icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ollyana
29. apr 2017

Toto som celá ja

bubuku
29. apr 2017

Ahojte, boli ste niektora v ketoze hned od zaciatku diety a nic? Ziaden ubytok?

ollyana
29. apr 2017

@bubuku mne to ide hneď vždy dolu tak ja neviem ...

martika38
29. apr 2017

@bubuku ... preboha nestraš! To sa fakt môže stať, že keď je ketóza a kilá nejdu dole?!😨 .... ja dnes končím 3 deň a už sa neviem dočkať, kedy to začne 😅 ... vraj na 3-4 deň by som už mala byť v ketóze, ale neviem (nemám tie pásiky na zisťovanie ketózy), zatiaľ to 100 % dodržujem!

stankai
29. apr 2017

ja zaujimave aj ked som presla na stravu clovek stale zhadzuje a jem vsetko len do 17 tej večer a nezobem mimo jedla

bubuku
29. apr 2017

@stankai a kolko si schudla a za aky cas?

stankai
30. apr 2017

Za 2 mesiace 10 kg uz aj s prechodom na stravu zo 70 kg na 60 prve 2 tyzdne iba sacky a hrst zeleninky potom jedno jedlo , druhý týždeň druhe zavisi od toho kolko treba schudnut poradca ti poradi najdôležitejšie je potom jedlo mali by sme jest 5 krat menej ale ja som bola hladna a nestihala som vzdy tak jest tak mne vyhovuje 3 krat a normalne a po piatej nejem zavisi ako komu vyhovuje a niesom hladna slaba aj kolace som jedla cez sviatky ale s mierou medzi jedlami 4 hodiny nejem vobec nic dodrziavam pauzy zavisi ako komu vyhovuje drzte sa dievčence date to

martika38
30. apr 2017

Ahojte, tak ako sa držíte s NF? Ja mám za sebou 4 deň😉 ... varila som pre rodinu a držím sa! Mne pomáha ten vývar, každý večer si ho dám ku telke a pijem taký horúci (miesto vínka 😝 ), alebo si podusím zeleninku a zalejem vývarom. Dnes som sa postavila na váhu a ráno -1,80 kg. Na budúci týždeň budem mať aj hlavné jedlo, tak budem rada, ak poradíte ktoré Vám najviac chutili 🙂

kristulkamarulka
30. apr 2017

oooch, dnes oslava, samozrejme, že svokra do mňa musela natlačiť ASPOŇ jeden smotanový koláč (však je to len smotana a ovocie!!!) tento víkend nám tak ubehol, oba dni total vyťažení. Včera oslava u mojej mamky, ale tá je chápavá, tak mi dala len vývar a šaláť zo zelenej zeleninky...

lukelu
30. apr 2017

@martika38 super 🙂 mne najviac chutila fasirka a cestoviny carbonara 🙂

bianka...
1. máj 2017

Dnes je pondelok veď ja už mám hlavne jedlo jesť 😁😁 som pozabudla. Na nutrifoode som týždeň. Min.pondelok moja váha 82,5 A Dnes po7 dnoch 77,7 A to mi prišla červená aj😊 čo ma prekvapuje nemám chuť na sladké.

lukelu
1. máj 2017

@bianka... perfektny ubytok za tyzden 👍

kristulkamarulka
1. máj 2017

@bianka... Vuaau,supris.. Ja mam taky ubytok za 2tyzdne 😁 sikovnica.

martika38
1. máj 2017

@bianka... Super výsledok 😉 .... potom môžeš dať vedieť, čo z hlavného jedla ti najviac chutilo 😝

bianka...
1. máj 2017

@martika38 dnes som mala tu fasirku so zem.kasou a to bolo tak dobreeee...az sa bojím ci ž tých hl.jedal budem dakej chudnut !!

bianka...
2. máj 2017

Tie hlavne jedla sú super. To pôjde váha dole aj s nimi??

martika38
2. máj 2017

Ahojte spolubojovníčky 😝, chcem sa opýtať, či vám počas diéty nezačali padať vlasy? .... ja som si dnes umývala hlavu a bola to veru riadna hrča vlasov, čo som si vyčesala, určite viac ako inokedy! 😨 .... mali ste aj vy také problémy? Čo nato začať užívať? .... zajtrá mám 7 deň, idem na váženie, ale doma mám -2,2 kg 🙂

ollyana
2. máj 2017

@martika38 mne sa to nestalo

lukelu
2. máj 2017

@bianka... urcite budes chudnut aj s nimi 🙂
@martika38 mne sa to tiez nestalo

kristulkamarulka
2. máj 2017

#hlasenie tak dievky,po 2 tyzdnoch 3.5kila vahy 1.5% podkozneho tuku, svaly 7(ostalo) a tuk okolo organov mi nevravela,tak nwm 😕 ketozu som nemala,co sa dalo predpokladat po nedelnej oslave. Okostovala som tycinku,a je vazne syta. Na domacej vahe som mala -4.5 ale tak na 1.vazeni ma vazila rano nalacno,dnes poobede, po 2litroch vody a dvoch jedlach. No dufam,ze tych 8 za mesiac dam dole 😔 koniec

tamichloe
2. máj 2017

@martika38 na toto sa viaceré sťažovali....ja som taky problém nemala

bianka...
2. máj 2017

Pri rýchlom úbytku vahy je to možné...mne sa to nestalo. A budem v ketoze aj pri jedení týchto hlavných jedál?? Teraz mám svoje dni to ma vždy vyradí ž ketozi

lukelu
2. máj 2017

@kristulkamarulka ty si naozaj nespokojna? neblazni 🙂 ved ti to ide super 🙂
@bianka... budes v ketoze aj s hlavnymi jedlami 🙂

kristulkamarulka
2. máj 2017

@lukelu som myslela,ze bude viac. Mm dal 5kil za tyzden. Ale ze chlapom to vraj ide rychlehsie vraj 🙄

lukelu
2. máj 2017

@kristulkamarulka chlapom to ide rychlejsie, tym sa netrap 🙂 ide ti to paradne 😉

ollyana
2. máj 2017

Každé kilo je fajn

kristulkamarulka
2. máj 2017

@lukelu dakujem 🙂

bopa
3. máj 2017

Ahojte ktoré ste od Nitry, ktorý poradca NF je najlepší?

tinesa
3. máj 2017

@bopa ja som chodila Karafovej je veľmi milá 🙂

bopa
3. máj 2017

@tinesa aj ja som kontaktovala ju..tak mi bola najviac sympaticka..a aky ma pristup?