icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

kapokapo
14. okt 2013

@pente123 JEDNA AKTUALNA ; JUCHUUUUU 🙂 🙂 🙂

nekonecna
14. okt 2013

@kapokapo krásna 😉 ,,,mozes byt právom na seba hrdá, a verim ze si to udrzis lebo vies ako,,,drz sa

pente123
14. okt 2013

@kapokapo wauwauwau, aj ja chceeeeem!! 🙂 boze aka som hladna, ale vydrzim, vidim, ze sa tio oplatí 😎

pente123
14. okt 2013
kapokapo
14. okt 2013

@pente123
@nekonecna ahojte Baby, dakujem a drzim vam palce!!!!!

maros313
Odpoveď bola odstránená
ludka111
15. okt 2013

Ahojte, predam nejake sacky CD - shaky, polievky aj kase, ktore mi zostali. Ak ma niekto zaujem, napiste IP.

selema
15. okt 2013

tak ja mám za sebou prvé tri dni, a musím povedať, že boli teda poriadne ťažké 😝 ale idem ďalej 🙂

@kapokapo blahoželám a v dobrom závidím 😉
@pente123 ďakujem za podporu 🙂

ewka23
15. okt 2013

@kapokapo vyzeras super neviem ci sa ja toho dockam ..mam teraz take zleee obdobie .ale bojujem dalej.

nekonecna
15. okt 2013

@ewka23 drz sa, ja tiez bojujem, budeme bojovat spoluuu

ewka23
15. okt 2013

@nekonecna no veru potrebujem nejaku podporu..mam take nejake obdobie ze ta vola nieje taka silna.ako to ide tebe?musim sa zas nejako nabudit 🙂

karmur
15. okt 2013

Ahojte, mne sa nedarí, minulý týždeň som neschudla ani deka. Dala som si akurát trocha syra Kleopatra. Myslíte si, že preto? ☹

nekonecna
15. okt 2013

baby ide mesiac do spln, je v sobotu, vedy sa chudne tazsie,,,

nekonecna
15. okt 2013

@ewka23 ide to pomaly pomalicky, lebo kazdy den nieco zobnem co by som nemala,,,stale stojim na 79, no je to boj s kazdym kilom, 😅

nekonecna
15. okt 2013

@ewka23 a kolko si zacinala svahou a kolko si dala dole, nechce sa mi to tuhladat

ewka23
15. okt 2013

@nekonecna zacinala som na 87 a som na 77 tiez stojim lebo si vzdy nieco dam ..a keby len nieco ;) proste mam take obdobie ze pocitujem uplne strasny hlad.dufam ze to rychlo prejde.

ewka23
15. okt 2013

@karmur nie tym to urcite nebude pretoze ja aj ked som si dala len salat so syrom plus cd tak som vzdy mala par dkg dole.

selema
15. okt 2013

@nekonecna vidím, že si z okresu Prievidza ... aj Ty chodíš k Paulíkovej?

pente123
16. okt 2013

ahojte, mozno to uz je trosku od témy, ale vela z vas sa pyta na paleo stravovanie, a aj mne vyhovuje na urdziavanie dosiahnutej vahy.
http://varimepaleo.sk/paleo-2/paleo-v-obrazoch/

mijamija22
16. okt 2013

Takže po 2 týždňoch 5,5 kg dole 🙂 Cítim sa skvele až na to že niesom spokojná s mojou konzultantkou 😒

selema
16. okt 2013

@mijamija22 blahoželám k prvým zhodeným kilečkám 🙂 a prečo nie si spokojná s konzultantkou? 😨

kapokapo
16. okt 2013

ahojte, takze po vikende plnom kolacov a bravcoveho peceneho mam spat svoju vahu 67,7 kg 🙂 jupiiik:D

kapokapo
16. okt 2013

@pente123 ahoj, stale paleo? a striktne? aj co sa tyka mliecnych vyrobkov ?

kapokapo
16. okt 2013

@pente123 ja zasa ziadne prilohy ako ryza, cetsoviny, pecivo, zemiaky..... len vyynimocne.... ja zasa ratam Kalorie 🙂))

pente123
16. okt 2013

@kapokapo teraz este 2 tyzdne CD, az potom paleo, mne uplne vyhovuje na to, aby som udzala vahu. ked si dám 1 biely rozok, hned mám kilo navyse! , tak nie na 100% striktne, grecky joghurt sem tam si dám alebo smotanu na varenie do privarkov, obcas strukoviny, ale cukor, obilniny, bielu muku, zemiaky vobec. ryzu tak raz za dva tyzdne. To je tiez velkou pravdou, ze trabe ratat kalorie! suhlasim! 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
pente123
16. okt 2013

@maros313 ano, ano, ale myslim si ze slanina so slaninou obsahuje nejaké kaloriááá 😎

nekonecna
16. okt 2013

novi co ste zacali prispievat by ste mohli napisat z akej vahy, vysky, popripade vek, ste zacali chudnut a ake mate vysledky, lebo ked niekto zacne chudnut zo 70kg a schudne 5kg je to aj vidno, ja ked som zhodila 5 z mojich 107, bola to kvapka v mori ale strasne ma to nakoplo, a takto sa mozme podporovat, lebo da sa schudnut aj zvelkej vahy a bolo by to motivujuce, ja som teraz strasne hladna, tak som radsej isla na net a citam o CD aby som to prekonala a motivovala sa, ze to zvladnem, musiiiim a chceeeeem,,,drzim nam vstkym palceky

ewka23
16. okt 2013

No na mne tiez vobec nebolo vidiet 5 kg.10 uz ako tak hlavne v pase mne idu strasne pomaly dole nohy z toho som nestastna .ja si prave davam tycinku jedno dieta mi uz spinka a nechcem vrndzat s mixerom ..mam otazocku dcere strasne chutia tycinky z Cambridge moze ich jest ?

katkager123
16. okt 2013

Caute baby, predam produkty Cambridge (vzdala som to🙂) zostalo mi cca 67 shakov a 10 tyciniek. Cena koktailov/shakov 3 E za kus, cena tyciniek 3,5 E za kus. Som z BA, ak niekto mate zaujem, napiste mi na katkager@gmail.com, mozem poslat aj zoznam ktore prichute mam. Spotreba do 04/2014. Iba osobny odber.