Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
kočky tak dnes rano na vahe 80,00 to som mala naposledy v 2009 takto na jesen a potom som priberala a priberala az som sa spamatala na 107,,,3,5 roka som bola v bludnom kruhu roznych diet a vzdy to skoncilo tym povestnym ,,od pondelka",,,vsetkych vas chcem podporit, nech uz ste svoje kila navyse nadobudli z hocijakych pricin, jednoducho CD funguje a stoji to za to, ved som zivy dokaz dala som dole neuveritelnych 27kg a koža sa mi pekne stahuje, ale v tom je asi aj genetika, tak a ide sa dalej zdolavat dalsie kila,,,vcera som mala len jeden CD sacok a poobede sme opekali, dala som si prerastenu slaninu s opecenymi sampionmi a zelenu papriku a luskala som si arasidy, takto nejako funguje asi paleo stravovanie, takze to ide dole aj s kombinaciou CD a tuhej stravy, ale mala som aj dostatok pohybu na zahradke,,,verte si kočky a do schudnutia 😅
Dobre ranko, prechod na pevnu stravu za mnou, este som aj schudla 🙂))) Vaha 69 kg, vyska 180 cm a zacinam behat🙂))) uvidime ako dlho mi to vydrzi,... moj ciel stale zvysujem, najprv som chcela 75 kil, potom 62, potom 68 a teraz moj sen je ... 65 kg... zatial som nezaradila do stravy pecivo, cestoviny, ryzu, zemiaky... aaale tento tyzdne sa die na Sushi🙂)) drzte sa.... a normalne mam lepsi pocit byt pekna a stihla ako prejedena 🙂)))
CD nejlepší dieta. Držela jsem 14 dnů, shubla 6 kilo. Teď se chystám nasadit CD taky na 14 dnů, nějak se mi nedaří shodit posledních 5kg. Jinak jsem jedla pouze čokoládové shaky, jelikož jsem závislá na čokoládě 😀 A přes den jsem pila ten práškový bujon.
@macekova Dobry den poradkynu mate v Nitre? 🙂
Nejaka dobra konzultantka v Nitre?? 🙂
@miskaaa555 Ahoj, áno chodím do Nitry 😀
@macekova a mozem sa spytat ku komu a ako dlho ste cakala na objednanie?moc by mi to pomohlo dakujem 🙂
@miskaaa555 Tá pani sa volá Dana Seinde, a objednala ma ešte v ten deň ako som volala 😀 .... ak by si sa tam objednala a išla tam mohla by som ťa poprosiť o 3 ks čoko shakeov ? ...peniaze by som ti poslala na účet samozrejme 😀 ....len som si to nejak zle rozpočítala a bude mi chýbať jedno jedlo do kontroly 😀
@macekova no jasne 🙂 zajtra jej idem volat tak som zvedava a co je v pohode ?myslim ta pani 🙂 ma aj taku vahu co meria tuk a svalstvo?
Tá pani je maximálne v pohode 😀 .... mne vyhovuje 😀 ...ale tak vieš ako 100 ľudí 100 chutí 😀 ..... váhu má takúto : http://osobne-vahy.heureka.sk/aeg-pwi-491/speci...
No ahojte cambridgky...🙂 V utorok končim 7 tyždeň diety a mam dole 16 kg ..🙂 je to užasny pocit ..uuuužasny . Dohnali ma k tomu zdravotne problemy a samozrejme velmi dobre vysledky kamaratky ( skoro sestry) ktora je aj tu medzi nami čau Bejka - nekonečna ..:* Mam za sebou aj extra tyzden, vaha ide pekne dole... super . Nikdy to nebolo lahšie chudnutie . Kedže som diabetička tak musim okrem cd aj biele mäsko alebo bielu a zelenu zaleninku niekedy je to ťažke kedže mi stači len cd . Som nadmieru spokojna a držim všetkym pršteky ktore sa dali na boj alebo dodavam odvahu tym ktory sa ešte len rozhoduju ...🙂 krasny nedelny večer priatelky ....
@macekova a kolko ste platila za dva tyzdne?aj za konzultaciu sa plati? 😉
@miskaaa555 Prvý krát som tam nechala 156 eur - v tom strava na 2 týždne, konzultácia a nejaká záloha. Ale ďalšíkrát to už bolo menej, lebo sa platí len za prvú konzultáciu 😉
Dobre rano vsetkym, vaha 68,2 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEVERIM!!!! Juchuuuu, ked som dosla z porodnice som mala 105 🙂)))) 68 kil som nemala hadam 7 rokov :DDDD Pekny den vsetkym 😲
Baby a este tak trosku od veci robim si caj z cerstvej medovky mozem zjest vsetku tu medovku z toho caju?
ahojte Baby, prvy den co mam normalnu stravu a zjedla som po 4 mesiacoch cheesecake..... mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam a k tomu cafe latte , akoze dovi dopo..... ale mam vycitky, hoci nemusim mat, kedze momentalne niesom vo faze chudnutia, ale udrziavania a nemala som dnes okrem toho viac ako 400 kcal.... 🙂 🙂 🙂
@macekova chcem sa spytat ze ci vam aj hned zdvihla telefon lebo uz druhy den jej volam a nezdviha ma a skusala som vsetky cisla..uz som zufala 😒
Je tu este niekto kto chodi ku konzultantovi do Nitry?

@nekonecna ďakujem dala som si jedno janko. Nie nemám nadváhu a už vážim 56 kg