Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@maros313 No já to dodržoval vše přesně dle doporučení při přechodu 🙂 Navíc jsem to konzultovala se slečnama, co dietu distribuují a řekli mi, že oni samy mají zcela stejnou zkušenost!! Jedná se o salon krásy a zkoušela to tam většina slečen. Měla jsem v normě BMI již před dietou, takže pro mě žádná katastrofa přibrat zpět, hubla jsem jen kvůli focení. Nicméně jsem to následně konzultovala i s odborníky (lékařka, nutriční odbornice) a shodli se v tom, že to akorát nastartuje následné ukládání tuků 🙂 Já se s nikým nehodlám dohadovat, jen jsem napsala svou zkušenost. Vidím, jak vypadalo moje tělo po této dietě (povolená kůže a ochablé svaly) a jak vypadá po zdravé normální stravě (a že si mohu dobřát jídla skutečně dostatečně) a sportu 🙂 Je to každého volba, ale jsem přesvědčená, že tato dieta i kdyby někomu pomohla dočasně, tak není na dlouhé trvání, neboť nikoho nenaučí správně se stravovat a hýbat a tudíž neřeší příčinu nadváhy ale pouze následky.
PS: Taky jsem byla líná se hýbat a proto jsem volila nejpohodlnější možnost 🙂
@maros313 No tak nechápu, jaké motání hrušek a jablek 🙂 Ráda si vyslechnu pozitivní ohlasy k dietě. Nikomu to neberu. Pokud to někomu pomohlo, tak OK. Mně ne a nemyslím si, že by to bylo mojí vinnou. Samozřejmě jsem s dietou shodila asi 6 kilo (z 68 na 62), ale skutečně velmi krátkodobě. Nyní mám váhu nižší a jím vesměs co chci (samozřejmě se nepřecpávám čokoládou atd a snaží se o vyrovnaný jídelníček), akorát k tomu běhám.
Rozhodně svůj názor nikomu necpu, jen se snažím ukázat dle mého názoru lepší cestu a říct svou zkušenost, to je vše 🙂
ahojte, pecena kacica dnes a vcera asi Kilo hrozna... hmmmm... uvidime zajtra 🙂)) v soboru svadba... boze az sa bojim 🙂)
Tak dobre ranko hlasim cisla 7a 6 ;)uz aby to bolo opacne ;)
@kapokapo urcite hrozno je na vine! to ti poviem, ze kazdy si mysli, ze si dá trosku ovocie, ake ten cukor, co ovocie obsahuje!! 😠 podla paleo : veelmi málo ovocie, podla update norbiho tiez su tam tie kody, ale citala som, ze najlepsie max. do 15,00, potom uz na vecer vobec nejest ovocie!
Ahojte tak som po chorobe a vysadení na týžden cd, váha ostala aj po prehreškoch ako chlebik, maškrta, ovocie kvoli vitamínkom...kvoli liekom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Tento týžden som si dala každý 2.den večer polievku a ešte som dal dole pol kila. Asi sa mi dobre naštartoval metabolizmus???? Snažím sa síce stravovať zdravo ale niekedy papam aj bežne veci. Takže moja skusenost. CD je skvelá dieta a odporučam aj tým, ktoré nikdy neschudli dietou alebo nemali silnu volu ako ja.
ahojte 🙂 tak aj ja sa ku vám pridávam 🙂 dnes som bola prvý krát u konzultantky a od zajtra začínam 😵
Dúfam, že to zvládnem. Bola som, teda aj stále som pevne rozhodnutá, že idem do toho, ale teraz, keď vidím, čo ma čaká, začínam mať z toho obavy 🙄
Tak mi držte palce, aby som to zvládla 🙂
juj sa tesim na zaciatku vahy 7, sice zatial iba rano nalacno, ale pre mna je to uspech
AHOJTE, takze svadobne menu za mnou, vcera a dnes som jedla aj kolace.... tak uvidime zajtra vahu.... tipujem Kilo navyse..... zajtra idem za konzultantkou a uvidime dalej... moj sen je 65 kg.... som momentalne od 67,5 do 68,1 mi to lieta, uvidime po svdabe teraz co nabehne 🙂
Baby neviete ci možem aj jadierka tekvicove jest pri CD?
@mijamija22 nie, nemozes....
dobre ranko, po vikende, svadbe a naslednej oslave plus 1,2 kg, vaha 68,7🙂)),)) dned idem za poradkynou, asi si dam este na 2 az 3 tyzde CD, nech dam tych 65 kil 🙂)))Hoci neviem ci mi nebudu kosti hrkat, mam 180 cm a vsetci mi hovoria ze som stihla a ze nemam chudnut dalej.... uvidime 🙂
Ahojte, takže mám za sebou úspešne aj 4.týždeň 😉 , začala som s váhou 87,2 kg a dnes to bolo o 9,1 kg menej 😎 , tá váha u poradkyne mi vždy o niečo pridá , doma hneď ráno mi váha dnes ukázala 76,4. Teraz ma čaká extra týždeň, ale dúfam že kilá ma budú opúšťať v doterajšom tempe 😀 😀
ahojte , takze dnesna porada..... vyska 179 cm, vaha 68,8 kg ( Doma mam pol Kila menej stale)
Skonstatovanie, ze ziadna CD nie je potrebna, lebo ze to by bolo na moju vysku neprimerane.... ale ja stale chcem aspon tych 67 kil , ked uz nie tych 65... asi pocuvnem ostatnych a nebudem uz dalej dietovat, ja sa citim super, stihla som , tak to dam na tych 67 (ale bez CD) ako som mala ked som mala 20 rokov a staci 🙂)))) cim ciac chudnem tym viac chcem este bt stohlejsia 🙂))

@maros313 tak musim ist na 100 % aj pred aj po hodoch aby som si mohla dopriat nieco ;) tak klobuk dole ludia ta nemozu ani poznat urcite to uplne zmeni cloveka.