icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

kapokapo
22. okt 2013

@jajuska15 ahoj, jasne, prve 4 dni je este nic....

martinaalex
22. okt 2013

Ahoj holky, ja jsem teda z Cech, ale snad nevadi 🙂 Ja zacala pred 2 tydny...poc.vaha 92 kg, ted po 2 tydnech a neco mam 88 kg. Tak pokud by to slo takto dal, budu rada 🙂 Jsem po porodu, mala ma skoro 4 mesice.

jajuska15
22. okt 2013

@maros313 važim sa ráno, ale dnes som mala už -1,8kg... a pijem tak 2,5 litra denne :D

jajuska15
22. okt 2013

@kapokapo už to ide zatial 1,8 kg.... pomaly ale isto :D

jajuska15
22. okt 2013

@martinaalex vítam ta... aj ja ja som tu nová, Moja pociatocna vaha je 81,4 kg.takze sme na tom skoro podobne, ja to držím piaty den... držím palceky :D

maros313
Odpoveď bola odstránená
nekonecna
22. okt 2013

kočky mam po mesiaci dole sice len 2,5 kg ale uz nie som len na cd, kombinujem s pevnou stravou, vy co ste zacali sa drzte ide to, chce to presvedcenie a pevnu volu, mne to uz ide sice pomalicky, ale ide a verim ze sa mi kila uz nevratia, dala som dole skoro 28kg a tesim sa,,,a pojdu aj dalsie,,,drzim vam palce co ste zacali, vysledky stoja za to

nekonecna
22. okt 2013

@maros313 ja sa postavim na vahu kazde rano aj vecer, a teraz na tej co ukazuje hodnoty ako u konzultantky si robim aj tabulku ale s vysledkami raz za tyzden, mam pod kontolou svoju svalovu hmotu a tuk

stanp
22. okt 2013

Ahojte. Od štvrtku, kedy idem na prvú konzultáciu a po produkty, sa k vám pridávam. 🙂 Už som vyskúšala viac diét, najúspešnejšia som bola s dukankou, ale pol roka po jej ukončení som to, čo sa mi podarilo zhodiť, postupne nabrala späť, hoci nie všetko chvalabohu. Každopádne, moja východisková váha je katastrofálna a blíži sa k 3-cifernému číslu. Ach jaj... Už dávnejšie som nad touto diétou uvažovala, ale zdalo sa mi to dosť drahé, no nakoniec som si uvedomila, že takú sumu v podstate pri prepočte na jeden deň, aj "prežrať" môžem. Tak rozhodnutie padlo a už sa teším, aj keď sa troška obávam, či to zvládnem..

selema
22. okt 2013

@nekonecna a ako ti to išlo na začiatku? Koľko si schudla prvý mesiac?

nekonecna
22. okt 2013

@selema prve dva tyzdne 7kg, dalsie dva tusim 5,5kg,,,islo to uplne super ale bola som disciplinovana, bola som len na cd prve dva aj bez zeleniny,,,potom to islo dole tak narazovo,,,tato dieta nema chybu

selema
22. okt 2013

@nekonecna krááásne 🙂 no som zvedavá, aké ja číslo uvidím na váhe v pondelok po prvých dvoch týždňoch 😝

nikolka2
22. okt 2013

Dobrý večer ,,,ja sa tiež mozem pridať ? ja idem zajtra na konzultaciu a uz si vezmem aj na tyzden papaníčko ,,,tak snad to zvládnem a kilecka pojdu dole 🙂

kapokapo
23. okt 2013

ahojte, vaha 67,2kg. Asi pridam pocet kalorii, lebo chudnut zu nechcem.... mam 180 cm.... to je vaha akurat pre mna, tolko som nemala ani na vyske🙂))a to je paaaaaaaaaaaaaar rokov dozadu 🙂))

stanp
23. okt 2013

@kapokapo Gratulujem. Ty si bola na CD 4 mesiace? A koľko z toho si bola na tých 3 CD jedlách denne? Ja idem zajtra prvý krát na konzultáciu, ale mám dosť obavu, že 3 jedlá.. Viem, že bude treba pevnú vôľu, ale predsa len, dá sa vydržať na takom malom množstve jedla? 😒

kapokapo
23. okt 2013

@stanp da sa vydrzat, jasne... neboj, prve dni som jedla aj Vela bielej aj zelenej zeleniny, kup si taku vegetu od nich, golden vegetable, 10 eur cca, a budes si robit vyvary.... drzim palce... ano 4 mesiace som jdla len CD 3x denne

nekonecna
23. okt 2013

@selema daj potom vediet vysledky, drzim ti palce

nikolka2
23. okt 2013

No dobrý Dámy ,,,bola som dnes na konzultácií tak vsetko super od zajtra zacinam tak drzte palce 😉 Dakujem

jajuska15
24. okt 2013

Hlasim 7.den a -3kg 🙂 Dnes som bola na kontrole a vazeni, ketoza funguje , upozornili ma, ze ten ubytok vahy je najma voda a teraz začne tuk, ale uz nie v takom mnozstve ako voda, takze nie -3kg za týžden :(... Dufam.... že sa mylili... BAby čo to dlhšie držíte, koľko ste dali za mesiac?

maros313
Odpoveď bola odstránená
cililing1123
24. okt 2013

@jajuska15 za mesiac som dala dole 12,3 kg. za prve 2 tyzdne to bolo tiez rychlejsie, a bola to najma voda.
teraz drzim CD od pondelka, mam dole 2,3 kg. dnes idem za mojou zlatou konzultantkou, pomerat vnutorne hodnoty - pre moje info. stravu mam na 16 dni len CD a potom sa chcem zacat stravovat bez CD... uz to neplanujem drzat dlhsie 🙂

ewka23
24. okt 2013

Boooooze ja som taka hladna ;)))

stanp
24. okt 2013

Veru aj ja. Dnes mám prvý deň, doobeda bolo ok, ale teraz je to poriadny boj.. Ešte, že mi tu @kapokapo poradila kúpiť si hneď aj ten golden vegetable. Veru som už po ňom siahla.. Ďakujeeem.. 🙂

ewka23
24. okt 2013

@stanp ja uz som na cd dlhsie a stale bojujem s jedlom ;) ked mi dojdu sacky tak mam vyhliadnutu inu dietu nech to trosku prestriedam a potom sa znobu vratim k Cd po mesiaci.

nekonecna
24. okt 2013

@selema ak si dodrziavala urcite bude super

kapokapo
24. okt 2013

@ewka23
@stanp ahojte Baby, nedajte hladu sancu a vyzborjte sa bielou a zelenou zeleninou a golden vegetable .... a tlacte do seba, ked vas prepadne kriza..

kapokapo
24. okt 2013

Ahojte, vaha 66,6 kg, stale chudnem.... nechapem...dnes som si dala aj cestovinu, chudsia uz asi nechcem byt... boze neverim tym slovam, ale je to pravda 🙂))

ewka23
24. okt 2013

@kapokapo ja zuvam kalerab brokolicu a take veci..len by som si dala taky dobry chrumkavy chlebik;) ale ked sa pozrem na nejake fotky pred a po na stranke cambridge alebo niekde inde hned ma prejde chut ;)

stanp
25. okt 2013

Babenky, koľko ste jedli tej bielej a zelenej zeleniny? Lebo mne moja poradkyňa povedala, že by sa malo tak 50g, ale to je už len čo? Tak chcem vedieť vaše skúsenosti.. Ď. 🙂

ewka23
25. okt 2013

@stanp na kila 🙂