icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ollyana
21. jan 2018

@keasy ahoj 6ks

ollyana
22. jan 2018

Tak čo kočky ako to ide ...

martika38
22. jan 2018

@ollyana ... ja som s tým po 10 dňoch sekla! Bolo mi zle, vyzerala som jak vygrcnutý rezanec, tak ma doma sfúkli, nech so sebou niečo robím! Dala som sa na prechod, ale moc ho nedodržujem, snažím sa dávať si pozor a domíňať všetko z NF ! Bože a táááák mi je dobre 😉. Dala som dole nechcelé 3 kg, ale dúfam, že dám dole ešte nejaké kilečko ale inak, cvičením a varením si zdravých jedál. Dnes som mala na ráno kašu a zase mi zostalo zle na žalúdok! Keď som prvý krát držala NF nemala som s tým žiaden problém, na 100 % som všetko dodržala a za necelé 3 týždne aj s prechodom som schudla skoro 5 kg. Poradkyňa mi vravela, že pri druhom raze sa viacerí sťažovali, že im to ide horšie .... takže baby držím palce a kto môže nech vydrží !

glloria21
23. jan 2018

@martika38 prosím ťa a ako si na tom teraz s prechodom? Kedy si dávaš NF a kedy normálne jedlo? Vyraďuješ prílohy?

katrina122
23. jan 2018

1.váženie: 75kg (konzultácia)
2.váženie. 72,8kg (1týždeň)
3.váženie: 71,7 kg (2 týždeň)

Tak rovné 3 kg za 2 týždne

justina2311
Autor odpoveď zmazal
ollyana
23. jan 2018

@martika38 joj ...veď sáčky môžeš predať ..mne to nerobí nič ..a už nejak do nedele vydržím

ollyana
23. jan 2018

Teda keď zoženiem sáčky ešte na tri dni 😁

mucilienka
23. jan 2018

@justina2311 ja by som mala zaujem

glloria21
23. jan 2018

@justina2311 aj ja by som mala záujem. Zobrala by som všetky.

martika38
23. jan 2018

@glloria21 ... no vôbec to nedodržiavam! ...napr. dnes ráno som si dala kašu, obed mäso so zeleninou, poobede ryžové rezance s mäsom a na večeru som si zobla šunku a 1/4 rožka! No celé zle.... zajtra idem na celý deň do BA, tak to zase nedám!.... snažím sa aspoň dávať menšie porcie a od štvrtku si dám 2-3 dni sáčky s jednym jedlom.... aspoň také naštartovanie. Ale ani prvý krát som ten prechod poctivo nedodržala 😣😣😣

martika38
23. jan 2018

@ollyana Tak super, držím palce! .... tie sáčky si nechám keď nebudem mať rýchlo čo pod zub, tak si dám 😉. Keď jem aj iné jedlo, nie len sáčky, tak sa to dá! Aj som nahnevaná, že som ešte 3-4 dni nevydržala, ale fakt som vyzerala hrozne! 😂

glloria21
24. jan 2018

@martika38 ja presne tak isto. Na začiatku som bola krásne naštartovaná, aj som krásne schudla. Ale teraz po Vianociach nie a nie sa znovu nakopnúť. Tiež mám ešte sáčky, tak si to podobne kombinujem.

ollyana
26. jan 2018

Ešte víkend a končím s NF ale mám pocit že už to nevydržím 😞😞som strašne hladná

lukelu
28. jan 2018

@ollyana a ako sa ti dari?

laurika25
28. jan 2018

@ollyana ako dlho máš NF už? Koľko si dala dole? Chcem sa ešte spýtať, ako potom ďalej, normálne a nabehne na normálnu stravu, ale sa musí dodržiavať dlhodobo ťavy životný štýl? 😉

ollyana
28. jan 2018

@laurika25 ja som to teraz striedala nupo a NF za dva týždne som schudla 8 kg ale skoro stále som cvičila .. minulý rok som schudla nejakých 15 kg ..a prechod som si nedala hneď som vyhladovela začala jesť pol roka som nepribrala vôbec. A potom som ani neviem ako pribrala 8 kg ..ktoré som teraz dala dole ..ale konegyna treba za tie dva týždne čo mala NF teraz schudla len 2 kg lebo niekedy niečo zjedla a z ketoze sa vyhodila ..ja som mala celú dobu silnú ketozu. Raz som sa vyhodila večer ..jeden posrany pagáčik ani som tomu nemohla uveriť hi ..že tak hneď ..z jedného ...tak som ešte večer slapala na rotopede skoro dve hodiny nech idú sacharidy čo najskôr preč ..ale ku koncu mi z toho z sibalo .. prvý raz som to zvládla lepšie ako teraz ..

pamela76
30. jan 2018

@ollyana ja som mala cambrigde nahrada NF dva roky do zadu schudla som 10 kil prechod som dodrziavala a momentalne vsetky kg su spat takze neostava nic ine len znovu zacat ☺☺☺

ollyana
30. jan 2018

@pamela76 a tak ber to tak že keby si nepribrala nemôžeš teraz držať NF ..xi ..inak to je strašne stále aby človek riešil kilá

bubu37
4. feb 2018

Ahojte máte niekto na predaj Cambridge produkty?

darinka2013
Autor odpoveď zmazal
katrina122
Autor odpoveď zmazal
katrina122
20. feb 2018

inak zabudla som Vam napisat ze 75kg na zaciatku a teraz 69...pokracujem dalej. Je to dlha cesta..ale nevzdavam sa. ak mate zajjem kupit NF sacky prispevok je platny.

darinka2013
Autor odpoveď zmazal
anettaa1234
Autor odpoveď zmazal
martika38
21. feb 2018

@anettaa1234 ...predávaš aj po kusoch, či len spolu ?

katrina122
Autor odpoveď zmazal
katrina122
3. mar 2018

@darinka2013 ahoj momentalne mam 68kg drzim od januara. Ide to pomaly ale ide🙂

vejuska1610
3. mar 2018

@katrina122 beriem

katrina122
Autor odpoveď zmazal