyka,mali ste aj vy take problemy? ☹

ewka23
4. okt 2013

@kapokapo to si cely cas jedla len ten jeden bananovy ? Ine prichute nie ? To by ma asi porazilo.mne najviac chuti ta tycinka brusnicova ale chcela by som ochutnat tu s matou ale ta pani to nema..a shake mi strasne chuti mango ale ani ten teraz nemala.inak mi to je jedno do toho toffe si pridavam trosku kavy lebo ten mi inak nechuti ale s kavou je dobry.

kapokapo
4. okt 2013

@ewka23 iba banan 🙂)))a zeleninova polievka a coko tycinka :DDD

nekonecna
4. okt 2013

@kapokapo si inspiraciou pre vsetkych,,,si precizna, ja som az taka 100% neni,,, ja ked spapam nieco ine ako CD tak uz si sacok nedam, dnes som na dvoch CD a teraz na veceru som zjedla kuracie prsia na prirodno a luskala arasidy, a nas pes so mnou, tak uz ine jest nebudem, ide to dole pomalsie ale mozno vdaka tomu nenastane jojo efekt, aspon dufam,,,je to fajn ked si tu mozem precitat prispevky ktore motivuju, velmi mi to pomohlo hlavne na zaciatku,,,

ewka23
4. okt 2013

@nekonecna presne tak to mam aj ja ze ked si nieco dam aj ked len zeleninu tak si uz nedam Cd..baby kolko dostavate sackov na tyzden ?

ewka23
4. okt 2013

@kapokapo tak to ja by som s jednou prichutou nevydrzala.

kapokapo
4. okt 2013

@ewka23 ahoj, ak si das len bielu a zelenu zeleninu, tak si sacok urcite daj, pretoze ti budu chybat vitaminy a vsetky latky potrebne na ketozu a tym spalovanie....