Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
dobre rano, 67, 7..... drzime sa 🙂
Ahojte, od zajtra sa pridávam aj ja ... motivovali ste ma, o 10.00 mam stretko v Blave a idem na to... dufam, ze to dam 😝
@selema dakujeem 🙂 ...no niesom pretoze ani nevie co mi rozprava raz tak a raz inak..a absoluutny nezaujem odvazi ma namiesa mi shejky a dovidenia..povedala som jej co mi nechuti a aj tak mi to dala a dala mi asi 4 tycinky po zaruke...ja neviem mam z toho divny pocit 😒 ale nejako to vydrzim a jahodoivy shejk je top! 😀
@maros313 nechcem to hovorit ktora lebo k nej mozno niekto chodi odtialto...ale je z Nitry
Ahojte, druhy den, uspesne za mnou, dnes mi sice vybuchol obed, ako som si horucu polievku shakeovala 😔 , ale dá sa to zatiaľ vydržať.... Držím Vam ostatným palceky :D
dobre rano, nejakych par tyzdnov bez CD a vaha stale ostava... ale priznavam, ze nejem prilohy a mam prijem kalorii max 1000 az 1200...
@kapokapo no už som to zistila, dík za radu.... Inak tvoj stíhly príbeh sledujem a ma to dost motivovalo na CD. Len sa ta chcem spýtat kolko si bola cisto na iba na CD? a pootm si po akej dobe zacala pridávat normal stravu? Ja som sice len 3.den dnes ale dá sa to vydržať zatial... ale ja potrebujem dat doletakých 23 kg, aby som bola spokojná a vy😀ta
dobre ranko, hlasim 67.5 kg, vcera som myslela ze zjem aj kona, padla za obet aj jedna dia mliecna cokolada, a aha,este par gramov islo dole 🙂))) pre novych- ja uz nedrzim dietu🙂)) 4 mesiace som ju neporusila a teraz jem normalne...
ahojte spolubojovnici 🙂
dnes som znova na CD, po 2 mesiacoch a 20 dnoch 😀 chcem zhodit, to, co som pribrala...nebudem pisat kolko to je, aby sa tu neobjavila nejaka "mudra dusa" co mi bude riesit MOJ jojo efekt 😀 jedla som dost sladkeho, pretoze mam za sebou operaciu oci a mala som pred aj po nej nervicky... ale povedala som si dost a chcem vydrzat aspon 2-3 tyzdne. citam vas kvoli podpore, poviem vam, je to akesi tazsie pre mna, dnes 1.den a som riadne hladna 😀 ale karfiol to isti, viem, ze sa musim zatat a prekonat prve dni... voda mi ide uz aj usami 😀
Cambridzky je možné, že po prvých 4 dňoch držania CD mám dole len 1kg? 😒