Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte, predam nejake sacky CD - shaky, polievky aj kase, ktore mi zostali. Ak ma niekto zaujem, napiste IP.
Ahojte, mne sa nedarí, minulý týždeň som neschudla ani deka. Dala som si akurát trocha syra Kleopatra. Myslíte si, že preto? ☹
baby ide mesiac do spln, je v sobotu, vedy sa chudne tazsie,,,
ahojte, mozno to uz je trosku od témy, ale vela z vas sa pyta na paleo stravovanie, a aj mne vyhovuje na urdziavanie dosiahnutej vahy.
http://varimepaleo.sk/paleo-2/paleo-v-obrazoch/
Takže po 2 týždňoch 5,5 kg dole 🙂 Cítim sa skvele až na to že niesom spokojná s mojou konzultantkou 😒
@mijamija22 blahoželám k prvým zhodeným kilečkám 🙂 a prečo nie si spokojná s konzultantkou? 😨
ahojte, takze po vikende plnom kolacov a bravcoveho peceneho mam spat svoju vahu 67,7 kg 🙂 jupiiik:D
@kapokapo teraz este 2 tyzdne CD, az potom paleo, mne uplne vyhovuje na to, aby som udzala vahu. ked si dám 1 biely rozok, hned mám kilo navyse! , tak nie na 100% striktne, grecky joghurt sem tam si dám alebo smotanu na varenie do privarkov, obcas strukoviny, ale cukor, obilniny, bielu muku, zemiaky vobec. ryzu tak raz za dva tyzdne. To je tiez velkou pravdou, ze trabe ratat kalorie! suhlasim! 🙂
novi co ste zacali prispievat by ste mohli napisat z akej vahy, vysky, popripade vek, ste zacali chudnut a ake mate vysledky, lebo ked niekto zacne chudnut zo 70kg a schudne 5kg je to aj vidno, ja ked som zhodila 5 z mojich 107, bola to kvapka v mori ale strasne ma to nakoplo, a takto sa mozme podporovat, lebo da sa schudnut aj zvelkej vahy a bolo by to motivujuce, ja som teraz strasne hladna, tak som radsej isla na net a citam o CD aby som to prekonala a motivovala sa, ze to zvladnem, musiiiim a chceeeeem,,,drzim nam vstkym palceky
No na mne tiez vobec nebolo vidiet 5 kg.10 uz ako tak hlavne v pase mne idu strasne pomaly dole nohy z toho som nestastna .ja si prave davam tycinku jedno dieta mi uz spinka a nechcem vrndzat s mixerom ..mam otazocku dcere strasne chutia tycinky z Cambridge moze ich jest ?
Caute baby, predam produkty Cambridge (vzdala som to🙂) zostalo mi cca 67 shakov a 10 tyciniek. Cena koktailov/shakov 3 E za kus, cena tyciniek 3,5 E za kus. Som z BA, ak niekto mate zaujem, napiste mi na katkager@gmail.com, mozem poslat aj zoznam ktore prichute mam. Spotreba do 04/2014. Iba osobny odber.

@pente123 JEDNA AKTUALNA ; JUCHUUUUU 🙂 🙂 🙂