icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
ewka23
17. okt 2013

@maros313 2a pol len ona zje mozno polovicu ked ma vidi ze to jem aj ja ked nestiham spravit shake tak si ju vecer vytiahnem.len neviem ci vobec moze aj tu polovicu.ju to nenapadne nastastie samu este .ale hrozne jej chutia.

macekova
17. okt 2013

@ewka23 Ja som mojim dcérkam vysvetlila že to môže iba maminka 😉 , jednak asi nie je moc vhodné zaťažovať také malé telíčka toľkými bielkovinami a bol by to pre mňa trochu drahý špás keby sa mi do toho aj baby pustili 😀

kapokapo
17. okt 2013

dobre rano, 67, 7..... drzime sa 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
ewka23
17. okt 2013

Jasne ze je vsetko ostatne v skolke sa dobre napapa ..
@maros313 to si da tak raz za cas trosku ked vidi mna.

maros313
Odpoveď bola odstránená
jajuska15
17. okt 2013

Ahojte, od zajtra sa pridávam aj ja ... motivovali ste ma, o 10.00 mam stretko v Blave a idem na to... dufam, ze to dam 😝

selema
17. okt 2013

@jajuska15 tak ťa vítam 🙂 a teším sa, že si tu ... ja som tiež začala len v sobotu, takže dnes mám 6.deň ... tak dúfam, že sa budeme povzbudzovať 🙂 a hlavne, aby sme to zvládli a vydržali 😵

jajuska15
17. okt 2013

@selema dakujem :D spolu to dáme, musime... zajtra sa ohlásim :D

mijamija22
17. okt 2013

@selema dakujeem 🙂 ...no niesom pretoze ani nevie co mi rozprava raz tak a raz inak..a absoluutny nezaujem odvazi ma namiesa mi shejky a dovidenia..povedala som jej co mi nechuti a aj tak mi to dala a dala mi asi 4 tycinky po zaruke...ja neviem mam z toho divny pocit 😒 ale nejako to vydrzim a jahodoivy shejk je top! 😀

maros313
Odpoveď bola odstránená
mijamija22
18. okt 2013

@maros313 nechcem to hovorit ktora lebo k nej mozno niekto chodi odtialto...ale je z Nitry

ewka23
18. okt 2013

@maros313 tak to urcite nie ;)) a dufam ze ani nebudu musiet.

jajuska15
19. okt 2013

Ahojte, druhy den, uspesne za mnou, dnes mi sice vybuchol obed, ako som si horucu polievku shakeovala 😔 , ale dá sa to zatiaľ vydržať.... Držím Vam ostatným palceky :D

kapokapo
20. okt 2013

@jajuska15 ahoj, polievky vybuchuju🙂)))
daj si len vlaznu vodu a potom dolej az horucu, mne to buchlo tak, ze som mala az strop spinavy:DDD

kapokapo
20. okt 2013

dobre rano, nejakych par tyzdnov bez CD a vaha stale ostava... ale priznavam, ze nejem prilohy a mam prijem kalorii max 1000 az 1200...

jajuska15
20. okt 2013

@kapokapo no už som to zistila, dík za radu.... Inak tvoj stíhly príbeh sledujem a ma to dost motivovalo na CD. Len sa ta chcem spýtat kolko si bola cisto na iba na CD? a pootm si po akej dobe zacala pridávat normal stravu? Ja som sice len 3.den dnes ale dá sa to vydržať zatial... ale ja potrebujem dat doletakých 23 kg, aby som bola spokojná a vy😀ta

kapokapo
20. okt 2013

@jajuska15 ahoj, ja som dala dole 37 kil od prichodu domov z porodnice, naprv 10 sama a potom 4 mesiace CD 27 kil. zu asi 6 tyzdnov jem normalne....

jajuska15
20. okt 2013

@kapokapo a to si celé 4 mesiace jedla iba CD, alebo ratas toto obdobie aj s postupnym prechodom na normalnu stravu?

kapokapo
20. okt 2013

@jajuska15 cele 4 mesiace iba CD

kapokapo
21. okt 2013

dobre ranko, hlasim 67.5 kg, vcera som myslela ze zjem aj kona, padla za obet aj jedna dia mliecna cokolada, a aha,este par gramov islo dole 🙂))) pre novych- ja uz nedrzim dietu🙂)) 4 mesiace som ju neporusila a teraz jem normalne...

kapokapo
21. okt 2013

@maros313 ahoj, co jes ked mas chut na sladke alebo slane? ja som si objednala susene maso jerky, uz sa neviem dockat a sladke jem dia cokoladu mliecnu, horka mi velmi nechuti.... boze ja by som len chrumala, mne jedlo ani nechyba 🙂 len somariny...

maros313
Odpoveď bola odstránená
kapokapo
21. okt 2013

@maros313 jasne, pocas diety nic...

cililing1123
21. okt 2013

ahojte spolubojovnici 🙂
dnes som znova na CD, po 2 mesiacoch a 20 dnoch 😀 chcem zhodit, to, co som pribrala...nebudem pisat kolko to je, aby sa tu neobjavila nejaka "mudra dusa" co mi bude riesit MOJ jojo efekt 😀 jedla som dost sladkeho, pretoze mam za sebou operaciu oci a mala som pred aj po nej nervicky... ale povedala som si dost a chcem vydrzat aspon 2-3 tyzdne. citam vas kvoli podpore, poviem vam, je to akesi tazsie pre mna, dnes 1.den a som riadne hladna 😀 ale karfiol to isti, viem, ze sa musim zatat a prekonat prve dni... voda mi ide uz aj usami 😀

maros313
Odpoveď bola odstránená
jajuska15
21. okt 2013

Cambridzky je možné, že po prvých 4 dňoch držania CD mám dole len 1kg? 😒

maros313
Odpoveď bola odstránená