Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahoj holky, ja jsem teda z Cech, ale snad nevadi 🙂 Ja zacala pred 2 tydny...poc.vaha 92 kg, ted po 2 tydnech a neco mam 88 kg. Tak pokud by to slo takto dal, budu rada 🙂 Jsem po porodu, mala ma skoro 4 mesice.
@martinaalex vítam ta... aj ja ja som tu nová, Moja pociatocna vaha je 81,4 kg.takze sme na tom skoro podobne, ja to držím piaty den... držím palceky :D
kočky mam po mesiaci dole sice len 2,5 kg ale uz nie som len na cd, kombinujem s pevnou stravou, vy co ste zacali sa drzte ide to, chce to presvedcenie a pevnu volu, mne to uz ide sice pomalicky, ale ide a verim ze sa mi kila uz nevratia, dala som dole skoro 28kg a tesim sa,,,a pojdu aj dalsie,,,drzim vam palce co ste zacali, vysledky stoja za to
Ahojte. Od štvrtku, kedy idem na prvú konzultáciu a po produkty, sa k vám pridávam. 🙂 Už som vyskúšala viac diét, najúspešnejšia som bola s dukankou, ale pol roka po jej ukončení som to, čo sa mi podarilo zhodiť, postupne nabrala späť, hoci nie všetko chvalabohu. Každopádne, moja východisková váha je katastrofálna a blíži sa k 3-cifernému číslu. Ach jaj... Už dávnejšie som nad touto diétou uvažovala, ale zdalo sa mi to dosť drahé, no nakoniec som si uvedomila, že takú sumu v podstate pri prepočte na jeden deň, aj "prežrať" môžem. Tak rozhodnutie padlo a už sa teším, aj keď sa troška obávam, či to zvládnem..
Dobrý večer ,,,ja sa tiež mozem pridať ? ja idem zajtra na konzultaciu a uz si vezmem aj na tyzden papaníčko ,,,tak snad to zvládnem a kilecka pojdu dole 🙂
ahojte, vaha 67,2kg. Asi pridam pocet kalorii, lebo chudnut zu nechcem.... mam 180 cm.... to je vaha akurat pre mna, tolko som nemala ani na vyske🙂))a to je paaaaaaaaaaaaaar rokov dozadu 🙂))
No dobrý Dámy ,,,bola som dnes na konzultácií tak vsetko super od zajtra zacinam tak drzte palce 😉 Dakujem
Hlasim 7.den a -3kg 🙂 Dnes som bola na kontrole a vazeni, ketoza funguje , upozornili ma, ze ten ubytok vahy je najma voda a teraz začne tuk, ale uz nie v takom mnozstve ako voda, takze nie -3kg za týžden :(... Dufam.... že sa mylili... BAby čo to dlhšie držíte, koľko ste dali za mesiac?
@jajuska15 za mesiac som dala dole 12,3 kg. za prve 2 tyzdne to bolo tiez rychlejsie, a bola to najma voda.
teraz drzim CD od pondelka, mam dole 2,3 kg. dnes idem za mojou zlatou konzultantkou, pomerat vnutorne hodnoty - pre moje info. stravu mam na 16 dni len CD a potom sa chcem zacat stravovat bez CD... uz to neplanujem drzat dlhsie 🙂
Boooooze ja som taka hladna ;)))
Ahojte, vaha 66,6 kg, stale chudnem.... nechapem...dnes som si dala aj cestovinu, chudsia uz asi nechcem byt... boze neverim tym slovam, ale je to pravda 🙂))
Babenky, koľko ste jedli tej bielej a zelenej zeleniny? Lebo mne moja poradkyňa povedala, že by sa malo tak 50g, ale to je už len čo? Tak chcem vedieť vaše skúsenosti.. Ď. 🙂

@jajuska15 ahoj, jasne, prve 4 dni je este nic....