Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@kika1892 sladka teda nie je 🙂) mne nechuti vobec, a to som mala dve v tyzdnovom baleni, tak som dnes jednu dala na obed, nech ju tam uz nevidim. Ja som vzdy doma robila sladku rajcinovu, do toho vela syra... ach 🙂 o tej mozem len snivat teraz 🙂
Ja to robim s vodou tak, ze si nacapujem rano do 1,5l flase cistu vodu, to sa snazim vypit tak do 14.hod, ked si davam obed a potom druhu flasu do vecera. Tak si kontrolujem, ze som vypila 3 litre. Chodim sice stale na wcko, ale myslim, ze sa to casom napravi, lebo som nebola zvyknuta tak vela pit.
Baby chcem sa opytat na tie tycinky, co su v ponuke. Tu si mozem dat namiesto jedneho jedla? Lebo ma prave napadlo, ze buduci vikend nebudeme cely den doma, tak si nebudem mat kde urobit obed, takze mi pride ako prakticke riesenie.
@katarinakatkakatuska no ja dilemu s vianocnou vecerou nemam 🙂 hadam nebudem pozerat na nasich ako tlacia dobroty a ja za minutu zjem kasu... som to povedala aj doktorke a nevidim v tom ziadny problem. Aspon to beriem ako taku motivaciu, ze do Vianoc sa nicoho nemozem chytit, ale na Stedry den jem normalne a na to sa straaasne tesim 🙂 Uz teraz snivam o kapustnici 🙂))
@lenkaz357 uf tak to ja im teda poviem ze ju nechcem racej ju nahradim inou a aka je este zla ? lebo ja tiez zboznujem sladku rajcinovu s kopou syra a ked nieje sladka tak mi vobec nechuti ked je taka kyselkava ...ja tiez nejsom zvyknuta vela pit , ja vypijem za den maximalne liter a pol ..ale tiez to urobym tak ako ty a budem si ista ze som toho dost vypila 🙂
@kika1892 oni su vsetky skoro rovnake, teda aspon podla mna. Tych polievok je viacej, ale ja som mala len 6 druhov, najviac mi myslim chutila sampionova.
Na tu vodu si zvyknes, vsade ber flasu s vodou 🙂 tiez som pila asi tak liter a pol, mozno aj menej, preto sa asi necitim vobec hladna, ked do seba tolko lejem 🙂
@kika1892 ja som na diete od utorka, takze len 5 dni... ale zatial je to v pohode. Myslela som, ze budem mat chut na vsetko co uvidim a hned prvy vecer pojdem vyzierat skrinku s cokoladou, ale zatial sa drzim 🙂 Zdravotne problemy ziadne, sice ma bolela hlava, lenze to je u mna normalne, nakolko sa liecim na silne migreny, ktore mam pomaly kazdy den.
@lenkaz357 jej supeeeer , velka GRATULACIA drzim palce , ja idem zajtra na prve stretnutie kde dostanem vsetko to jedlo co budem musiet papat ....dufam zeto pojde aj mne tak dobre , ale co som citala par clankov tak ze za mesiac sa chudne tak 6 max.10 kg , keby som za mesiac dala 10 kg dole tak by som skakala od stastia 🙂 a potom este jeden alebo 2 mesiace , pytala som sa ako dlho sa o moze drzat a napisali mi ze kolko vydrzim , tak asi ako dlho budem tie kasicky zvladat jest 😀
@voskovka ahoj chcem sa ťa len spýtať, že teda ak si už prešla na normálnu stravu bez CD tak sa ti váha nepohla späť, ostali kilečká dole? Si zlatá že to takto opisuješ. Ja som dnes začala 3. týždňom. Včera som skončila druhý a som o 6 kg ľahšia. Ešte by som dala rada dolu 10 kg a som spokojná.
Čo sa týka tej tvojej kamošky akú cenu ponúka.
Ďakujem.
baby co to drzite uz dlhsie , chutila vam ta chilli polievka? ja som ju nemohla vobec ziest
@kika1892 ahoj, tak ako pokracujes? ja zajtra zacinam druhy tyzden a zatial stale v pohode. Akurat ked som bola pred tyzdnom na kontrole, mali na vyber len 3 druhy polievok, zemiakovu, chili a sampionovu, a ta chili mi moc nejde. Nabuduce si uz nebude brat ani kase, ale radsej zoberiem tycinky 🙂 Tie kase mi uz chutia ako cesto. No mam este stravu na 2 tyzdne, tak ich musim nejako zjest 🙂
@lenkaz357 ahoj no super zatial mi to ide len ten prvi den som mala strasny hlad, polievka mi nechutila tak som si namiesto toho dala kuracie prso a pisala som jej ze ci to nevadi a ona ze nevadi ale mam si dat teda kokteil namiesto polievky , mne tie polievky vobec nechutia tak idem v piatok nech mi vymeni polievky za kokteily a kase , a v nedelu sme mali navsteu tak to bolo dost vtipne na obed , vseci gulasik len ja rybu a dusenu brokolicu :D ale inak to dodrziavam , a ty jes aj nieco popritom alebo len striktne tie kokteily ?
@kika1892
@lenkaz357
@jajushkaa inak ako sa mate?ako pokracujete? chcem vam poradit ako si otestovat ci dietujete uspesne malym testom na ketozu....Kupte si papieriky lakmusove na moc v lekarni a z ranneho mocu vysetrite namocenim a tam mate okienko ze ketony-ketolatky tie sa vylucuju pri tychto dietach a je to potom pekne vidiet a rano to tak povzbudi ....ako nahle porusite ketolatky vymiznu z toho papierika....a pekne sa vam aj pri tejto diete upravi ph....vyskusajte....

@lenkaz357 joj a ja paradajkovu normalnu zboznujem , co je na nej take zle ? nieje sladka alebo velmi praskova ci ? no to som zvedava co bude mne chutnat .....najviac mi roby starosti ta voda lebo ja vela nepijem no budem chodit stale s flasou 🙂