Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@maros313 no dakujem teda 🙂 uz je to trochu lepsie len som si nemyslela ze to bude take drasticke a ta strava mi absoluuutne nechuti az na vanilkovy shejk 🙂
@mijamija22 ahoj, ja som pila len bananovy a coko tycinku a zeleninovu polievku 4 mesiace 🙂))
Dobre ranko, prechod na pevnu stravu uspesne za mnou vaha stale 68,3 kg, tyzden drzime, ani hore ani dole, super!!!
@kapokapo no aj aj som si chcela vybrat ale ona mi povedala ze vsetko je dobre a namiesala mi zo vsetkeho a vacsina sa fakt neda jest...neviem co budem robit..
No takze dnes som si spravila tu kasu tak ako by mala byt a fuj chcelo sa mi z nej vracat n3dalo sa to ani preglgnut takze si ju budem robit ako normalny shake.tak mi chutila.
dobre rano spolubojovnici, hlasim vahu 67,7 kg. Nechapem , vcera som mala 68,2 🙂)))Vcera na obed cestoviny 1x po 4 mesiacoch a jedna Pizza stangla s trochou dressingu... skor je to u mna vynimka, ryzu,cestoviny a pecivo vobec nejedavam , mozno 1x za mesiac 🙂))) tak som sa bala ze co...a este mam pol Kila dole :DDDD juchuuu🙂))) Moj tajny ciel Bola vaha 72, teraz je to 65 a normalne sa tam blizim a to uz nie som na CD len pocitam kcal.... parada, stale chudnem.... v sobotu na svadbu, bude aj vinko, aspon Liter :DDD po 2 rokoch, kedze tehotenstvo, kojenie, dieta... budu jaternice aj klobasky, dufam ze neskoncim niekde v nemocnici :DDDD
Dobre rano..... 67,5 kg 🙂))) neverim....
Ahoj 🙂 Mám doma pár kusů polévek a shaků. Skončila jsem s dietou o týden dřív, takže mám zásoby na cca 5 dní. Kdyby měl někdo zájem, tak odprodám.
Jinak moje zkušenost s dietou je, že váha vydržela jen chvilku a pak jsem se dostala na původní váhu. A to jsem se rozhodně nepřežírala! Nyní jím vyváženě 1700 kcal a chodím 1x týdně na pilates a 3x týdně běhat a krásně hubnu. Takže já už bych do takovéto diety znovu nikdy nešla, protože vím, co to napáchá s metabolizmem... S.
ako pribrat za den 3kg,,,staci si kupit novu vahu a je to,,,no ale aspon som treti den 100% len na CD, kupila som si taku co sa na nej vazim v centre, tak som vedela ze cca bude tak vazit oproti tej starej, takto sa budem kontrolovat aj ked cd skoncim, takze na tejto mi chyba 2,5 kg aby bola 7 na zaciatku, citim ze to dam, len dufam ze nie len dovtedy kym otvorim chladnicku,,,xi xi,,,ewka23 a kapokapo ste perfektne a motivujete ma, asi budete o troska mladsie 😀 tak sa utesujem ze preto ste lepsie,,,hi hi,,,drzim vam palce, sebe tiez a vsetkym aj tebe mery2609(my dve sa budeme vytesovat na vianoce a v reali navzajom na seba dohliadat-cmuk) 😀
kupila som si mix mousCD, este som to neskusala, nemates tym skusenost, vraj z toho bude puding ked to vmiesam do kokteilu, tak v nablizsich dnoch to vyskusam
..NEKONECNA.. Daj potom vediet ake to bolo a ako to chutilo ..no neviem kolko mas rokov ale rozhodne je to aj metabolizmom a tym ci ideme na 100 %.poznam jednu ktora ma 45 rokov a za 3 mesiace schudla 27 kg ale bola cisto len na cd.keby som dodrziavala 100 % tak som uz aj ja mozno na 60 ale priznam sa ze mam s tym problem..ale nevadi mi to ide to sice pomalsie ale ide tak som spokojna.v nedelu mame hody tak chcem ist teraz na 100% aby som si mohla nieco dopriat za odmenu ;)
@nekonecna ved to je krasny vysledok .zas clovek ked ide z vyssej vahy by mal ist pomalsie aby sa koza trosku stiahla nie ?mozes byt na seba pysna.ja mam za necela 2 mesiace 10 kg dole a to som bola medzi tym na dovolenke s all in ;) ja mam 26 a viem ze by to mohlo ist aj rychlejsie ;)

ahojte ..🙂 no ja by som tiež nevydrzala na jednej prichuti ale tiez nemusim rajčinovu a tu kuraciu inak je všetko ok tyčinky su užasne a kaše nemusim a mam aj jedno jedlo denne koli cukrovke takže kuracie mäsko bielu rybu a k tomu zeleninka a vyborne su aj šampiňony stači si ich nakrajat pridať trošku našej vegety a na lyžici vody orestovať aj pochuťka je na svete užasne a kylečka idu pekne dole niekedy pomalšie ale idu som na diete od 13 augusta a mam dole 18 kg takže super som nad mieru spokojna ...🙂 a na vianoce si dam pekny darček novu postavičku ...🙂 držkajte sa ..🙂