icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ewka23
25. okt 2013

Baby ked som zacinala tak som sa odfotila a teraz znova akoze ta fotka predtym uplny otras fuj jak som sa tak mohla vyzrat..ked sa budem chciet napchavat pozrem sa na tu fotku a hned ma prejde chut..ta dnes no nic moc ale da sa uz aspon na to pozriet takze som plna elanu a pokracujeme ;)

nikolka2
25. okt 2013

No ja som dnes milé dámy 2 den na tej diete a tak mi bolo zle cely den , ale fakt brutal zle ,,,to mali ste niektorá ked sa mozem opytat ? ☹ Pocit hladu som nemala , ale bolo mi na odpadnutie ledva som stala na nohach a este sa k tomu pridala aj hnacka ! fuuuj ,,,vypila som asi 3 a pol litra vody ..dakujem za kazdu odpoved 🙂

ewka23
25. okt 2013

@nikolka2 mne tiez byvalo zle ale dalo sa to vydrzat je to zmena moze sa to stat pokial ti nepomoze voda mozes si dat nejaku tabletku a uvidis teda ci to prejde alebo nie o 2 dni..

nikolka2
25. okt 2013

@ewka23 Och no mala som to dnes fakt tazke ...vzdy som len chodila ,,som hrozne moc unavena ,,,v kuse som na zachode snad to prejde som citala , ze po 3 dni by sa to malo upravit ,,,mne ta pani co k nej chodim povedala , ze hnacky ked budem mat viac ako 2 dni mam jej zavolat tak uvidim ,,,je pravda , ze ja som predtým pila minimum vody ,,,take 3 pohare denne ,,,,a teraz cez 3 litre organizmus musi byt hotový 😒 Tak neviem snad to prejde ,,,mam dve male deti musim sa aj im venovat cez den 😀 A dakujem za odpoved si zlata 😉

ewka23
25. okt 2013

@nikolka2 nemas za co aj nabuduce ;)prajem pevne nervy lebo ja som dost krat porusila 🙂 tiez mam 2 male deti a som vytazena na 100 % no ale nejako to dat musime potom budeme chodit hore nos ;)

nikolka2
25. okt 2013

@ewka23 Ako jak porusila ? si ako daco zjedla ci ako ? Mozem sa opytat z akej vahy ides dole ...no ja mam 66 a chcela by som 55 ...ja po druhom porode ,,,nie a nie schudnut ja som pri kojení tak pribrala skoro 11 kil a tie sa so mnou vlecu od vtedy 😒 Tak keby som sa dostala na tu vahu tak veru hore nos budem chodit 😀 este raz diky 🙂

ewka23
25. okt 2013

@nikolka2 ano zjedla a kolko ;))..isla som z vahy 90 kg pred porodmi som mala okolo 68 no a po 2 tehotenstvach po sebe som sa dostala az na take cislo teraz mam 75 a chcela by som ist na 60 to je moj taky zivotny sen tak uvidime...aj keby sa mi to podarilo za rok bola by som stastna jak blcha a veru by nadomna uz nebolo ;)

nikolka2
25. okt 2013

@ewka23 Ako mne dala tu dietku na dva tyzdne 😀 iba tu ,,nesmiem nic jest tak som zvedava ci to zmaknem 😀 ja som aj tak bola zvyknuta malo jest a aj pit ,,,tak som zvedava ci to pojde dole ,,,ta pani mi vravela , ze zatial kto u nej bol kazdy schudol 😅 dufam , ze nebudem vynimka ...a ty si tiez na tej tekutej strave ci uz aj normalne papkas ? podla mna to das urcite a budes kocka ,,ja tiez po tom druhom porode sa neviem spamat teda nie ja , ale moja postavicka 😀

ewka23
25. okt 2013

@nikolka2 ved ani ja by som nemala nic jest ale vacsinou to porusim nejakym salatikom so syrom alebo kolacikom alebo maskom s ryzou ;) no mala by som byt len na tom ale skoro vzdy si nieco pridam ;) ale nevadi aj tak to ide dole..keby som si nedala potom by som asi nevedela kedy dost ;).urcite schudnes kazdy kto to aspon z polovice drzal tak musel schudnut keby mi niekto povie ze z tejto diety neschudol..neuverim..

nevestickka
25. okt 2013

@kapokapo ahoj, mozem sa spytat? pisala si, ze si 4 mesiace bola len na CD strave, na CD stranke pisu, ze po 4 tyzdnoch musi nasledovat aspon tyzden "extra" s jednym normalnym jedlom, ako to teda je? Je mozne drzat dietu aj vkuse taku dobu alebo si to nemala od nich odobrene a isla si podla vlastneho uvazenia? dakujem 😉

kapokapo
25. okt 2013

@nevestickka ahoj, to som zabudla, samozrejme vzdy aj extra tyzden...maso a salat som jedla...

nevestickka
25. okt 2013

@kapokapo aha, takze 4 tyzdne len 3x denne CD, potom tyzden sa je zase len maso + salat alebo to tiez kombinujes s CD? a po extra tyzdni ides znova len 3x denne CD cele 4 tyzdne a potom jeden extra tyzden zase... ? dobre som to pochopila? vopred dakujem za vysvetlenie, nejak som sa v tom CD systeme stratila 🙂 🙂 🙂

kapokapo
26. okt 2013

@nevestickka ahoj 4 tyzdne 3x denne CD, potom tyzden 3xdenne CD plus jedno jedlo, a tak dookola....

