icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

pacmaga18
2. jan 2018

Ahojte dievčatá nemáte niekdo na predaj Cambridge alebo Nutrifood dietu,? Ďakujem

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
blacky3
5. jan 2018

mam zaujem o koktejli nepredava niekto

martika38
9. jan 2018

Ahojte, ktorá ste začalal 8.1.2018 Nutrifood .... ja som začala, tak ma zaujíma či si budem mať s kým vymeniť skúsenosti 😉

katrina122
Autor odpoveď zmazal
martika38
9. jan 2018

@katrina122 .... A s ktorým programom ? Cambridge alebo Nutrifood 😉.... ja mám za sebou druhý deň NF, zatiaľ to ako-tak zvládam, ale teraz ma začala strašne bolieť hlava 😣😏

ollyana
10. jan 2018

@martika38 no to jo aj mňa vždy bolela strašne hlava ..

martika38
10. jan 2018

@ollyana Ahoj, môžem sa opýtať, keď si prešla a schudla s NF, udržala si si váhu?..... ja ju mám už 2x (apríl 2017 - 2 týždne cca 4.5 kg dole + prechod nejaké 0.5 kg)....počas dovolenky som zase pribrala cca 2 kg. .... pred Vianocami som si dala 3 týždne Mačingovej, schudla som 2,5 kg. Aaaaale cez.sviatky som ich zase nabrala späť (Ale vôbec som sa neobmedzovala! 😂😂). Teraz mám silnú motiváciu 2.2. Ples a potom by som si to rada udržala! 😜. Čiže začínam z váhy ako v apríli 😣....
Budem vďačná za každú radu .... ale asi v prvom rade nežrať 😂😛 a vyberať si čo dám do úst!!!

ollyana
12. jan 2018

@martika38 ahoj ja som vtedy schudla veľa a strašne rýchlo .. váhu som držala dlho rovnakú ...nemám váhu teraz ale niečo som pribrala ..a teraz 4 deň držím ale nie nutrifood ..musím kúpiť váhu

katrina122
Autor odpoveď zmazal
martika38
13. jan 2018

@katrina122 Ahoj, ja mám dnes 6 deň, tiež to dodržujem😜 . Idem z menšej váhy 59 kg (mám silnú motiváciu, začiatkom februára ples😉 😂), dnes mám 57 kg a v obvode-2 cm. Moja váha sa vždy pohybovala v rozmedzí 53-55 kg, tak keď dám dole ešte aspoň 3-4 kg. budem spokojná. Na 3 deň ma bolela hlava, ale teraz je to už o.k..... veľmi mi pomáha ten zeleninovy nápoj do ktorého si dávam dusenú zeleninu. V pondelok poobede idem na váženie , tak som zvedavá čo mi povie. Najviac mi chutia kaše a kokteily- biela čokoláda, cookies, café late, karamelový. A z polievok - šparglova, ta mliečne zeleninova, hrášková. Dnes.som varila pre rodinku a dá sa to zvládnuť 😉. Akurát som si urobila fazulové lusky s cesnakom a ochutené zel. bujonom. 🙄

ollyana
13. jan 2018

Ketoza frčí už

martika38
13. jan 2018

@ollyana ....môžem sa opýtať akú diétu držíš, keď si meriaš ketózu 😉

ollyana
13. jan 2018

@martika38 ponevac som držala nutrifood aj nupo ..ostali mi nejaké sáčky .. nejaké nupo som dokupila tak som začala nupo a ďalší týždeň prejdem na nutrifood ..už som ani nechcela držať ale kolegyňa začala a nechcela sama tak reku idem dotoho .. hladná som ako pes ..v práci nemám čas ani na kokteil ..ledva ho urobím tak to je ok..ale takto večer ..radšej dom ľahla do postele nech sa vyhýbam ladnicke ..ale teda môžem povedať že nutrifood je chutnejšia ..len tam sú tri sáčky na deň tu je 6 ..tak preto som začala takto ..z akej váhy idem neviem nemám váhu a koľko ide dolu také neviem .😁

laurika25
13. jan 2018

@ollyana ako dlho už takto chudneš? A vidno na cm?

ollyana
13. jan 2018

Len 5 dní teraz ..som chudla minulý rok. .od leta som väčšinou len cvičila ..

ollyana
13. jan 2018

Áno začína to byť vidieť hlavne na podprsenke..fnuk

martika38
13. jan 2018

@ollyana .... tak držím palce 😉

ollyana
14. jan 2018

@martika38 ďakujem ..aj tebe

ollyana
14. jan 2018

Ja som dnes tak hladná .. najlepšie keď som práci nemám čas myslieť na hlad.. celý deň skulim po pagackoch ..hi

martika38
14. jan 2018

@ollyana .... aj aj!!! Dala som si 3 lyžice mäsa s uhorkou!!! .... inak sa nedalo 😂😂😂

ollyana
15. jan 2018

@martika38 zajtra prechádzam na NF ..nupo sáčky už došli ..a kúpiť si váhu

martika38
16. jan 2018

@ollyana Včera som mala váženie po týždni úbytok 2,20 kg (z toho cca 1,5 kg. tuku) 😝

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
katrina122
Autor odpoveď zmazal
katrina122
16. jan 2018

@martika38 držím ti palce a tvoju váhu ti závidím .. ja mať čo i len tých tvojich začínajúcich 59kg tak som šťastná..super len tak ďalej.. som rada že ti váha pekne klesá, a verím že budeš na plese úplná šupa.

laurika25
16. jan 2018

Baby ako dlho trva tato dieta? Alebo, zalezi len na tom, kolko chcete schudnut a kedykolvek mozte prestat, alebo mate presny stravovaci plan na urcite obdobie? Cvicite aj?. Este 1 otazocka, co po tejto diete? Musia sa asi predpokladam zmenit totalne stravovacie navyky,ze? Rada by som to skusila, no obavam sa jojo efektu. Dlho ste po chudnuti udrzali kilecka, alebo este si ich stale drzite?😊

martika38
16. jan 2018

@katrina122 ❤ aj Tebe držím palce 😉

martika38
16. jan 2018

@laurika25 .... pozri si stránku Nutrifood . Sk 😉

keasy
20. jan 2018

@ollyana prosim ta nupo sacky sa jedia denne 3 ks alebo 6 ks ( citala som asi na nete, ze denne 6 ks)?