Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@fate_girl riziko jojo efektu neni v diete, aku drzis predtym, ale v tom, ako sa zacnes stravovat po diete. To znamena, ze ak budes vecerat o 22,00 hod. 3 rozky s maslom , tak jojo efekt je zaruceny. Ak sa najes naposledy o 18,00 a das si zeleninu s kuracim steakom, tak jojo efekt zazenies....Ja som takto uz druhy mesiac po CD a vahu drzim, ba dokonca som sla este dole. Ja by som na ludi nedavala.....ide o to , co ty chces a co si schopna dosiahnut na uskutocnenie svojho ciela 😉 . Neviem, kolko chces schudnut, ale mne to moje zdravie za to stalo...... drzim palce , aby si sa spravne rozhodla 🙂
@lenkalienka01 dakujem.. chcem dat dole min. 20 kg..najidealnejsie by bolo 30 :( ja chcem konecne vyzerat a citit sa dobre..lebo momentalne sa necitim ok... :(
@fate_girl Nikomu o tom nehovor a daj sa dotoho, ja som to tak tiež urobila, a až pot týždni som sa priznala 🙂 ale to som už bola namotana na dietu, lebo som mala 3kg dole, teraz ked mam 6,5 kg tak sa teším ešte viac :D Tak držím palce, Ja tiež este potrebujem dat dole este cca 15 kg...
@kapokapo uzasne.. ja vas zeny obdivujem vsetke, ktore to dokazete drzat... ja som strasne namotana, velmi velmi velmi by som ju chcela aj ja skusit... len sa bojim ako mm zareaguje, ked mu poviem, ze potrebujem cca 300 € mesacne na papanie... :(
@jajuska15
@lenkalienka01
@kapokapo Vyzeráš úžasne.. Ticho závidím. 🙂 Akurát minule som nad vami - mamičkami na materskej rozmýšľala a kládla som si otázku, ako ste to mohli vydržať? Lebo ja cez týždeň, keď som v robote, to celkom zvládam, ale veru cez víkend mám čo so sebou robiť, aby som vydržala len na CD. 😖
ahojte ..🙂 dnes som bola na dia kontrole a pani doktorka ma vychvalila do nebies dietu držim od 14 augusta , dole mam 21 kg ...🙂 pre mna velky uspech povedala mi že som si vyliečila 3 choroby a zrušila mi lieky som uplne šťastna takže cambridge uplne odporučam a samozrejme pokračujem dalej ešte aspom 10 kg dufam že do vianoc budu dole ...🙂 ide to už trošku pomalšie ale ide . Všetkym ktory bujuju držkam palčeky a ktory, ktore sa rozhoduju tak hor sa do toho ...pekny večer ...🙂
Ahojte, mám po konzultácii, počiatočná váha 69 kg, chcem sa dostať na 55 kg, keď ste sa bavili o tej cene, môj drahý je veľmi rád. Povedal, že mi polovicu bude hradiť, aby aj on bol následne motivovaný niečo so sebou robiť 😅 Takže podporu doma mám, teraz už len to vydržať. 🙂
@lenkalienka01 Vaaaaaaaaaaaaaau!!! odpadla som, vyzeras super, kolko si dala dole?
@kapokapo 42 kg 🙂 za 3,5 mesiaca 😉 druhý mesiac sa už držím ....ešte mám +-2 kg dole 😅 ...ja tiež vždy odpadávam, keď sa vidím 😵
@lenkalienka01 jemine super, ja mam od porodu cca 39 kil necelych dole.... pomocou CD 29, ja mam 180 cm a vazim okolo 66,7 kg az 67,2 , podla toho ako sa najem🙂 ale ty si uplne stihla....
@lenkalienka01
Toto je ina zena, len sa podoba 🙂
Vsimajte tie stehna v tych rifliach 🙂 🙂 🙂 🙂
Nechapem!!
@dia2006 súhlasím........je zo mňa INÁ žena 😉 zákazníci ma nespoznávajú, takže sa vôbec nedivím reakciám, keď ma nespozná človek, ktorý ma predtým LIVE nevidel 😉
@lenkalienka01 @kapokapo To snáď ani možné nie je. Vyzeráte úplne úžasne. A ďakujem za inšpiratívne fotečky. Keď mi je ťažko, hneď nabieham na net a obzerám si vás.. 🙂 A potom zatnem zuby a nalejem do seba liter vody.. 😀
@lenkalienka01
@kapokapo babýýýýýý ste úžasnééééé 🙂 gratulujem 🙂 aj ja chcéééééééém 😀
poradim vám, žiadne diety mi nepomohli. Išla hore cukrovka, cholesterol, tlak a atď..... nič sa nedalo robiť, okomentovali to ako metabolický syndrom.po 50siatke. Stačila jedna kolonoskopia a 6 dní na infuziach a 25 kg. bolo dole. Zaťiaľ sa držim, jem málo a často 5x denne z kompotovej misky. Držím vám všetkým palce a nedávajte peniaze za blbosti ale si ich užite napr. na dovolenku, plávanie, kozmetiku... Ahojte
pripajam pozitivnu skusenost s touto dietou, nie moju osobnu, ale mojej mamy, ktoru som mala moznost sledovat z bezprostrednej blizkosti. Vysledok, za cca 4 mesiace dala dole 24 kil, k dnesnemu dnu za obdobie pol roka 26. Bolo to velmi tazke, priznam sa, aj som ju obdivovala, lebo par krat som niekolko jej "jedal" zo srandy ochutnala a teda ze by mi chutili, nemozem povedat. Ale vydrzala. Vahu si zatial drzi velmi pekne a to bola predtym tzpickym prikladom jojo efektu. Ked sa jej nahodou stane, ze priberie kilo (ako na dovolenke), nasadi tyzden diety znovu a je zasa na povodnej hodtote. Vdaka schudnutiu sa jej upravili problemy s chrbticou a klbami. Jediny negativny dopad, ktoru na nu strata vahy a tato dieta mala, bolo zhorsenie kvality vlasov :( Z predtym krasnych, velmi hustych vlasov sa stali jemne a velmi suche, jeden cas jej aj dost padali.

@selema ahoj, ja som kase nejedla, len shaky.... kase mi nechutia...