kapokapo
26. okt 2013

Dobre rano, vyska 179 cm a vaha krasnych 66,6 kg 🙂)))

ewka23
26. okt 2013

Dobre ranko ja 75.6 ;)

stanp
26. okt 2013

Ahojte babenky. Dnes 3. deň, hladná v podstate nie som, ale som sa vás chcela spýtať, či aj vám bolo zle, ako od žalúdka, nie bolesť, ale pocit ako na vracanie.. Však divné mi to v podstate ani nie je, keď som len na tekutej strave.. Normálne som sa ráno aj premáhať musela, aby som do seba vliala ten shake.. 🙂

stanp
26. okt 2013

Plus ešte jedna otázočka.. Aj vy ste sa cítili také slabé? Na mňa až akoby zimnica išla. Máte podobné skúsenosti? Kedy asi si telo zvykne? 😅

cililing1123
26. okt 2013

@stanp
ja som nieco podobne nemala, ale je kopec ludi, ktori to takto prve dni "pretrpia", kym si telo zvykne. ja, kedze na mne je slaninky dost a mam z akych zasob cerpat 😀, ja sa praveze citim super s prazdnym bruchom. ja som dietu neporusovala ani 1.krat a dufam, ze mi to vydrzi aj teraz. oplati sa, lebo inak sa ti pokazi stav ketozy a nepojde chudnutie z tukov, ak sa teda v tomto nemylim. takze mne prehresky nestoja za to. aj teraz predo mnou kamoska jedla grilovane masko v bylinkovej omacke a hranolky, neskutocne to vonalo, ja som drvila karfiol a cuketu na pare 😎 dnes 6.den a 3,7 kg dole... to je viac-menej len voda, ale citim sa super a zenie ma to vpred 🙂

stanp
26. okt 2013

No, na mne je toho tiež dosť. Mám 176 cm a mala som 98 kg, teraz po troch dňoch mám 96. Dnes som sa nechala dcére odfotiť.. 🙂 že nech mám potom s čím porovnávať.. Zatiaľ sa držím, bez zeleninky by som to ale nedala a na budúci týždeň idem meniť nejaké sáčky, lebo niektoré vecičky sa fakt nedajú.. Ale inak, čo sa mňa týka, je to fakt boj, no pevne verím, že ešte pár dní a bude ok resp. aspoň o čosi lepšie.. 😀

kapokapo
26. okt 2013

@stanp ahoj, ak ti zle, vymen si prichute... mna tiez napinalo, ja som jedla cely cas takmer len zeleninovu polievku, banannovy shake a coko tycinku... co sa tyka zimnice, tu mam este aj teraz 🙂

jajuska15
27. okt 2013

No Baby ja to teda neporušujem vobec jem len CD a zjedla som aj brokolicu a mám dnes 10.den -3kg ráno a -2kg cez deň...dufam že sa to už naštartuje nejak...

stanp
28. okt 2013

Ahojte dievčatá. Tak dnes 5. deň a už je to lepšieee.. 🙂 S hrdosťou hlásim, že aj víkend som zvládla, hoci som sa musela riadne prekonávať, keď som mojej rodinke fajnotky vyvárala. A už 3 kilečká dole. Teším sa tešim, hoci to zrejme ešte tuk nešiel dole, ale aj to bude.. 😀 @jajuska15 Asi záleží, z akej váhy ideš dole, preto by som nezúfala. Pri tejto diéte ani nie je možné, že by niekto neschudol. Určite to pôjde.. 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
jajuska15
28. okt 2013

@stanp ja idem z váhy 81,4 kg a dnes som mala 78,2 kg a som na diete od 19.10.2013, dufam, že to pojde lebo ma svihne o zem 😝 maros313 ja práveze mám z čoho chudnut potrebujem dat dole min.17 kg... ved uvidíme ako to pojde dalej , kazdopádne dakujem za podporu, pomáha mi... 🙂

xminkax
28. okt 2013

tak o týždeň sa k vám pridám, mám sa nejak špeciálne pripraviť na konzultáciu? Ako dlho to trvá a čo mi tam budú robiť? 😀 😅

selema
28. okt 2013

tak sa hlásim 🙂 dnes som bola na prvej kontrole po prvých dvoch týždňoch a zatiaľ mám dole -4kg 🙄 z toho som trošku sklamaná 🙄 dúfala som, že to bude aspoň o 1-2kg viac ... ale, čo ma vééééééľmi potešilo bolo, že boky -4cm, pás -4cm 🙂 ... takže idem ďalej, ďalšia kontrola ma čaká až 23.11. už teraz som zvedavá, ako dopadne ... držte mi palce 🙂

lakinko
28. okt 2013

Ahoj te ja už sice nedržím dietu asi mesiac ale snažím sa stravovat zdravo, váhu si stale držím ani kilo som nepribrala. Len má jedno velké mínus táto dieta že poriadne asi vyšlahá imunitu. Začiatkom mesiaca som bola chorá a dnes znova to isté a nemala som kde prechladnut. 😉

stanp
28. okt 2013

@jajuska15 To že, nejdú kilá dole, neznamená, že nechudneš. Uvidíš na kontrole, koľko cm z teba ubudlo. 🙂 @xminkax Nijak špeciálne sa pripravovať nemusíš. Len si dokúp ešte takú polievočku na zahnanie hladu medzi jedlami - golden vegetable za 10€. Ja som v podstate tiež nová a bolo mi to predtým poradené, tak túto dobrú radu ďalej posúvam.. Inak ja som tam bola asi 30 min. Poradkyňa ma zmerala, veľa vysvetľovať nemusela, lebo som mala naštudovanú celú túto diskusiu, aj ich stránku.. 😉

jajuska15
28. okt 2013

@selema Ahoj ja som 11.den a mám -3,4 kg takže budem po dvoch tt tam kde ty... asi takže idem dole spolu :D Drž sa

jajuska15
28. okt 2013

@stanp Aj sa mi zdá že na oblečení mi to trošku vidiet, nevzdávam sa idem dalej.... 😀