icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

emaria
8. nov 2013

baby,ja mam taku technicku otazku, znama volala na tri mobilne cisla konzultantov,nikto neberie,pisala maily do centraly,odpoved ziadna, ked sa dovolala jednej, co je z blizkeho okolia, bola odmerana a ze ma kontaktovat centralu, ze k nej nespada podla bydliska, Maju ine cisla ako na webe?

maros313
Odpoveď bola odstránená
zirafienka
8. nov 2013

dievčatá, nemám moc času čítať všetky Vaše príspevky, mala by som záujem začať so spomínanou diétou, chcem sa Vás spýtať, aký je systém, ako začať s diétou, aký je prvý krok. Vidím že úspechy prichádzajú, ale potrebovala by som hlavne ten úvodný krok. Vopred Vám ďakujem. Vaša Žirafienka.

maros313
Odpoveď bola odstránená
zirafienka
8. nov 2013

@maros313 veľmi pekne ďakujem za rýchlu odpoveď a radu. Pokúsim sa skontaktovať, nemohol by si mi, alebo aj niekto z iných diskutujúcich napísať, či si ju tiež absolvoval, aké máš Ty osobné skúsenosti, aký je poplatok pri prvej konzultácii a z čoho sa tá diéta skladá. Budem veľmi rada ak mi napíšeš, ak sa spojím s konzultantom, aby som nebola za blbú.
Chcem tým povedať to, že reklám na diéty je spústa, ale každá vytiehne len peniaze a efekt je nulový. Prečítala som si niektoré príspevky a práve tie kladné ma k tomu nakopli.

lenkalienka01
8. nov 2013

Ja hovorím, že komu už nepomôže CD, tak to neni o diéte...ale o tom, ako to človek dodržiava !!!

maros313
Odpoveď bola odstránená
selema
8. nov 2013

prosím vás, skúšali ste niekto piť ten instantný nápoj? Aké to je? Prípadne, ktorá príchuť je dobrá. Ďakujem 🙂

nekonecna
8. nov 2013

@selema ano mam pomaranc aj brusnicu,,,mne chuti, ale vacsinou pijem cistu vodu,,ako sa drzis

nekonecna
8. nov 2013

sas to tu riadne rozpisalo to sa mi pači,,,je to motivujuce,,drzme saaaaa

selema
9. nov 2013

@nekonecna no tak ho asi vyskúšam, aspoň trošku na zmenu, keď mi čistá voda už nechutí 😝
A ako sa držím? "no sníva sa mi o rezňoch a keď vidím sladké, tak mi sliny tečú až po členky" 😀 😀 😀
ale nie 😉 je síce pravda, že tento týždeň mám poriadnu krízu 😕 ale držím sa ... dokonca sme boli na synove želanie v jednom nemenovanom "Fast foode" 😉 syn s manželom sa dusili s hranolkami a hamburgermi 😝 a ja som ako zajo chrumkala zeleninkový šalát 🙂
Len to ide strašne pomaly, už by som chcela, keby bol aspoň február 😀 Ale teším sa, lebo na váhe mám konečne dvojciferné číslo 😵

selema
9. nov 2013

@maros313 daj už foto ... prosííííím 😉

mery2609
9. nov 2013

@nekonecna hlavne ja sa budem dnes drzať ...🙂 ale budem sa snažiť ...ked budu niake menšie prehrešky no čo už šak otec malen raz 80 rokov ...tak mi držte palčeky .....:*

stanp
9. nov 2013

Naše dnešné menu - pečená krkovička s pórom a pečené zemiaky. Plus, moje baby má nútia upiecť ešte čokoládové muffiny. To je ako za trest.. 🙂 A ja len na zeleninovej polievke. Večer si dám aspoň čoko kokteil, aby ma nešvihlo.. 😀

maros313
Odpoveď bola odstránená
kapokapo
10. nov 2013

ahojte, dobre ranko.... dnes hlasim 67,4 kg, co je pekne, stale mi to lieta od 66,6 do 67,5 podla toho, ako sa najem. Ale schudnut nechcem viac, len sa premoct na cvicenie 🙂

lenkalienka01
10. nov 2013

@kapokapo no, ja som sa premáhala a už som si aj zvykla . Chodím do fitka 3 x do týždňa 😉

anka2103
10. nov 2013

Baby kde je plan na tuto dietu nechce sa mi hladat v tych 40tich stranach diiik

kapokapo
10. nov 2013

@anka2103 ahoj, aky plan myslis?

stanp
10. nov 2013

@kapokapo Kiežby som si už ja mohla povedať, že už chudnúť nechcem.. Ach jooo... 😒 Inak všimla som si, že sa cítim sýtejšia po polievkach. Zdá sa mi to len, alebo máte podobné skúsenosti?

danca1984
10. nov 2013

ahojte. tak cca po 5 tyzdnoch sa k vam znova pripajam. Musela som preprusit dietu z financnych dovodov. Ale hadam teraz sa to podari. Nasla som oporu v celej rodine tak verim ze to pojde. mate uzasne uspechy. velmi vam blahozelam.

mijamija22
10. nov 2013

Ahojte mam este CD na 2 tyzdne v hodnote 126 eur,predam ich za 100 eur.Ostala som tehotna a uz to nemozem dalej brat 🙂 mam tam vela jahodovych, vanilkovych, cokoladovych shejkov tie su uzasne.Ale su tam aj ine ale tychto je najviac a ten jahodovy uplne najlepsi 😀 .Kto ma zaujem nech mi napise na mail mjancovicovam@gmail.com dakujeeem a drzim palce vam ostatnym 😝

barbibarbi
10. nov 2013

Caute. Konecne som nasla forum o CD, kt.je aktualne a verim, ze mi bude podporou, ked budem mat krizu. Ja zacinam s CD zajtra-uz po 3krat a verim v to, ze uz konecne uspesne. Prvy raz som vydrzala 12 dni a druhy raz 9. Teraz by som chcela vydrzat cele 4 tyzdne a aj opakovane ak bude treba. Prve dva razy tto vzdy zlyhalo, lebo som podlahla pokuseniu. Tak mi drzte palce nech mi to tentokrat vyjde 🙂 . o stave vas budem priebezne informovat 😉

minnie27
10. nov 2013

Dobry vecer, prosim vas tie shaky sa daju dobre rozmiesat aj lyzickou, alebo si mam zaobstarat ponorny mixer, prip. Shaker? Aj polievocky sa musia mixovat? Dakujem pekne za odpovede. Coskoro sa k vam chudnucim pridam 🙂. Len chcem mat vsetko pripravene 🙂

stanp
10. nov 2013

@barbibarbi Tak ťa medzi nami vítame. To bola aj škoda, po takom čase s CD seknúť. Myslím si, že keď hneď aj jeden deň porušíš, treba normálne pokračovať v diéte ďalej. Ale nevadí. Hlavné je odhodlanie. 🙂 @minnie27 Poradkyňa ti dá na začiatku diéty shaker, nič si vopred zaobstarávať nemusíš. 🙂

minnie27
10. nov 2013

@stanp a take nic som nevedela...dakujem velmi pekne 🙂

kapokapo
10. nov 2013

@stanp olievky jednoznacne naj... co sa tyka pocitu sytosti...

anka2103
10. nov 2013

@kapokapo myslim ,,recept,, na tu dietu

mery2609
10. nov 2013

@anka2103 ahoj tu su neni recepty , musiš navstiviť nieku konzultantku vo svojom okoli , najskor sa telefonicky u nej objednaš da ti termin a pokecate odvazite pomerate a hor sa do toho ...🙂

kapokapo
10. nov 2013

@anka2103 jes 3x denne stravu ktoru si kupujes od konzultantky.... iny recept NATO nie je...